vanadest aegadest mäletan, et audi s4, mingi eri väljlase oli ikka ka juba paras põss ))))
Pirita ringrajal sai tunda )))) kiiruse pärast oleks täna ilmselt kinni pandud ))))
Eila ebaõnnestus vältida Selveri nimelise kaubandustempli väisamist. Maa-aluses parklas oma sõiduki poole jalutades võis näha toredat vaatepilti. Toyota Yaris GTI (võimalik, et “tjuuningusumpsiga”) “otsis parkimiskohta”. Andis ikka madala käiguga kõvasti tuuri, nii et terve see maa-alune koobas kajas ja liikus teosammul. Miskipärast põlgas GTI omanik ära hulga vabasid parkimiskohti ja löristas uksest päris kaugele, enne kui ennast paika sättis.
Kas ikka kõik kuulsid-märkasid???
Rahu, rahu, märkasime eputajat, märkasime. Näe võtsin vaevaks isegi posti kirjutada ![]()
Mm … Ma arvasin, et seda yarisejunni tehakse vaid GR versioonis, Toyotal vist pole ammu enam tootmises ühtegi GTI varianti, viimane normaalne oli neil IMHO Supra. Yaris pole auto isegi pärisrallyvariandina )
Off just lisas Toyota valikusse yaris gti
Kuule, tähenäriline… see oli marki “Väljast nagu Yaris aga Suurte Spoileritega Ja Väga Valjuhäälne”. Oled rahul? Mina, vana inime, ei jaksa kõiki marketingiosakonna välja mõeldud mõttetuid täheühendeid meeles pidada. Ma tean täpselt kahte R/T (Ränk Turbo) ja SS. Viimased sellised tehti 1971 aasta paiku.
Ok-ok, ma ei tahtnud närida, olen samuti vana inimene ja mulle meeldib kõrbeva castroli lõhn, käigu rohelised kanni oma hüper-super alakubatuuriliste säästupillidega )))
V8, tagavedu ja lehtvedru…
see on kindel edu ![]()
Tagavedu jah peab olema, ülejäänud on pigem maitseasi, R6 on päris hea väändega ja käib ühlaselt
Olles mõned korrad lombitaga kunagi tehtud v8-te peal olnud (corvette, caprice), siis pedaali vajutades olid need autod nii ebastabiilsed, et ennem tuleks emo-sse aeg kinni panna. Vaikselt jöristada jah.
Amid ei ole kunagi osanud autosid teha, neil on õnnestunud küll valmistada mitmeid ratastega sexodroome ja mitmeid täiesti pekkis sõiduomadustega üsna kena välimusega sportautot aga sellega nende autoehitus on vist kah piirdunud.
Sama arvasid Ferry Porsche ja Enzo Ferrari, kuni Le Mansis Fordide esikolmiku tagatulesid nägid (ja siis veel kolm järgmist aastat pidi nägema).
Mul on õnnestunud üks kord Shelby GT350-ga sõita, kui Dallase Hertzis polnud neil mulle bronnitud Mustangit anda, aga juhtus olema Shelby, millele nad tõsise sooduka tegid. Pidin küll sadakond taala peale maksma, aga see oli iga penni väärt. Totakas irve püsis näol käima panemisest kuni välja astumiseni (ainult paar tilka tuli vahepeal püksi juurde).
USA raual on iseloomu ja hinge. Eurooplased oskavad teha ainult steriilseid ratastel kompuutreid, mis kõlbavad mammidele turul käimiseks.
Ah, nende iseloom seisneb viletsas rooligeomeetrias ja olematus vedrustuses, amordid on neil nagu sigaretikonid ))) Hea sportauto ei saa olla pehme nagu vesivoodi aga amidele ilmselt nii meeldib ) Dodge Viper on amide ilmselt kõige musklilisem pill, aga lutti saab rajal haledalt GolfGTI-lt, amide sportautod kõlbavad vaid sirgel kiirendamiseks
Ma esimese auto lasin USA-st tuua noorena ja kuni tänaseni sõidan ameeriklasega. Usu, olen kindlasti rohkemaid masinaid istumise all katsetanud, kui keskmine inimene aga no mikide V8 brutaalsuse vastu ei saa ükski. Ei väida, et teised ei oska aga no midagi neis on. Kui nüüd valida, siis samas hinnaklassis on nii Mustang, kui VW Golf GTi. Minu meelest no brainer, üks on fun emotsioone loov auto, teine hall, metallik … PS! Olen môlemaga liikunud.
Jumal hoidku, ma mitte kohe üldse ei soovinud soovitada GolfGTI kui autot mida tasub omada
Golf GTD oli ka vahepeal valikus.
Ma ei saa üle ega ümber - nad on mugavad, mõnusad lõristada, aga mootori sihipäraseks kasutamiseks kiirestisõitmiseks täiesti kasutud. Mul poisi +240kw golf r on oma neliveoga hulga lõbusam
Kuna autosid tuleb müüa ikka massidele, siis on usas arvestatud selle keskmise inimesega. Et oleks hea pehme kulgeda. Endine tööandja ostis üheksakümnendatel uue 5.0 Mustangi ja ka kurtis. Kõige esimene ravi on kõik vedelad kummipuksid polüretaani vastu vahetada ja juba hakkab juhtuma…
Stabiilne-šmabiilne. Sõidavad muriklastega ja päris kiiresti sõidavad. Kõikvõimalikke pro- ja amatöörklasse on ju mustmiljoon. Ja üleüldse, mis nurin, et lödi vedrustus ja “käumeetrija”.
Cmoon… kaugelt-“liiga”-võimas hobisõiduk, mis ei püüa sind iga vähimagi näpuvea või “uljaksminemise” peale ära tappa ei ole üldse mingi õige asi. Sedasi võib ju kasvõi “Skyline” roolis Schumacherit mängida.
Metselaja “taltsutamine” pideva “riski ja surma piiril” on see mis asjale jume annab.
Ei loeta mitte seda, mitu sekundit sa kiirem või aeglasem olid. Loetakse ikka seda, mitu korda “napilt läks” vikatimehe nina alt ![]()
No ma ei tea … Sõita mingi kotleti laadse tootega ? IMHO on Tesla esimene amide car mis pakub nii mugavust kui ka sõiduelamust, meie jahedas kliimas ei ole täheldanud ülekuumenemisprobleeme isegi. Mingid camarod ja mustangid saavad rajal haledalt lutti ))) Ja ülalmainitet Skyline on väga hea auto mis pakub tõesti nauditavat sõiduelamust.
Tegelikult pakub Kõige Paremat Sõiduelamust ikkagi mootorratas. Ei Skyline ega Teslaga sa ikka ei lenda telgjoone peal tohutult-kilomeetreid-tunnis kahe vastassuunas liikuva reka vahelt läbi.
Soovitan soojalt Teslaga - mitte proovida. Motikaga, kindlasti proovida. Saad kalendrisse märkida “järgmise sünnipäeva”. Teiste “järgmiste sünnipäevade” kõrvale. Ja unistada päevast kui oled nii kõva mees, et kõik kalendri ruudud kõigil kuudel on täidetud ![]()