Beibendussektor Eestis

Ärgem siis unustagem et BHS vs. Mallukas Gigantide Surmaheitluses on järgmine “round” käsil. Mind muidugi paneb imestama, et kui inimene ennast ISE ja ILMA SUNNITA täis joob ja siis kaamera ees pudistab, kuidas sellise asja avaldamine saab olla “solvav”, “mainet kahjustav”, “au ja väärikust määriv”. Ise tegid ju. Keegi ei sundinud.
Või peaks kõigi kaamera ette jäänud lolluste avaldamine olema kuidagi keelustatud? Politsei eest ära sõitjad, purjuspäi avaliku korra rikkuvad, Pronkssõduri-mäsu videod???
Ja Võsa Pets tuleks üldse kohe vangi panna?

2 Likes

What? Bro, what are you talkin about man?

To: thargun.
Ta mõtleb vist seda videot: LINK. (Vaadata ainult omal vastutusel!)

“So ma panen laulu sisse – seal seisad sa sada aastat ja mette üks ainsam palumine sind sealt lahti ei kisu!“ Aadu Kadakas, 1970ndad.

“So ma panen internetti – seal seisad sa igavesti!“ ütleks Aadu tänapäeval

1 Like

To: kasutaja348.
BSH pani end ise internetti. Kes tegi? Ise tegi!

Kuidas te teate seda kõike, miks keegi peaks seda vaatama, purjus olite või, oohh mul on nii palju küsimusi

2 Likes

Jah, aga välja saada sealt “folkloorist” on ikka väga raske. Olgu, seda kollast kõmu ja keelepeksu on ikka ülekülluses, ja ATH ning ärevuse käes vaevlevad inimesed unustavad kähku, kuniks uus sähvatus nende keskendumisvõimet häirib. Aga kõik on kõigest kiire internetiotsingu kaugusel. Seega nagu Offf kirjutas, paneb ikka imestama jah, kuidas nüüd kaeveldakse, et video on “mainet” kahjustav. Ise ju kujundad enda mainet.

Aga olgu, nagu ma aru saan, siis kõik see käib nende naisterahvaste puhul asja juurde. Hea või halb, peaasi et kõmu on.

1 Like

To: kasutaja348.
Siis seda järjekordset nutupillilaulu (seal videos) tuleb vaadata ka, kui “asja juurde” käivat tavalist toodet, mis on küll omapärane, aga millest ei tuleks mingeid järeldusi teha.
Samasugune nutupillilaulu-toode läks esitlemisele hiljuti siis kui see eks-kolleeg ta maha jättis.

Sulgudes hoiatus on üleliigne. Siin teemas avatakse linke nagu mees.

1 Like

Draax, sulgudes olev tekst on reklaam antud lingile. Juba 36 avamist! Samas, see reklaam pole sugugi pettus.

Mina sain seda teada näituseks nii, et läksin Delfisse vaatama, kas vennad-ukrainlased on juba Punasel Väljakul mõne ilmkäraka korraldanud v. mitte. Aga Delfi lajatas mulle esilehel otse näkku Olulise Päevauudise, et Mallukal ja BSH-l on järjekordne round käsil.
Ma piirdusin lühikokkuvõtte lühirefereeringuga siia teemasse. Aga näed, Head Inimesed on kohe tiktoki lingi ka välja otsinud.

2 Likes

Ma omast headusest panin selle lingi seetõttu, et Sa küsisid seda. Palun vabandust. Teine kord ära küsi.
Kuidas ma tean kõike seda? Samadel põhjustel nagu Offf. Ise kargas see näkku.

1 Like

ttrust, ma targu ei avanud seda linki :slight_smile:

1 Like

Alati tuleb selleks valmis olla, et maailm on palju-palju hullem, kui see näib olevat.

thargun on suht uus kasutaja ja pole ehk kuulnud LAM-reeglist LHV foorums. Linke Avatakse nagu Mees. Ja kui juba avasid, siis ei halata!

Ma avasin nagu mees ja lõpetasin kuskil mujal…, maailm ei ole enam kunagi sama.
Te tõprad võtsite mu süütuse, trapead

4 Likes

pigem ikka rahad otsas ja vaja oma fännibaasi natuke lüpsta.
subscription based drama.

kurb, et seal vist isegi liiguvad Eesti mõistes rahad. tööle igastahes minema ei pea.

1 Like

Parafraseerides üht sotsiaalmeedias hiljuti loetud mõtet: kõike, mida ma tean Mallukast ja BSHst, tean ma vastu oma tahtmist.

8 Likes

Täna hommikul leidsin netist päris mõistliku vastuse “mu teine auto on ka Porche” pickuplinele.
Jõmm [viskab võtmeb baariletile]: “Mu teine auto on ka Porsche, muideks”
Bimbo: “Ja mis see mulle korda peaks minema? Kui sa teed nii, et see teine Porsche on MINU auto, siis on meil millestki rääkida”
:slight_smile:

Kui mind peaks hüpoteetiliselt selline avokaado mingitel imelikel põhjustel kaitsma, siis kas kohtunik ja proks surevad naerukätte ära või meid visatakse kohe saalist välja :slight_smile: