mancik - kui keegi teel uimerdab, teeb imelikke manöövreid, vajub vasakule-paremale siis vanasti oli sellise sõidustiiliga isik purjus. Tänapäeval on FBs või TikTokis või Instas.
Variant II - tegemist on Bolti, Citibee vms. sellise nähtusega.
Eriti halb on veel noor algaja juhitar Bolti roolis TikToki scrollimas. Siis on ikka täielik “Jackpot”.
Mis siin liiklusest rääkida. Eestlased ei oska isegi eskalaatoriga normaalselt sõita, nii et neist oleks võimalik mööda saada, kui ei viitsi paigal muneda, kuni trepp sind üles veab.
Statistikaamet arvab, et eesti elaniku oodatav eluiga on 79 ja mediaanvanus 52 aastat.
Nende arvude põhjal võib öelda, et kui 50 000 inimest kaotab liikluses iga päev 10 minutit, on see eluaastates samaväärne surmajuhtumiga iga 4 nädala järel.
Siis jääb üle ainult välja arvutada, kas ummikud hoiavad ära rohkem kui 1 surmajuhtumi 4 nädala vältel ja ongi selge…
Tunbub et automüüjaid on tabanud tõeline aususepuhang. Järgnevalt müüakse mittetöötava mootoriga Ford Focust pealkirjaga INVESTEERIMISVÕIMALUS!!! (mootorivahetusse või remonti Offf).
See valge pesukott-kupee on juba miski aasta ega müügis, tean kuna mulle tegelikult meeldivad enamus Magna Steyr toodetud allhankemudelid…
Miks peaks üks inimene ostma sellise äkilise minekuga pezoo kui on TT turult võtta?
Ära muretse- taskukohane keskklassi kupee on praeguseks iganenud nähtus, isegi kupee-SUV hakkab vaikselt välja surema. Elagu valikute vähesus!
Nojah, nagu targemad ennustasid, läks täpselt üks päev ikalduseni…
Täna nägin “vanity plate” mille kõlbaks isegi enda autole külge riputada “999 UWU”
Kui sa ostad või müüd kasutatud mersut, pead arvestama, et tuleb slaavide ja arbuusi- ning sašlõkirahvastega suhelda…
Jah, slaavid või mitte slaavid, kas sa ostaks autot müüjalt, kelle nimi on “ÖÖbik Röövel” (tuntud verejanuline vene muinasjututegelane). Või oli häda puudulikus vene keele oskuses?
Pigem puudulik venekeel ja võimetus süveneda aga tänud selgituse eest, nali läks veel paremaks.
Assamaleikum! Moskva ))) Kuna olen seal elanud ja ka tsetseenide keskel, siis …)))) https://www.youtube.com/watch?v=nYu1Cvy2oTk
Veel üks …https://www.youtube.com/watch?v=cgHHkHvv6M4
Ei maksa aravata, et seal kuidagi väga kurjad inimesed ))) Nagu kohe nuga kõrile ))) Esimesel ööl oli ka ak valanguid kuulda )))) insallah )))
Sain järjekordse tõenduse, et tshetsheenid on võrreldes ahviga vaid ühe oksa võrra allapoole kolinud.
piff, nõrk :). Ma olen korduvalt selg märg selle linna kesklinnas tagaistmel +150kmh sõitnud. Jah, lada on sõidetav, aga länkar-mersu on parem higistada…![]()