Ära alahinda kloroformi. Juba reklaamlause ütleb: “Chloroform - helping ugly guys to score since 1831”
Tsitaat:
" Eesti mehe vaatenurk: kui mees maksab arveid ja teeb remonti, siis kas ta ikka peaks kodus koristama ja pesu pesema?
„Kui mees on see, kes maksab enamus või kõik arved, viib naist reisile, restorani ja teatrisse, teeb majas remonditööd, hoiab autod korras, siis kas ikka peab ka kodus koristama ja pesu pesema?
Kui kõik muud kohustused on ka võrdselt jaotatud ja naine teeb ka eelnimetatud asju, siis ilmselt on mõistlik ka mehel vahel nõusid pesta ja tolmuimeja kätte võtta. Lastega kahtlemata peavad mõlemad tegelema, olenemata muudest kohustustest. See on minu arvamus mehena.“"
Et siis mõlemad maksavad “kõik või enamuse arvetest” ja ühtlasi saavad kõik inimesed üle keskmise palka, eks ole
Rikas mees palkab koristaja. Vaene olles ei ole mõtet laenuga 150+ ruutmeetrit elamispinda soetada, kui seda ei aita puhas hoida koristaja või ise kraamimises kaasa ei aita.
Ma muidugi ei kujuta ette kooselu inimesega, kes puhtusest ja mingist elementaarsest korrast enda ümber üldse lugu ei pea. Sellega leppimiseks peavad perekonnaa mõlemad pooled natuke lohakad olema.
Pere-eelarve on tundlik teema ja mõõdukal välisel vaatlusel on kokkulepped selles osas kas või kes mille eest maksab, väga erinevalt lahendatud.
Kui sissetulekud on väga erinevad (nt. üks teenib 4x rohkem kui teine), siis võib kokku leppida ka väljaminekute proportsionaalse jaotuse. Seda vist soovitab ka enamik suhtenõustajaid. Aga olen sellega nõus, et kui üks on tippjuht näiteks 8000 € brutopalgaga ja teine on õpetaja 2000 € sissetulekuga, siis ei tundu ikkagi päris õiglane, et kõik kodutööd on selle õpetaja õlgadel.
Kui tekib küsimus, et kes nohuse mudilasega koju jääb, siis võib küll olla õige seisukoht, et suurema sissetuleku tooja töö on tähtsam ja väiksema sissetulekuga pereliige võtab haiguslehe või teeb oma plaanid ümber.
Mis teema see nõudepesemine pidevalt on - selleks on juba ammu leiutet nõudepesumasin. Ja pesumasin - isegi koos kuivatiga. Ja põrandarobot…
Ma soovisin kõigest rõhutada, et mõlemad maksavad kõik arved on natuke nagu matemaatiline võimatus, kui just ei soovi 2x sama arvet maksta.
Mitte võib, vaid lausa peab, sest muidu juhtub see, et “teeme fiifty-siixti” läheme 8k maksvale puhkusereisile, mina (8k netopalgaga juht) maksan 4k ja sina (2k palgaga õpetaja) maksad ka 4k. Õiglane ju, kenasti pooleks. Fifty-fifty
Tahaks lähemalt seda Delfi kalkulatsiooni näha kuidas 4milli investeerimine kasvatab firma väärtust 55 millilt 150 milli peale?
Kus kohast see 55 milli üldse võetud on? Kui palju selle saavutamiseks investeerima pidi?
Ma loodam, et firma väärtus ainult investeeeringute pealt ei paisu vaid mingi üli efektiivne toode ikka ka ükskord välja lastakse
Loodus tühja kohta ei salli- kultuur asendub kultuuritusega. Või vastupidi. Kuidas kellelegi.
Von Krahli endistes ruumides alustab uus ööklubi Null
“mu keha on tempel, sinu oma ööklubi”
“Templis käivad kõik, ööklubis vaid pileti ja kutsetega”
Nõudepesumasina täitmine ja tühjendamine on vaevarikas tegevus, nagu ka pesumasina ning pesukuivati täitmine ja tühjendamine koos riiete kokku panekuga. Ka põrandarobot vajab aeg-ajalt inimese poolset hoolt.
Kuidas olla Karen 101. “Delusional single moms over 30” (jah, USAs on selline invasiivliik, levib massiliselt ja hävitab kohalikke ökosüsteeme) on leidnud uue “teema”. Kui neilt ei küsita alkoholi ostmisel või “asutusse” sisenemisel dokumenti (sa näed nii noor välja, oled ikka 21?) siis tuleb Solvuda ja korraldada Skandaal.
Selle postituse peale meenus üks hea soomlaste skets antud teemast. Kahjuks ei leidnud seda mujalt kui armastatud hiinlaste platvormi pealt
https://www.tiktok.com/@superherostories22/video/7440759173253451041
Kõigi nende ohtrate pisarate tagant on võimalik välja lugeda, et beibendussektori stammkunde BSH tahaks väga kindral Riho Terrase pojaga jälle “käima hakata” – ikkagi minister! Ajastus on suurepärane.
Paywalli taga õhtulehe artikkel: https://www.ohtuleht.ee/oltv-raadio/1127485/hundi-kutse-pisarates-brigitte-susanne-kaspar-roonile-mul-on-igavesti-hirm-et-mees-kasutab-mind-kuulsuse-parast-ara
Sama asja refereering Delfis, ei ole paywall: https://kroonika.delfi.ee/artikkel/120366161/pisarates-brigitte-susanne-hunt-kaspar-roonile-mul-on-igavesti-hirm-et-mees-kasutab-mind-kuulsuse-parast-ara
Ei teadnudki, et kogu selle “vallalise kaunitari” saatesarja filmimise periood oli preilnale niivõrd kohutav kogemus, et ta pidi lausa otsad andma. Või kuidas nüüd seda väidet võtta?
Rahu, ainult rahu. Täna noorminister, homme vanemseatalitaja. Ennegi nähtud selliseid.
Mulle meenub siin kohe lähiminevikust veel üks põllumajandusminister, kellel oli ka kõvasti kogemust kitsede pidamisega ja “helge tulevik” ees ootamas. Eks nüüd lähitulevik näitab, kas praegusest uuest maaelu ministrist tuleb samasugune “ere täht” ja “suur edulugu” nagu toonasest
Terrase “lastetuba” oli/on ilmselt palju korralikum kui see “kits sarapikus” tegelane.
Kuigi noh, fotograafi ees, sitahark käes poosetamine pole vist nagu eriti mõistlik tegevus.
Päevauudistest jäi silma, et on eestimaal veel mõni sektori esindaja, kes on normaalselt sale ja siredasäärne, mitte mingi “matsakas maatüdruk” nagu neid seal õudusseriaalis “vallaline kaunitar” (või mis iganes selle nimi ka oli) eksponeeriti.
Kannab pealkirja “Katri Kats”
Iseküsimus, miks meil need “instakaunitarid” jätkuvalt “päevauudiste esilehel” figureerivad.