Muideks,
Leedus on slaavi päritolu kaunitare üsna vähevõitu - mingi trikiga on venelaste hulk seal alla 10% hoitud.
Muidugi - poolatarid on ka slaavlased ja poola rahvusest tuleb umbes 8% juurde.
kuskil pole ebs ettevõtte päeva kohta infi - kes seal esinevad? kui jälle liivamägi või milder on täitsa mahavisatud aeg
seda minagi!need sellid on sama teemat pasundanud juba päris mitmes kohas.midagi värsket võiks juba pakkuda.
kas keegi käis ebs´is firma päeval?
teema on vist ammendunud, et keegi enam ei vasta!
kui tänast Äripäeva vaadata, peaks vist Baltikalt ümber orienteeruma Klementile - tugevam tegija ja tugevam juhtkond.
mis sa, klient, mõnitad või?
Kui "riskikapitalistid" sama tempoga jätkavad paneb Klementi oma uksed veel jaanipäevaks kinni. Aasta viimane kvartal on Klementil ainus, millal ta on võimeline korralikult kasumit teenima. Tulemus (puhas) oli aga -16.
Kui "riskikapitalistid" sama tempoga jätkavad paneb Klementi oma uksed veel jaanipäevaks kinni. Aasta viimane kvartal on Klementil ainus, millal ta on võimeline korralikult kasumit teenima. Tulemus (puhas) oli aga -16.
ei mõnita - tulevik perspektiivikas, kas tead
juhtkonnas tean mõnda ja igal juhul on mõtekam kui Baltikal
vot nii
juhtkonnas tean mõnda ja igal juhul on mõtekam kui Baltikal
vot nii
Egat siis põle miskit - papp sisse ja las aga käia!
Egat ma vaielda ei viitsi, huvitav mis EYP asjast arvab? Antud juhul on see üpris tähtsam, sest enamus antud laenudest kuulub vist neile.
Ah jah, et 1. mis mõttes on tulevik perspektiivikas ja 2. mõtekam kui Baltikal?????
Kihla millegipärast olen ma aga ikka valmis vedama, et sellisel kursil jätkates on see aasta Klementi jaoks viimane
Egat ma vaielda ei viitsi, huvitav mis EYP asjast arvab? Antud juhul on see üpris tähtsam, sest enamus antud laenudest kuulub vist neile.
Ah jah, et 1. mis mõttes on tulevik perspektiivikas ja 2. mõtekam kui Baltikal?????
Kihla millegipärast olen ma aga ikka valmis vedama, et sellisel kursil jätkates on see aasta Klementi jaoks viimane
Ei näe põhjust suuremaks heameeleks ka siis kui Klementil hakkab hästi minema, vt. alljärgnevat lauset ühe teise eesti börsiettevõtte eelmise aasta majandustulemustest, seal samuti üle 80% aktsiaist suuromaniku käes.
Seoses turu kiirest arengust tingitud suurte investeeringutega teeb
ettevõtte juhtkond aktsionäride üldkoosolekule ettepaneku 2002.
majandusaasta eest dividende mitte maksta.
Baltika juhtkond ja suuromanikud on selles osas minu jaoks usaldusväärsemad, siiski hoian ise mõlema ettevõtte aktsiatest eemale.
Seoses turu kiirest arengust tingitud suurte investeeringutega teeb
ettevõtte juhtkond aktsionäride üldkoosolekule ettepaneku 2002.
majandusaasta eest dividende mitte maksta.
Baltika juhtkond ja suuromanikud on selles osas minu jaoks usaldusväärsemad, siiski hoian ise mõlema ettevõtte aktsiatest eemale.
miks nii skeptilised - viimane aasta - mis see baltika parem on. klementi on vähemalt läinud seda teed, et juhtkond on uus ja Leis on varemgi nii mõndagi ära teinud. vähemalt ei raisanud nad koheselt kümneid miljoneid uue brändi tegemiseks (vt monton vasteid veebis - maha kopitud mõte, mille eest kasseeriti lollidelt eestlastelt raha sisse), vaid kasutavad tuntud märgi õigsust. tõsi küll meestele on seal vähe mõeldud, kuid tean paljusid oma töökaaslasi (naisi), kes kiidavad klementit nii kvaliteedi kui hinna poolest. aktsiaid ei ostaks ise veel, kuid jälgiks mängu. baltika omi ei riski samuti, on muidki võimalusi riskimiseks. pigem vaadake teised, kes juba omavad mõnda väärttükki, kas on sel mõtet.
pealegi kui dividendid maksustatakse, siis tekib selliseid HennoV poolt toodud väljendeid ka teistel - ja need kes kotil lähemal, need ka ..... ja teised lakkugu p...d
pealegi kui dividendid maksustatakse, siis tekib selliseid HennoV poolt toodud väljendeid ka teistel - ja need kes kotil lähemal, need ka ..... ja teised lakkugu p...d
jesver, tänane ÄP tõmbab jälle baltikale vee peale ehk siis pankurionud on karmiks muutunud.
Ma saan ikka aru nii, et aktsiate omamisel on mõtet kui ettevõte raha teenib (maksab dividende) või siis teenib vähem raha aga kasvab väga kiiresti.
Kui siis , Baltika aga täna tundub ka selle aktsia hind olevat väga "haigel "tasemel.
Marketsi märkused on väga õiged, sest tegelikult see nii ongi. Liiga palju võlga.
Kui siis , Baltika aga täna tundub ka selle aktsia hind olevat väga "haigel "tasemel.
Marketsi märkused on väga õiged, sest tegelikult see nii ongi. Liiga palju võlga.
jutt äripäevas on jah õige. päris palju ohte, riske ja eesmärkide mittesaavutamist. aga mille kuradi pärast ei järelda nad ise sellest jutust midagi vaid hoopis tõstavad hinnasihti veel "haigemale" tasemele 54 krooni?
Hennes&Mauritz IQ (dets-veebr) kasum oi 1,69Msek (2002.a. 1,18M). analyytikud ootasid keskmiselt 1,56Msek. EPS t6usis 1,33sekini (2002.a. 0,93sek). Käive kasvas 10%, kuid analyytikud ootasid 14,6% kasvu. H&M avab käesoleval aastal 110 poodi, IIQ suletakse kolm ja avatakse 47 poodi.

täna on aktsia 1,6% plussis
Ühisel hinnasiht 36.
HP Baltika target price'i ja soovituse puhul tuleks keskenduda jutu kokkuvõttele, ajakirjandus siiski tundub järeldusi võtvat suht selektiivselt...btw, avaldatud on see 12.03.03. allahindlused ja seostuv probleemi käsitlemine avalikkuses tekkis ca. aprilli alguses. kõrget riskitaset on pidevalt mainitud.
"To complete the view, one must still realize that the current position of
Baltika remains delicate. All the key investments have been made yet due
to the relative smallness of the company and the lack of strategic investor
the firm is financially stretched. While it seems that now is the right
moment to "reap the harvest", many soft factors mainly related to brand
reception and sales strategy in target markets have to work out as well. A
clearly negative signal was seen in 4Q02 when management failed to reach
its sales target for FY02 and with the extensive reshaping of operations,
wider misjudgments would be costly (lower sales, wide discounts). In our
opinion these factors are reflected in the High Risk profile that we have
assigned to Baltika. Altogether we have upgraded our target price to EEK
54 from EEK 48, representing the lower risk free rate and risk premium for
our Baltic universe. Hence we continue to recommend BUY for Baltika
shares but underline the high-risk level involved.
"To complete the view, one must still realize that the current position of
Baltika remains delicate. All the key investments have been made yet due
to the relative smallness of the company and the lack of strategic investor
the firm is financially stretched. While it seems that now is the right
moment to "reap the harvest", many soft factors mainly related to brand
reception and sales strategy in target markets have to work out as well. A
clearly negative signal was seen in 4Q02 when management failed to reach
its sales target for FY02 and with the extensive reshaping of operations,
wider misjudgments would be costly (lower sales, wide discounts). In our
opinion these factors are reflected in the High Risk profile that we have
assigned to Baltika. Altogether we have upgraded our target price to EEK
54 from EEK 48, representing the lower risk free rate and risk premium for
our Baltic universe. Hence we continue to recommend BUY for Baltika
shares but underline the high-risk level involved.
no mis seal siis nii selektiivset on. on antud ju soovitus osta ja turuhinnast oluliselt kõrgem hinnasiht. selline analüüs on mõttetu. analüütik üritab lihtsalt enda jaoks asjad lahti jätta: kui baltikal läheb hästi - "andsin ju ostusoovituse ja kõrge hinnasihi (keskendu õigele lõigule analüüsis)". kui baltikal läheb halvasti -"olen ju kogu aeg rääkinud kõrgest riskist (keskendu õigele lõigule analüüsis)".
Mnjah, ÜP juba teatas, et ÄP ajakirjanik on nende analüüsist pisut valesti aru saanud. Üllatab see kedagi?