Stardipakkudele! ![]()
Küsimus on ainult - kes, mis suunas jookseb ![]()
![]()
Nii on ![]()
Ärge pabistage, nad ju Severinasega ennegi tülis olnud, küll nad lepivad ära. Väike intriig ikka, et pildilt ei kaoks. See viimane oleks kindlasti hullem kui Severinase kaotus.
Debiilne “Wag the dog” vms sit2
Käima peal naiskadega peab vähe ettevaatlik olema jah… kui sobiks siinkohal oma elukogemuse pealt m6mmenteerida
Enese ülekaunistamise kõrvalt veel üks kaunis trend on silma paiskunud - üliliibuvate trenniretuuside ja vist ka ilma trussikuteta tänaval patseerimine. Esimene kord sellist eksemplaari lähemalt kanne hööritamas nägin, pidin erutusest posti otsa sõitma, nüüd hakkab visiooniga juba vaikselt harjuma.
Kerge nõks käib läbi ikka, aga selle murendab pisukese meditatsiooni ja lonksu kalamaksaõliga.
Mulle näib, et Marju Karin on viimasel ajal BSH-ad edestanud tugevalt (justkui oleks meil uus liider), sest abiellus ning väga palu raha läks ära ja nüüd pärast abiellumist on tsölibaadis. BSH pinguta palun!?
Nende retuusidega, kus kõik mokad näha on, pannakse ikka selle tõttu selga, et oma ego upitada ja sulle kindel ei öelda. Noojah, kui sa just Monacos tähtsal kohal ei ole, kelle ees langevad kõik rõivad.
Pidu peoks aga keegi võiks Marjule öelda, et abielus olles hakkab alles raha minema ![]()
Miks nad näevad välja sellised nagu ma nägin, kui kunagi mesilassülemi ilma kaitsevarustuseta liiga ärevaks ajasin?
Ma olen korra elus abiellunud. Vahetult enne jah sõna oli sama hirmus, kui lapsepõlves naabri saksa lambakoer, keda narrisime ketist lahti sai. Hirm väljendab ennast erinevalt…mõnel puhul paistes punetava näona, tavaliselt sitatriibuna Hilfigef jeansidel.