sB
oleks juba 10 sendigagi häppi olnud.
Ma peaks mingis sägad endale sappa linkima, kes sisestavad minu normaalsuurusega orderile
enda lambisuurusega orderi, millest mina midagi ei tea ja mis ei sunni mind liiga vara müüma kuna kasum on juba peibutavalt suur.
Kui ei tea kui suur linkkar taga loksub on mäng tehniline.Kui kogus muutub nähtavaks ja on ütleme, et suur, muutub asi psühholoogiliseks.
http://www.forbes.com/home/technology/2005/08/07/yahoo-china-alibaba_cz_rf_0814yahoo.html
Praegu on see ikka juba väga hulljulgete mängumaa. Jälgisin täna kuidas üks mees 1200 aktsiaga pikaks läks ja mõne minutiga 15K miinust sai. Prrrr....
09:06 BIDU Baidu forecasts a slowdown in revenue growth -- FT (82.00 )
Baidu.com, China's leading internet search company, expects revenues to rise by between 11 and 16 per cent in the third quarter compared with the previous three months, a marked slowing in the new Nasdaq star's sequential sales growth. The revenues mainly come from the sale of advertising links that appear alongside its website's search results, a model that emulates that of global search giant Google. Baidu has won plaudits for its success in building an effective marketing team in China and for adapting its search technology to the needs of users in a market very different from the US. However, questions have been raised about the sustainability of its "MP3" online music search service, which accounts for more than 20 per cent of traffic to the site but which has been targeted by music publishers for allegedly promoting piracy.
Usun, et momo vendade arv on hoopis suurenemas mitte vahenemas.
Hiina uuringufirma China Internet Network Information Center hinnangul on Google (GOOG) Hiinas Baidule (BIDU) turuosa kaotamas. BIDU turuosa kasvas Pekingis 10,8 protsendipunkti võrra 52-le protsendile, samas kui Google'i kliendibaas jäi samaks, moodustadest kasvavast turust 33% suuruse osa. Shanghais on Baidu ja Google'i turuosad vastavalt 43,9% ja 38,2% ning Guangzhou's vastavalt 48% vs 28,7%.
Üheskoos kuulub Baidule ja Google'ile Pekingi ja Shanghai turust 80% ning Guangzhou turust 75% (need kolm linna katavad ära suurema osa Hiina internetiturust). Kuue kuu eest hoidis Google nimetatud suurlinnades veel CNNIC'i suurimat turuosa.