Püsime ikka sektoris. Huvitav, kui Tallinnas seesugune tänavaküsitlus teha, mis numbrid sealt kukuks?
Olete mõelnud selle peale, et tänapäeval enamus sektori uudiseid jõuab ajakirjandusse nii, et beib ise helistab ja teatab, seega ei tunnistajaid ega pealtnägijaid, luuleta kokku mida tahad. Nii et kui poolt usud, siis saad ikka poolega petta.
Et siis varas Pariisis pani jooksu poole Birkini kotiga ja teine pool jäi beibele pihku? Võis tõesti nii olla juhul kui mõlemad osapooled endakätte jäänud sangast väga suure pühendumusega kinni hoidsid.
Arusaadav miks iga nädal x eur mingile huiateritele antakse kui isegi siin neelatakse …
“Rahvastikumurdest kaine…” -teemast siia, Offfi kommentaar:
Paistab, et Ann Voolil on kogemus mehega, kes oli tema arvates põhjatult rikas, nagu üks põhjatu kaev kus sai enormous kogustes raha ammutada. Ehk siis kullakaevajalik suhe… Aga seda tema kogemust ei saa laiendada teistele suhtekogemustele, mis sest et Ann Vool seda arvab.
Kindlasti on nii mõnedki haaramas oma pähe seda kontseptsiooni, kus mingi naine tunneb, et tema kallal on tarvitatud räiget majanduslikku vägivalda ainüksi selle tõttu, kuna ta elukaaslane ning eriti laste isa on osutunud tavaliseks töötajaks keskmise või keskmisest madalama palgaga.
(Või kas see kommentaar peaks hoopis olema Märsilohistajate-foorumiteemas?)
Ma vaatsin jupiti, ma saan aru, et ta mees vms ei olnud nõus ta laenu käendama? Minu arvates on täiesti normaalne, et inimene ei pea võtma kohustusi kui ta ei taha, ja see ei ole vägivald, ükskõik kui rikas see inimene on.
Naljaks kuidas ta käendamisest keeldumise võrdsustas perele toidu ja riiete mitteostmisega.
Paistab ka välja see, et suure tõenäosusega tekkis Ann Voolil majandusliku-vägivalla-ohvri kontseptsioon alles siis kui tal see suhe selle rikka mehega juba läbi oli saanud.
Offfil on mingi tõsisem probleem v? Mismoodi mina sellises kontekstis mängu tulen?
To: näriline
Offfi probleeme küsi ikka Offfi enda käest. Konteksti samuti. Mina kommenteerisin ainult nähtud videot.
P.S. Offf on konteksti teises teemas lahti seletanud.
Valame natuke õli tulle juurde: leitud Internetsist
“So, i understood you correctly, you are a dedicated left-wing and identify yourself as communist?!?”
“Yes, correct”
“And you said you expect your engagement ring to cost at least $50 000?”
“Yes, thats the act of LOVE, LOVE not political views”.
doh!
Turist on Pariisis. Kiid näitab tänaval. Vaadake, siin tn ääres jälle müüdavad naised… Turist küsib…kas Pariisis on ka naisi, kes ei ole müüdavad? ))) On, aga nad on väga kallid )))