Baidu (BIDU)

Nähes Baidu väga edukat IPO-järgset esimest päeva Nasdaqil, tekib vägisi küsimus - kas ja kuidas oleks Baidut Eestis märkida saanud?

Kui lõpetaksime päev praegustel tasemetel, oleks tegemist ühe IPO suurima esimese päeva tõusuga sel sajandil. Võrreldavaks tegijaks oli näiteks 2000. aastal Active Power (ACPW), mis esimese päevaga 210% jagu kõrgemale sööstis.

Nii juhtub, kui kaks kõige kuumemat sõna kokku saavad: otsingumootor ja Hiina.

Cody Willard @ RealMoney

Yeah, that Baidu.com (BIDU) action sure is remarkable, isn't it? A 260% gain off the IPO price -- why, that's just about the same as Google's (GOOG) post-IPO performance. Of course, it took Google nearly a year to make that move, while Baidu.com has done it in about, oh, less than .02% (yes, that's two-one-hundredths of one percent) of the time it took Google.

Let's throw the analyst estimates out the window and assume that Baidu.com earns 2 times more than the 50 cents or so that I've seen cited as next year's earnings potential. That would still put the stock at 97 times forward earnings! Google would be at $3,200 with the same multiple.

4x IPO. Paneb ikka hästi.
IPO +100 dollarit - easy
OMG, see ei ole enam normaalne :)
$150! Just like that!
kuidas see asi veel lennus püsib?
$175!Just like that!:D
Sick!!
Selle kõrval on 5 euroga Starmani ostmine vist common sense :D
Vist jääb $135 kanti.
Kui juba panuste tegemiseks läks, mina pakun sulgemisvahemikku 100-110. kolmveerand tundi enne sulgemist siis... shortida mul midagi ei ole, aga õlle võite pärast välja teha, kui täppi panen.
127
ma pakun ka, et lõpus nõrgeneb. sulgemishind 115.97 ;-)
Ma ei paku midagi.Ei saa asjale pihta.Hea,et iga päev sellist "jama" ei pea nägema.
kahju et börsipäeva alguses straddlet ei võtnud :D
To: TRX. Palju õnne.
110..122.54... kakaja raznitsa... :P
Pidu veel kestab.
see wärk siin meenutab kangesti kohalikku kinnisvaraturgu.

ise kinnisvaraga ei tegele... aga alates Bidu 20.38(Eesti aja järgi) sai tehtud a 15 ostu 15 müüki sama kogusega ja 54.- PUNKTI plussi.Võimalusi oli sitaks rohkem, kuid hind liikus nii kiirelt, et ordereid oli õige hinna peale raske sättida.

Starman mu peps...