Boeing (BA) on maailma suurimatest lennukitootjatest, kellele astub valusalt kannule Euroopas baseeruv Airbus. Firma põhitegevuseks on lennukite tootmine kommertskasutuseks, sõjalennukite ja raketisüsteemide tootmine ning ka finantsteenuste pakkumine. Tegevus on jaotatud nelja segmenti: kommertslennukid, sõjaväelennukid, raketisüsteemid ning finantseerimisüksus.
Viimase kuuga on BA püstloodis üles kihutanud 74$-lt, 84$-ni. Tulemused 25 oct. Huvi hakkas pakkuma kuna euroopa konkurent AIRBUS ei suuda oma tarne tähtaegu täita. See aga peaks BA-le positiivselt mõjuma.
Naljakas, et LHV Pro mõni nädal tagasi hoopis lühikeseks müügi Boeingule pakkus:S
jyriado, äkki põhjendad, mis selles nii naljakat on?
Aprill ja Mai on pakkund toetust 82$ juures ehk see kordki.
Citi säilitas eile oma müügireitingu ja $60 hinnasihi. Põhjendused järgmised:
➤ BA delivered 100 aircraft in Q3 vs. our est. of 98 and the mix was also better.
In addition, military deliveries were strong. As a result, we raised our Q3 EPS
est. by $0.05 to $0.67 and lowered Q4 by $0.04 to $0.96. Q3 consensus for BA
is currently $0.64 as all estimates now include the Connexion charge of $0.24.
➤ Commercial sales will be $100 mil higher and military $300 mil higher than
our prior estimate due to the higher deliveries. Commercial margin of 9.0%
will still be down 110 bps from Q2 due to much higher R&D.
➤ We raised our FY06 EPS estimate by $0.01 reflecting $100 mil. higher military
sales for the year as most of the Q3 increase is timing. We maintain our 3M
rating based on higher than expected R&D and declining book/bill.
➤ We do not expect much benefit to Boeing from the A380 problems as the
Boeing 747-8 is not available until probably mid-2010 and the plane is smaller.
However, some benefit may result from airlines wanting to hedge their bets.
➤ BA delivered 100 aircraft in Q3 vs. our est. of 98 and the mix was also better.
In addition, military deliveries were strong. As a result, we raised our Q3 EPS
est. by $0.05 to $0.67 and lowered Q4 by $0.04 to $0.96. Q3 consensus for BA
is currently $0.64 as all estimates now include the Connexion charge of $0.24.
➤ Commercial sales will be $100 mil higher and military $300 mil higher than
our prior estimate due to the higher deliveries. Commercial margin of 9.0%
will still be down 110 bps from Q2 due to much higher R&D.
➤ We raised our FY06 EPS estimate by $0.01 reflecting $100 mil. higher military
sales for the year as most of the Q3 increase is timing. We maintain our 3M
rating based on higher than expected R&D and declining book/bill.
➤ We do not expect much benefit to Boeing from the A380 problems as the
Boeing 747-8 is not available until probably mid-2010 and the plane is smaller.
However, some benefit may result from airlines wanting to hedge their bets.
Mul pole p22su LHV prole ligi, aga kui ma ei eksi, oli hind idee kirjutamise hetkel 78/79 kandis, pikk langustrend murtud ning aktsia n2itas selget tugevust ka oma libisevate suhtes, murdes ylemise toetustaseme, nii et imestasin sygavalt, et aktsiale myygisoovitus anti!
TA on nii subjektiivne asi, et eriti ei tahagi sel teemal arutleda. Kuid kui stock on tõusnud põhjadest 10% vähem kui kuuga, siis minu arust on suht normaalne, kui käibelanguse korral mõni kaupleja hakkab ka nõrkust otsima.
Boeing on ka ennem rohkem kui 10% liikunud ja ikka j2tkanud ronimist. Minu teadmised ja kogemused on kyll ysnagi tagasihoidlikud, v6rreldes siinsete pikaajaliste investoritega, aga ma usun, et see pole p6hjus (kas peamine v6i mitte) aktsiale myygisoovitust anda, eriti kui klient selle teenuse eest maksab.
Kuid ma saan aru sellest, et p2ris suur vastutus on yldse taolisi ostu/myygisoovitusi anda, eriti kui klient maksab selle eest.
Kuid ma saan aru sellest, et p2ris suur vastutus on yldse taolisi ostu/myygisoovitusi anda, eriti kui klient maksab selle eest.
jyriado,
kuna arutatava kauplemisidee all on minu nimi, siis kommenteerin asja ka omalt poolt. Nagu Oliver ütles, et on TA vägagi subjektiivne ning sama graafiku pealt võib iga inimene erinevat võimalust näha. Vaevalt suudab keegi 100% alati teenivaid võimalusi leida.
Vaadates seda konkreetset graafikut, siis olen endiselt veendunud, et idee oli piisavalt argumenteeritud ning selliseid kauplemisvõimalusi on ka varem mitmel korral esinenud.
Edu,
Sten
kuna arutatava kauplemisidee all on minu nimi, siis kommenteerin asja ka omalt poolt. Nagu Oliver ütles, et on TA vägagi subjektiivne ning sama graafiku pealt võib iga inimene erinevat võimalust näha. Vaevalt suudab keegi 100% alati teenivaid võimalusi leida.
Vaadates seda konkreetset graafikut, siis olen endiselt veendunud, et idee oli piisavalt argumenteeritud ning selliseid kauplemisvõimalusi on ka varem mitmel korral esinenud.
Edu,
Sten
Pro andis Boeingule ostusoovituse.
Tim Knight arvab oma blogis 9 jaanuari postituses vastupidist, et trend on muutumas.
Elame näeme.
Tim Knight arvab oma blogis 9 jaanuari postituses vastupidist, et trend on muutumas.
Elame näeme.
Unustasin lingi: http://tradertim.blogspot.com/
Boeing (BA) is bullish by P&F yet not too far from going in a more southerly direction. Opportunity knocking in which direction? http://ronsen.blogspot.com/
Knocking south...
Võimalik, et Pro on siis tõesti kaks korda Ba-ga ämbrisse astunud?
Võimalik, et Pro on siis tõesti kaks korda Ba-ga ämbrisse astunud?
to jyriado
Boeing (BA) oli Pro all lühiajalise kauplemisideena ning sai juba mõni aeg tagasi (12.01.07) kinni pandud kuna aktsia vajus stopist läbi. Pikaajalist soovitust ei tohiks Pro olla Boeingule andnud. Ideeks on olnud lihtsalt lühemaajalistele tehnilistele liikumistele mängida seejuures fundamentaalset tausta mitte eriti puudutades.
Boeing (BA) oli Pro all lühiajalise kauplemisideena ning sai juba mõni aeg tagasi (12.01.07) kinni pandud kuna aktsia vajus stopist läbi. Pikaajalist soovitust ei tohiks Pro olla Boeingule andnud. Ideeks on olnud lihtsalt lühemaajalistele tehnilistele liikumistele mängida seejuures fundamentaalset tausta mitte eriti puudutades.
Selge pilt, ei märganud Pro stoppi.
Boeing peab pressikonverentsi, kus arutatakse 787 Dreamliner'i arenguid, kolmapäeval kell 18 Eesti aja järgi.
Co will webcast a 787 Dreamliner briefing on Wednesday, April 9, at 11:00 a.m. Eastern Time. Boeing Commercial Airplanes President and Chief Executive Officer Scott Carson and Vice President/General Manager, 787 Program, Pat Shanahan will discuss progress to date on the new commercial airplane.
Co will webcast a 787 Dreamliner briefing on Wednesday, April 9, at 11:00 a.m. Eastern Time. Boeing Commercial Airplanes President and Chief Executive Officer Scott Carson and Vice President/General Manager, 787 Program, Pat Shanahan will discuss progress to date on the new commercial airplane.
China Grounds All Boeing 737 MAX 8 Jets After Ethiopian Airlines Crash
WSJ, kellel olemas.
BA on huvitav gorilla, kes veab jõuliselt DOW30 indeksit üles või alla.
WSJ, kellel olemas.
BA on huvitav gorilla, kes veab jõuliselt DOW30 indeksit üles või alla.
Kuskil toodi välja, et siin teemas 10 aastat tagasi nimetatud Dreamlineriga pole seni olnud ühtegi inimohvriga intsidenti, 737 MAX 8 on nüüd aga kolme aastaga 2 katastroofi.
Viie kuuga 2 katastroofi. Oktoobris kukkus Indoneesia lennuk alla.