Autonumbrid, rehvid ja kuld

Mul oli täitsa olemas Celery 850 OC to 900-midagi. Aga see läks ühte erakogusse ära.
Üldiselt ma teen sedasi, et kui mõni vanake on elule äratatud, pimbitud, konffitud, installitud… siis ma annan selle kellelegi retrofännile ära. Et teha ruumi uutele väljakutsetele.

PII-333Mhz kellamine oli tegija, teipisin ühe pin-i kinni prose peal maalriteibiga ja prose hakkas jooksma 100Mhz siini peal ja voila PII-400Mhz masinas. Oli tollel ajal kõva sõna. 486 sai ka hooratud 80->100Mhz peale. K6-III olen ka käes hoidnud. 386 aegne suur 10MB ST-kõvaketas “mutrikast” sisaldas väga tugevaid magneteid, sõrmipidi vahele jäid, oli veri taga.

Vanasti olid ka külmemad talved, kui väljas paukus -30C, siis arvutikast rõdule ja kellamine võis alata. Tänapäeva noored ei tea sellest midagi.

2 Likes

Придурки

noh, ma ei kas, link avaneb, aga võite ise ka proovida, meil peaks saane jätkuma ))))

https://www.facebook.com/share/v/15i6CkgEnb/

väga maastikuvõimekas masin, kellelt nad küll selle maha viksisid, vaevalt ise sellel peale tulid

To: tulu.
Arvatavasti USA saatis selliseid venemaale II maailmasõja käigus, siis kui USA nõukogude liitu abistas.