Keegi väitis ,et vastassugupoolest on puudust.Aga on ju olemas selverid,karjatalitajad jne petseri kandis vms
Või siis kohalikustbaarist,aga siis peavad kindlasti kiired jalad või kiire auto olema,kui kellegile pinnuks silmas oled mõnele traktoristile:)
privador
Ega neid seal nii murdu enam olegi - enamus ikka Talinna poole pürginud ja ümber asunud.
Ega neid seal nii murdu enam olegi - enamus ikka Talinna poole pürginud ja ümber asunud.
Kes siis metsa puid veab! :)
See puude ja metsa argument pädeks kui me kusagile rahvastatud kohta läheks. Aga antud juhul tundub pigem, et igasugu noortele emastele analüütikudele-BO asjapulkadele tuleks korralik ale teha. Muidugi korraldaja peaks mingi due diligence ikka tegema.
Ja kolme päeva järjest juua ei kannataks tõesti. Võiks mingit sporti vms ka seal teha, siis oleks asjal rohkem jumet. Väga tõsiseid seminare väga palju ei kannataks ilmselt. Õlu, ilus ilm ja pime tuba + powerpoint ei sobi kokku.
Ja kolme päeva järjest juua ei kannataks tõesti. Võiks mingit sporti vms ka seal teha, siis oleks asjal rohkem jumet. Väga tõsiseid seminare väga palju ei kannataks ilmselt. Õlu, ilus ilm ja pime tuba + powerpoint ei sobi kokku.
peaks vist teema muutma: "Börsi-, õlle-, sauna- ja Rocki naistehuviliste Kokkutulek 18-20 juuli" :)
härrased, kõigepealt tuleks mõelda kuidas hästi palju naisi ühte kohta meelitada ja siis hakata kokku panema "börsihuviliste" paketti. Et alustaks siis koos Cosmopolitaniga suvepäevade orgunnimist. Et ühtlasi on siis Estee Lauderi letid kus börsihuvilised saavad aastaraamatut lugeda ja Cosmopolitani poole pealt nende kreeme testida - et kas ikka tasub neisse kreemidesse oma kopikas panna. Avon products, Tiffany & co etc ..suursponsori LVMHi poolt Moet Chandon suhtluse lõbustamiseks.
Pardon my french, aga mis krdima naisteprobleem nüüd on? Ei saa ke**i vä? Kas igal üritusel peab kohe saama, jumalauta? kas üritusel _peavad_tingimata_olema_ naised, ükskõik millised, mis sest et tõenäoliselt just need ükskõik millised keeravad kogu ürituse algse idee kihva, kukkudes peale 20 minutit olemist virisema, et tahaks kuulata dynaminti ja minna pärnu biitsile oopis, selle asemel et sel üritusel vedeleda? Mu arust ei ole mõtet ühildada mitut erineva suunitlusega tegevust. Kui ma tahan mõttekaaslastega trimbata, ei orgunni ma naisi ja vastupidi. Aga see olen muidugi mina, mis ma maailma asjadest ikka tean ja siin seletan. Ükskõik. Kui kogu aur läheb naiste orgunnimisele, nagu näha võib, count me out.
Hmm kunagi elasin Piusast 4 kilti eemal, hmm postitiivne, et sinna mingi asutus püsti visatud on, tol ajal sai ikka Petseris kui suures linnas käidud :) Petseris pidi mingi kuulus trader ka elama...
:))))))))))))kuulge kiimakollid äkki ühe õhtu saaks ka rahulikult??????sorry
sorry, härrad. ega ma siis nii tõsiselt mõelnud.
Tallinna börsihuvilised võiksid algatuseks mõne pubiõhtu korraldada ... kui enne ei õnnestu, siis 26, mai on USA turg kinni
kunagi õnnestus siin foorumis 1 kardisõiduüritus kokku leppida ... miski 10 inimest vist sai kokku :)
Nagu ma aru saan asi kipub orgiaks algselt mõeldud "börsihuviliste kokkutuleku" all
Eesti ei asu Tallinnas, mujal on ka inimesi olemas, maanaisi, suht-koht...
Mida te jagelete...
Mida te jagelete...
Ühest küljest oleks keeruline teha väga konservatiivset üritust, kui alguspauguks on pits samakat. Et ka kohalikke olude tundjaid siin kaasa lööb, siis parandagu nad, kui ma terminoloogias eksin, aga setumaa jook olla hoopis õuhka. Puudub küll kogemus, aga juttude järele peaks selle serveerimisel samaka pähe väga keeruline kelleltki mingit keskendumist ca 48 tunni jooksul nõuda. Ja kui möll sinna suunda kisub, siis oleks karjal meestel paksus metsas ilma naispooleta pidu peagi vasakul.
Aga võetud ülesande keerukust näitab ilmekamalt fakt, kui 60 tõsist meest kogunevad sügavasse laande, seal tõsiste nägudega ringi käivad ning iga natukese aja tagant poevad seminari pidama, siis on kogu kambal varsti KAPO kannul, CIA sputnikult tehtud fotod käes.
Aga võetud ülesande keerukust näitab ilmekamalt fakt, kui 60 tõsist meest kogunevad sügavasse laande, seal tõsiste nägudega ringi käivad ning iga natukese aja tagant poevad seminari pidama, siis on kogu kambal varsti KAPO kannul, CIA sputnikult tehtud fotod käes.
Noored kuumad eesti poisid :)
Eks igaüks leiab endale huvitava tegevuse, ei pea ju mingi kava järgi toimetama (pole lasteaed) ja kerge hariv lõõgastus on hea ettevõtmine.
Eriti soovitan neile kes oma ekraanide tagant ja kivisest, tolmusest linnast välja saavad harva.
PS.Olen üks agitaatoritest, mitte orgunnija.
Eks igaüks leiab endale huvitava tegevuse, ei pea ju mingi kava järgi toimetama (pole lasteaed) ja kerge hariv lõõgastus on hea ettevõtmine.
Eriti soovitan neile kes oma ekraanide tagant ja kivisest, tolmusest linnast välja saavad harva.
PS.Olen üks agitaatoritest, mitte orgunnija.
Arvan,et kui naisi ikka ei ole,siis läheb maru igavaks ,KOLM PÄEVA MEESTE SELTSKONNAS! Sel juhul ma peaksin oma orientatsiooni muutma.
Mis siis nüüd saab? Naisi ei tule, üritust ei tule?
Ketserlik ettepanek aga võibolla üritus ürituse sees. Plaanin ise minna roheliste rattamatkale (rõhk sõnal plaanin) ja seal oleks maskuliinsuse ülekaal väiksem ja pealegi oleks võimalus et mõni teema on ka muust kui aktsiaturgudest ning palju see kontoriinimene loodust vahetult ikka näeb, pealegi on kontrastid teistsuguse Eestiga teretulnud?
Kui ilma naljata, siis vajaks iga üritus selliseid pointe, miks suht-koht suur hulk rahvast valdavas enamuses peaks hoopis teise Eesti otsa sõitma. Äkki oleks mingi 3-4 tundi tõsisemat seminari laupäeval selline asi. Muidugi muudavad tõmbenumbriks ürituse esinejad. Aega veel on, äkki asjaga tegelejad leiavad häid ja nimekaid(!) esinejaid.
Ja tegelikult reede õhtuks plaanitud päevakauplemise võistlus on juba seetõttu pull asi, et seda saab teha ka õllesena. Ei kujuta ette, et 60 inimest metsa all kändude otsas läpakaid vahivad ja seetõttu reaalse rahaga kauplemine ei õnnestuks. Ja väga hea, üks screen ja kõigile võrdsed võimalused ning saabki kokku hea õllemängu (kui aeg on muidugi piisavalt piiratud).
Ja tegelikult reede õhtuks plaanitud päevakauplemise võistlus on juba seetõttu pull asi, et seda saab teha ka õllesena. Ei kujuta ette, et 60 inimest metsa all kändude otsas läpakaid vahivad ja seetõttu reaalse rahaga kauplemine ei õnnestuks. Ja väga hea, üks screen ja kõigile võrdsed võimalused ning saabki kokku hea õllemängu (kui aeg on muidugi piisavalt piiratud).