Terrase “lastetuba” oli/on ilmselt palju korralikum kui see “kits sarapikus” tegelane.
Kuigi noh, fotograafi ees, sitahark käes poosetamine pole vist nagu eriti mõistlik tegevus.
Päevauudistest jäi silma, et on eestimaal veel mõni sektori esindaja, kes on normaalselt sale ja siredasäärne, mitte mingi “matsakas maatüdruk” nagu neid seal õudusseriaalis “vallaline kaunitar” (või mis iganes selle nimi ka oli) eksponeeriti.
Kannab pealkirja “Katri Kats”
Iseküsimus, miks meil need “instakaunitarid” jätkuvalt “päevauudiste esilehel” figureerivad.
Ju siis on veel neid, kellele need instagrami-estrellad ja nonde toimetused korda lähevad.
Eestimaal on õnneks veel selliseid kenasid naisterahvaid, kes ajavad vaikselt oma rida ja kelledel puudub meeleheitlik vajadus pidevalt pildil olla.
Siinsesse teemasse viimatimainitu muidugimõista ei sobi. See “tädi” on ikka nii kõrgliiga, et paljud “instagrami-iludused” k.a. “meie rahvuslik aare” jäävad niiöelda varunaiste pingile istuma.
Insta jms. “kaunitaridega” on see lugu, et enamik seal on ju võlts
Juuksevärv - võlts
Juustepikkus võlts (pikendused)
Laup võlts (botox)
Ripsmed - võlts
Nina võlts (sirgendamine)
Põsed võlts (botox)
Huuled võlts (botox)
Rinnad võlts (silikoon)
Talje võlts (rasvaimu)
Küüdend võlts (geelikad)
jne.
Aga kui sa oled ikka 1.60 pikk ja sealjuures “tugeva kondiga” … seda ei tjuuni sul ükski koerurg kuidagi ära.
Meestele öeldakse, et sa võid kaotada oma investeeringu, kinnisvara, koha karjääriredelil jne. aga Oskusi ja Teadmisi ei saa sinult keegi võtta. (ajutrauma saab)
Mõnesid naisi on “Issand” õnnistanud kilomeetripikkuste jalgade, haldjaliku hapra figuuri, imekenade pikkade naiselike sõrmede, suurte silmadega…
Ja see on asi mida esialgu veel mitte üks “iluprotseduur” ei suuda võltsida.
Kaunis silmale vaadta.
Eesti “kaunitaride” kohta peab nentima, et meie karm ajalugu (looduslik valik) paraku ei ole soosinud “hapra haldjafiguuri” põlvest põlve edasi andmist. Looduslik eelis on aastatuhande jaogu olnud valdavalt “tugeva kondiga matsakate maanaiste” laual
See annab tunda.
Onlyfansist rahastus ja reisile! Proportsioonide (kanajalgadel maja) kohta garantiid pole.
Lengthen your limbs.
Klge seebikad kahvatuvad selle saaga kõrval
See on lahe, asud Silvia Ilvesega paarituma, saad oma nimetähed talle peale tätoveerida lasta. Varsti on Silvia nimetähtede tätoveeringuid täis nagu kirju koer.
Just, kui vaadata vanu talunaiste fotosid, siis on tunne nagu oleks tegu täiesti teise tõuga. Ja 100-150 aastat on kõigest möödunud, mis teeb 4-5 inimpõlve ja on evolutsiooni seisukohalt vaid silmapilk.
ilvese tätokas toob mulle meelde vana anektoodi, kus b.b. kingi naisfänn endale tagumiku kannikatele B ja B tätoveerida lasi … lõpuks, kui tal enda iidoliga voodisse õnnestus jõuda ja too teda tagantpoolt põrutas, ehmatas bluusikunn oma groupiet poole penetratsiooni pealt röögatusega ‘who the fuck is BOB?!’
silvia juurde tagasi tulles … kuna on kahtlus, et tegemist ei pruugi olla vaimselt päris terve inimesega, oleks klikijanus ajakirjandusel ehk eetiline tema eksponeerimine-ekspluateerimine lõpetada … noh, umbes nagu tundub olevat tehtud vaikiv kokkulepe näiteks arnold oksmaa osas.
Jah aga, kui “ajakirjandus” teda enam ei ekspluateeri, siis jumal teab mis inimene teeb suure murega
Et kui Brigitte on meil “Eesti rahvuslik aare”, siis silvia on juba “Eesti hindamatu aare” ?
Ses mõttes et ei möödu (kaht)nädalatki, kui temast meedias juttu ei tehta.
Või siis tehakse mõlemist uudisnuppe, aga uudisnuppude tegemine käib nagu “külakorda”.
Ja kuhu sa unustad colaqueeni kui see järjekordselt narkojoobes politsenikega sekeldustesse satub
Kes see colaquuen on? Mul vist midag vahele jäänud, damn
Minu andmetel on tegemist noore neiuga, kellele meeldivad kiired autod, pahas poisid ja joovastavad ained ning soov oma tegemisi tiktokis kajastada. Kolm esimest punkti toovad vahel kaasa ka sekeldusi võimuesindajatega. Sellest kõigest kirjutab ajakirjandus aeg-ajalt nupukesi.
Ee… Vat ei ole au tunda seda koolakuningannat. Alles nüüd sain teada, kesasi või misasi ta on. Ma ütlen et neid isehakanud staare ja staarikesi, tikktokkereid ja tikksakkereid on terve internet täis, et niida või vikatiga. No kesse viitsib ja jõuab kõigi nende toimetamisi jälgida.
Nõuan narkojoobes politseinike viivitamatut karistamist!
Ma mõistan teie muret, aga imho on BSH või Silvia Ilves i-ga-vad. No mida nad ka suudavad – paar pisarakest, paar avalikku sõimlemist “sõbrannaga”, mõned tülid ehitusmeestega… natuke draamat.
Aga “tiktokistaarid”, vat seal on kõik RAW ja EHE. Veri on ehtne, kaklus on ehtne, kuriteod on ehtsad… räige, ilustamata, tõeline “päris elu”.
SBH ja SI on nendega võrreldes ikkagi “lahja mehhiko seep”.
NB! Ma ise ei suuda ka seda “päris elu” tarvitada rohkem kui vahest ehk üks 60 sekundiline “annus” kusagil kuu-kahe kohta. See on nii Kange Kraam, et rohkemale ei pea minu vana tervis vastu
nüüd leidsime siis finantsfoorumist itionu, kes vaatab eluheidikute tiktoki laive … võibolla viskab vahel mõnele oma köögis laudurit libistavale raw-milfile tissi näitamise eest ka kümneka
sain selliste asjade olemasolust teadlikuks kuu-paar tagasi, juhuslikult mingi artikli või telesaate kaudu ja beibendussektoriga on seal ilmselt väga vähe pistmist. tegemist tundub enamjaolt olevat põhjakäinud, erinevate sõltuvuste, laenude ja vaimsete probleemide küüsis olevate ja täiesti ebaadevaatsete inimestega, kes selle asemel, et veebis oma armetust eksponeerida, peaksid olema sotsiaaltöötajate, õiguskaitseorganite või psühhiaatrite hoole all.
Ma väidan, et teil on selle koha pealt õigus ja ma täitsa nõustun. Küll aga eksite motivatsiooni osas. On üsna kahjulik ja suisa ohtlik eemdalduda päris elust, päris inimestega ja kujutelda, et suburbaanne parasiidiaiake, konditsioneeritud õhuga kontor ja õhtul öök-lubi lõõgastumiseks ongi “kogu maailm”.
Elevandiluust tornis elamine võib maailmast luua illusoorse ja üpris vale pildi.
Isegi evolutsiooniredelil pisut edasiliikunud IT inimeste jaoks, kellele juba kohtumine projektijuhmi, pooljuhi või kontoriplanktoniga on üsna õõvastav võib kohtumine Kipsi-Kallega olla vaimselt täiesti mõrvarlik.
Aeg-ajalt tuleb enesele meelde tuletada (sobivalt distantsilt, Interneti vahendusel muidugi), et maailmas leidub ka, fenotüübilt ja genotüübilt homo sapiens kaadrit, aga sellega sarnasus Inimestega piirnebki.
Sama on mudilastega. Kes lapsepõlves mulda ei söö vaid elab “domestosega pestud ukselinkidega” steriilses keskkonnas kolmanda eluaastani, saab esmakordselt õue astudes kohe allergia, anafülaktilise šoki ja lämbumishoo.
Muurek, kuigi väga tore oleks unustada ja ignoreerida fakti, et Need Asjad ElaVAD Meie seas ja on päriselt olemas, ei soovitaks siiski seda teha:
muurekile ma mõnes mõttes oponeeriks.
Ses mõttes et see, mistasiisonnüüd selles toktokis… (2, 3, 23-s eesti-misiganes) need nn." populaarteaduslikud pooletoobised" on mõnes mõttes päris kavalad- oskavad enda stta eluolukorda kaamerate vms. abiga rahaks teha. Edevus/tähelepanuvajadus sinna juurde. Paljusid ju huvitab, et “noh, vaatame kuidas siis sellel väärakal täna läheb kah, heheh” ja hea tunne on kuklas, kui tead et enda elu pole olnud, ei ole ega tule kunagi nii hull, kui tollel tutulutul teiselpool ekraani, kes bächme geelega püüab midagi kaamerasse rääkida.
Ja enda üllameelsuses ehk mõni “esimeseeestitegelane” ehk väikse tipi viskabki lõpuks.