Baltika, H&M - kuidas läheb jaekaubandusel?

et milder lubas 2004 lõpuks 45 mln. kasumit.

sellesse lubadusse tuleks üsna suure umbusuga suhtuda. 2000 aastal kui kasum oli 14,3 mln. lubas ta 2 aasta jooksul kasumi kahekordistada. 2002 aasta lõpuks teenisid nad 6,8 mln. ehk 23,7% lubadusest. seega lihtne arvutus näitab, et lubatud 45 mln. krooni asemel teenib baltika 2004 aasta lõpuks 10,7 mln. krooni kasumit.
Baltika aktsia asemel soovitaksin osta hoopis Marimekkot, tegu on tunduvalt parema investeeringuga: P/E 7.48, maksab korralikke dividende, tugev juhtkond jne. Baltikal selle vastu suurt midagi panna pole: P/E 30 ringis, võlad kaelas, ei maksa dividende jne.

Ausalt öeldes ei leia ma ühtegi põhjust miks osta Baltika aktsiaid? Kas keegi teab mõnda head põhjust, annan 5 krooni iga põhjuse eest. :)
Põhjus, miks mitte osta - Baltika juhkonnast on lahkumas liikmeid ning perekondlik juhtimine aina süveneb. Äpardunud juhid võetakse maha, et jälle uued nn tegijad rahade kulutamise juurde lasta.
klient - kes sealt lahkub?

järsku on aeg hoopis ostma hakata?
to viies: turundusjuht on lännu; rahu tema põrmule. turundusega paistab seal firmas kõvasti probleeme olevat. seega võib vaid järeldada, et võlad ja laojäägid kasvavad veelgi.
Kui eile peale Baltika I kvartali tulemusi toimus veel mingi passimine, siis täna läks müügiks: aktsia all 11%.

Raha vähenenud 3 kuugas 1M (10M asemel 9M)
Võlakoorem kasvanud 3 kuuga 8M (196M asemel 204M)
Müük langenud eelmise aasta I kvartaliga võrreldes 12M (124M asemel 112M)
Kahjum 14M (vrdl. ka suhet käibesse)
Omakapital 156M vs Kohustused 203M

Mida muud selliste tulemuste järel oodata oligi?
Kahjum kasvab neil edasi, kui nad oma rõivastele norm. hindasid ei pane. Rõivad on neil ilusad, aga kirve hinnaga suhteliselt. See ajutine rõiva hindade langetamine ei paranda sugugi nende tulemusi. Eestlane ostaks-aga kallis, hinnapoliitika on neil ka väga jäik. Toodavad lattu - andku aga minna.
Kuna see foorum on juba läinud selliseks Baltika kliendikogemuste diskussiooniks, siis siin veel üks subjektiivne arvamus. Eesti firmade nn "lojaalsusprogrammid" kliendikaartide näol pakuvad endiselt ainet imestamiseks.

Mul oli juba üsna ammuse aja eest tehtud Baltmani kliendikaart. Vahepeal tehti hooga uued Montoni poed, kus on omaette kliendikaardisüsteem, ehkki Montonit ostes oleksin ma ju sisuliselt samapalju püsiklient edasi. No mis siis ikka, ei hakanud spetsiaalset Montoni kaarti tegema.

Nüüd käisin Rocca Al Mares CHR/Evermani poes, kus vana Baltmani kliendikaardi ettenäitamise peale anti uus punane CHR/Evermani kaart. Aga vana jäeti ka alles, sest kuskil Kristiines Baltmani poes pidi see veel kehtima ;)

Saab keegi midagi aru ka sellest süsteemist? Vähe sellest, et praegu iga suvaline nurgapood mulle oma kliendikaarti tahab anda, Baltika tahab, et ma üheaegselt kasutaksin kolme erinevat kliendikaarti. Kogu plastiku kaasaskandmiseks tuleb vist hakata seljakotti kasutama ;)
Nojah, tulemused olid Baltikal kehvad muidugi. Aga mis üldisemalt arvata, ta peaks ju vähe pikema perioodi jooksul ikka jalad alla saama või olen naiivik?
vaatan baltika hinda börsil ja mis siin õelda. aktsiahind on igatahes väga hästi vastu pidanud.
Kui minna linna peale eesmärgiga endale mōistlik riidehilp selga osta, siis midagi muud polegi niiväga osta, kui Montonit. IMHO näeb Montoni hilp trendikas ja hea välja, hind konkurentsivōimeline jne. Nt. tahtsin osta tsemprit (pikkade varrukatega, 6huke)... igalpool mingi tätoveeringu muster peal? no kuhu ma sellisega lähen? Astusin siis Montoni butiiki ja ena 349 eeku ja just selline, kui otsisin :)
džemper on selle asjanduse nimi, kallid rõivatööstuse investorid.
:)
mina küll ei ütleks, et ainult montonist saab midagi osta - tahtsin pintsakut ja leidsin, aga sobivat numbrit pole ja ei tule ka, valikud erinevates poodides on nii erinevad ja sobiv kaup pidavat kohe ära ostetama. tekkis mulje, et igat rõivast tehaksegi nüüd vaid üks number- rikas firma pole midagi öelda.
klient

Minu kogemuste põhjal on Baltika juhtide poolt paljukiidetud laovarude juhtimine Montoni poodides küll suhteliselt nigelas seisus, olen korduvalt üritanud sealt endale midagi osta ja enamjaolt ei ole numbrit kohapeal olemas, kuna ja kas üldse tuleb ei ole teada.

Aga kui 182/76 on niivõrd ebastandardne suurus, millisele ei peagi kohe poest vajalikku toodet leidma, siis on muidugi kõik OK. :)

kui ma ei eksi, siis vist isegi baltika teeb tellimuse peale vastava suurusega numbreid. tuleb ainult küsida:) ja hind ei ole ka kallim
teemast välja

et ei osata küsida/ei osata pakkuda tuli mul meelde üks link:

http://www.suva.ee/e-vabrik/abi.php

Nimelt saab otse netist sokke kujundada ja tellida ,mina kuulsin sellest hiljuti aga kuuldavasti teenus töötab juba mõnda aega.

Väike refereering Äripäevast ...

Eestlaste kujundatud Montoni weebilehekülg jõudis eelmise aasta 12 parima internetisaidi hulka maailmas.

Ainsa Baltikumist pärit tööna jõudis prestiizhika rahvusvahelise reklaamikonkursi Cresta Awards finaali Leo Expressi Baltika Grupile valmistatud moebrändi Monton internetilahendus www.montonfashion.com.

Lehekülg jõudis finaali interactive’i kategoorias, kus kandideerivad lisaks veel 11 USA, Saksa või Rootsi agentuuride tehtud internetilehte, sh Mercedes-Benzile, BMW-le, Minile, Absolutile, VW Passatile tehtud lehed.

Hmm, no mis seal siis nii head on?

Visuaali ma ei tahaks hinnata, pole minu eriala.

Ergonoomia ehk kasutatavus on minu arvates sealt kus pipar ja sügavalt.