Jah, slaavid või mitte slaavid, kas sa ostaks autot müüjalt, kelle nimi on “ÖÖbik Röövel” (tuntud verejanuline vene muinasjututegelane). Või oli häda puudulikus vene keele oskuses?
Pigem puudulik venekeel ja võimetus süveneda aga tänud selgituse eest, nali läks veel paremaks.
Assamaleikum! Moskva ))) Kuna olen seal elanud ja ka tsetseenide keskel, siis …)))) https://www.youtube.com/watch?v=nYu1Cvy2oTk
Veel üks …https://www.youtube.com/watch?v=cgHHkHvv6M4
Ei maksa aravata, et seal kuidagi väga kurjad inimesed ))) Nagu kohe nuga kõrile ))) Esimesel ööl oli ka ak valanguid kuulda )))) insallah )))
Sain järjekordse tõenduse, et tshetsheenid on võrreldes ahviga vaid ühe oksa võrra allapoole kolinud.
piff, nõrk :). Ma olen korduvalt selg märg selle linna kesklinnas tagaistmel +150kmh sõitnud. Jah, lada on sõidetav, aga länkar-mersu on parem higistada…
Mulle see video isiklikult meeldib…)))
Selles videos osalesid ka teatud jõudude esindajad, aga hiljem tuli ikkagi jama )))) ✵ТГК -Гелик 2024✵ Gelik✵
Viimasel ajal on jälle kuulda olnud kurtmist, et “miks kirjutatakse elektri(!) autode tagumiku peale TURBO”.
Miks kirjutavad, miks kirjutavad – sest nad SAAVAD!
Euroopa Liit, mis küll ülima täpsusega reguleerib banaani kõverust või seda, mida tohib “piimaks” nimetada, on antud sildi täitsa tähelepanuta jätnud. Seda ei reguleeri ükski määrus ega direktiiv. Seega ei tähenda kiri TURBO veel sugugi, et seesinane turbokompressor või ülelaadur peaks antud isendi küljes olemas olema, või isegi kui see olemas on, siis mootori külge ühendatud olema või seal mingit funktsooni täitma
Formaalselt võib “turbo” tähendada ka näiteks salongiventilaatori olemasolu. Üks lurr kõik
Meenub aeg kui koduse muusikamängija kõlareid kaunistas suurelt ja silmatorkavalt kirjutatud “BASS BOOST”
See “bass boost” võis seal väikese ASICuna täitsa olemas olla Võis ka mitte
Ja muriklased kirjutavad üldsegi R/T ehk Ränk Turbo ka selliste autode peale, kus turboülelaadimist üldsegi ei pruugi olla. On ainult Ränk Kubatuur.
Vanasti oli arvutitel turbonupp esipaneelil, nii et ühe nupuvajutusega sai hertzid 2x kõrgemaks ajada, ei pidanud biosi näppima. Elektriautol pigem sellega analoogia.
R/T Mopari toodangul tähendab siiski Road/Track
No tegelikult oli ikka vastupidi. Algne TURBO nupp oli mõeldud takti 4.77 (hiljem 8) MHz peale ALLA toomiseks, et mõned originaal 5150 või XT arhitektuuri peale kirjutatud asjad normaalselt töötaks. Mina olen, hilisemal ajal, seda nupukest kasutanud ka 75 või 83 MHz FSB peale “üle kellamiseks”. Tänapäeval saab takti tarkvaraliselt sujuvalt muuta.
Vahva oli ka see 8-segment display. Sinna sai Hi/Lo jumperitega hardcodeda. Ja siis nautida sõprade imetlust “ooooo, üüüberl33t h2xXx0r”
Olid kaunid ajad… või mis olid. Mul on nii 386, 166MMX kui ka üks “alla kraaditud” N2400 (Windows 98) täitsa olemas. 486 on hetkel puudu. Aga see puudujääk on likvideeritav.
Ja on ka K6-500 - SuperSocket7 ajastu apoteoos.
Offf,
sul on kogust puudu ka Celeron 300A. Omal ajal üüratu bang-for-buck lahendus kui tegid seda, mida vist enamus ostjatest tegid
Mul oli täitsa olemas Celery 850 OC to 900-midagi. Aga see läks ühte erakogusse ära.
Üldiselt ma teen sedasi, et kui mõni vanake on elule äratatud, pimbitud, konffitud, installitud… siis ma annan selle kellelegi retrofännile ära. Et teha ruumi uutele väljakutsetele.
PII-333Mhz kellamine oli tegija, teipisin ühe pin-i kinni prose peal maalriteibiga ja prose hakkas jooksma 100Mhz siini peal ja voila PII-400Mhz masinas. Oli tollel ajal kõva sõna. 486 sai ka hooratud 80->100Mhz peale. K6-III olen ka käes hoidnud. 386 aegne suur 10MB ST-kõvaketas “mutrikast” sisaldas väga tugevaid magneteid, sõrmipidi vahele jäid, oli veri taga.