Sama võiks ju ka eluaseme soetamise puhul öelda.
kui liisinguitress on 0+euribor ja oma rahaga on parem tootlus, siis tundub ju igatpidi mõistlik liisida? Lisaks kui ei taha, sa ei pea autot välja ostma pärast, võtad järgmise.
see 7 liitlit 100 le hübriidi puhul on masendavalt palju, mu 2,5 t diisel kastikal on 8 l keskmine ees
foorumit lugedes tundub vastupidine. Sina üritad tõestada elektrika omanikele kuidas see räme paha on. Sõida edasi oma 10/100le hübriidiga , mis sa siin lollusi varrukast puistad…
No kui kõvatamiseks läks, siis mul Cadillac pargimaastur praegu näitab 19.8 sajale. Ok lühikesed otsad aga trassil olen isegi 11 kätte saanud. Aga teate sitaks mõnus on sõita ja ei kavatsegi välja vahetada.
Liisinguintress ei ole kunagi 0+euribor. Tasuta võileibu ei ole. See intress on sulle auto ostuhinda sisse kirjutatud. LHV foorumis peaks see igaühele elementaarselt selge olema. Olen selliste pakkumiste puhul teinud ettepaneku, et liisingut ei taha ja ostan kohe välja, aga tahan selle 0 intressi jagu hinnast alla saada. Töötab.
ei pruugi olla, kui intressitoetus on tehtud autotootja poolt. St. diil on tootja ka liisingupakkuja vahel, mitte müüjaga.
Vahepeal lammutas Rivian USAs Xiaomi SU7 tükkideks, ent ei avastanud midagi tootmistehnilist, millega selle soodsat hinda selgitada. Ikka vana hea riiklik seljatagune, mis aitab read mustana hoida.
“The cost of capital is zero or negative, meaning they get paid to put up plants,” Scaringe told Business Insider. “It’s a very different opportunity.”
Esiteks, Hiina on hetkel leidnud väga hea tasakaalu oma majanduses, kus kõige suuremal tasemel on sotsialism aka riigikapitalism, aga kõige madalamal tasemel on vaba turg.
Selles suhtes pole “raha maksumus” Hiina riigi jaoks päris see, mida kapitalistlikud riigid silmas peavad.
Teiseks ma arvan, et Hiina põhimõtteliselt järgib oma arengus Jaapanit ca 40a nihkega. Jaapan eksportis 1970.-80. samuti palju veidike vigast odavat elektroonikat ja muud tarbepudi.
Väide, et Hiina tehnika ongi selline “veidike vigane” tundub selliste lugude valguses kerge kattevarjuna nende tegelikele eesmärkidele…
Kas demokraatia ei meeldi, või milles täpsemalt probleem on?
Originaalpostitus pärineb siit. Mõnusalt sõimavad ikka rattureid ja jalakäijaid. ![]()
Igati ausalt väljateenitud tagasiside ju.
Sa võid siin õitseda ja vooruskekutada palju tahad, me ei usu sind. Vähemalt mina ei usu, aga ühte teist foorumis postitatut annab aluse arvata, et ka mõned teised ei usu.
Sa ülistad seda “säästu-eluviisi” sest mingit muud eluviisi sa endale lubada ei saa.
Sa ei anna mitte eeskuju, et “võiksin küll, aga olen kokkuhoidlik” vaid sa oled kokkuhoidlik, sest muidu ei tule omadega välja. Ja mulje on jäänud, et näeksid meelsasti, et kõik teised olekas sama vaesed (suhteline vaesus).
Mina ei saa endale lubada 1969-1971 muskliajastu apoteoosi (nt. Dodge Charger või Challenger või Chevy Chevelle SS). No ei ole mul seda 100k mida korralike eksemplaride eest küsitakse. Ja ega 7.5l V8 “ärajootmine” ka lihtne pole.
Fine – aga ma ei käi ringi ja targuta, et ameerika autode entusiastidelt tuleks kõik sellised “koletised” käest ära võtta ja ära keelata… sest kliima, sest CO2.
Padurohelised peksavad järjekindlalt sisse täiesti vale ust ja hauguvad täiesti vale puu all.
Kaks varianti – nad on kas äärmiselt rumalad, või on selle taga mingi kaval “sinister agenda” (mõlemat varianti on siin ka piisavalt lahatud). Ja igaüks, kes neile “hoisannat” laulab on kas a) rumal või b) läheb kaasa “sinister agendaga”.
EI usu ma sind, Kaur, ei sind ega sinu “vooruslikkust”.
Vanatüdruk vihkab mehi, sest need lõbud on jäänud talle kättesaamatuks.
Karssonkaur vihkab autosi sest …
Mina ei vihka autosid. Vastupidi, mulle autod meeldivad, mõned neist isegi väga. Mulle ei meeldi autoajud(inimesed, kelle kogu elu ja maailm kiirleb ümber oma täiesti tavalise sõiduauto).
Kamoon - sa oled siin täiesti ainuke, kelle mõtted tiirlevad 90% ärkvelolekuajast autode ümber. Täielik ühe-teema-mees. Ka kõige kirglikum rullnokk ei kuluta nii palju auru autode ümber jauramisele, kui sina.
Miskipärast on ta nagu V.Vooglaid, teemad erinevad, kes mida unes näeb. Kaur, ole vahest normaalsem, kõigile ei peagi sinu lemmik supp e soolaga vesi meeldima ![]()
Õige soodsakene teine, eh?
https://www.auto24.ee/soidukid/4227350