Ma võin rääkida ostjapoolset vaadet. Enda auto on esimese laine oma, mis tuleb kõigi lisadega, mida saab siis hiljem aktiveerida (kui esialgu pole võtnud kõigi lisadega paketti). Kuna võtsime, siis sisulist vahet meil pole, aga müügijutt oli selline, et see võimaldab hiljem autole lisada neid featuure, mida muidu retrofittida poleks võimalik. Iseenesest tundub see mõistlik.
Füüsilised lisad (konks, piknikupink jne) ei kuulu nende hiljem aktiveeritavate alla ning osad neist polegi hiljem retrofititavad.
Mina igal juhul ei tundnud, et kuidagi oleks kehva olukorda sellega pandud ja midagi väga ebamõistlikku ka nagu ei tundnud.
Samal ajal püüavad vabaduse kantsi asukad oma autosid turvalisteks reguleerida...
Mingi vahtkummist suur asjandus peaks olema auto ette installeeritud, see võiks ka liimi sisaldada. Jääb jalakäija ette, pehme maandumine meetrise vahtkummi sisse ja et tagasi ei põrkuks, siis liimub kohe sinna kinni ka. Külgedel ja taga peaks ka polstrid olema; tõuks, üks-, kaks- ja kastirattur võivad igast suunast rünnata.
"Offf"
"Näiteks saab väljalülitatud mootoriga auto puhul muuta isegi nii esi- kui tagatulede välimust. Erinevaid valgussignatuure koos animatsioonidega on kolm."
See on kindlasti Väga Vajalik Lisa.
Sa vähe oled ilmas asju näinud, mille olemasolu ainus põhjus on, et programmeerijal oli igav?
Kuulukse, et varjatud jälgimist harrastavad jõuametkonnad on sellist lisa aastaid nõudnud, saanud ja kasutanud. Miks siis väärt kaupa tsiviilkäibest vägisi eemal hoida.
Lubagem tutvustada 30-aastase autolaenu instrumenti:
Näide 1
Näide 2
Näide 3
Näide 4 - Repo man taking the baby as collateral
Valge kauboimütsiga autoplatsil sellist äri teha samal ajal hüüdes 'Yes sir! Come get yers' tundub kuidagi American Dreamina kutsuv. Veidi tahaks seda elu proovida :D:D
Näide 1
Näide 2
Näide 3
Valge kauboimütsiga autoplatsil sellist äri teha samal ajal hüüdes 'Yes sir! Come get yers' tundub kuidagi American Dreamina kutsuv. Veidi tahaks seda elu proovida :D:D
$490 x 324 kuud...USAs lõhnab selline asi kuuli saamise järele. Ise ei prooviks.
Mis kloun. Kommentaarides pakutakse ligikaudsete arvutuste põhjal, et 20% tootlust saab nende laenudega. Just nagu Planet42 lubas. Kurat, võibolla see ongi vaade P42 ärimudelisse what is actually happening at ground zero.
Pole hullu midagi, autode tagasivõtmine on USAs lihvitud kunst. Stiilinäide. Ei mingit tantsu kohtu ja täituritega, kohe kui makse laekumata võib lihtsalt ära vedada. Eriti riskantsetes piirkondades töötajad soomustatud/relvastatud ja äri käib küll :D
"vaits"
$490 x 324 kuud...USAs lõhnab selline asi kuuli saamise järele. Ise ei prooviks.
Pole hullu midagi, autode tagasivõtmine on USAs lihvitud kunst. Stiilinäide. Ei mingit tantsu kohtu ja täituritega, kohe kui makse laekumata võib lihtsalt ära vedada. Eriti riskantsetes piirkondades töötajad soomustatud/relvastatud ja äri käib küll :D
"Lord Bogdanoff"
Alati ei õnnestu see ka. Teine stiilinäide. Ei saagi aru, kommentaarides kirjutatakse et see väga tume inimene kasutab relva. Kostus ka sedasi.
"Lord Bogdanoff"
Lubagem tutvustada 30-aastase autolaenu instrumenti:
Näide 1
Näide 2
Näide 3
30 aastane autolaen on igati vinge idee. Skoda puhul muidugi ei pela aga näiteks, kui saaks pika kummi peale Koenigseggi, siis ma oleks käsi. Kasutuses oleks ultimate pussy magnet. Reede õhtune suvaseksi partner Vanalinna sõlmpunktis oleks garanteeritud suht väikse kuumakse eest. Kui läbi sadade valede valikute läbiproovimist tabad naelapead on võimalik tõenäoliselt tööriist kasumiga rahaks keerata. Fuck mega idee.. ma loon iduka, mis Aafrika romude asemel ostab meite maale pisikese parklatäie eksoote. 3 seeria neoonkleebisega bemmist kuni vileuue Escaladeni. Nädalavahetusel rendin need välja rasvaste juuste ja õllekõhuga IT vendadele aksesuaariks ja muudele jobidele juhuseksipartneri leidmise abivahendina. Kes on käsi? Kiire rehkendus näitas, et miski 2 milkut alustuseks sobiks. Tehtud ka turu uuring, Monacosse laienemine tundub mõistlik.
Nüüd juba 2milkut+ 20k... palk jookseb
Ma näen selles äriidees mõningaid puudusi :) Näiteks on sihtgrupp üsna õbluke. Tule vaata kasvõi TalTechi IT teaduskonnas ringi. Rasvased juuksed * (loogiline AND) õllekõht kombot leida on üsna raske. Edasi läheb paremaks, edasi on meil OR. Aga mitte palju. Mulle tunduv, et see on välistav OR? Äkki täpsustad? ((RJ AND ÕK)) XOR ((MJ AND JS)).
Üldiselt see "truth table" näeb suht nutune välja. Sisendis peab päris palju "ühtesid" püsti olema, et väljundisse midagi tuleks. Just my 2 cents.
Üldiselt see "truth table" näeb suht nutune välja. Sisendis peab päris palju "ühtesid" püsti olema, et väljundisse midagi tuleks. Just my 2 cents.
Sihtgrupp on kogu see inimmass, kes on kuskilt eneseabiõpikust lugenud 'fake it till you make it' ja kuulavad Malluka või sarnase juttu raha manifesteerimisest. Põld on suur ja vilja jagub. Võtavad oma kiirlaenu, toovad selle sulle sissemakseks ja sõidavad minema today we rich naeratusega.
Ega ometi sa plaani seda Koenigseggi endale osta ja tõstetud raha eranditult oma Monaco elamiskuludesse panna? :) No okei, sul on tegelikult õigus, üritada ausalt rentida USA kahest avariist kokku keevitatud Challengere kohalikule värskelt aussist rahadega tagasi apelisinikorjajale oleks palju ebaefektiivsem. Aga viska mingi 3% ja kauboimüts, ma siis TikTokis kutsun raffast kaasa ja räägin "eralennukil hommikust süües", kuidas tootlus uuest autoäri investeeringust on mind finantsvabadusse viinud :D
"ivoalaska"
Nüüd juba 2milkut+ 20k... palk jookseb
Ega ometi sa plaani seda Koenigseggi endale osta ja tõstetud raha eranditult oma Monaco elamiskuludesse panna? :) No okei, sul on tegelikult õigus, üritada ausalt rentida USA kahest avariist kokku keevitatud Challengere kohalikule värskelt aussist rahadega tagasi apelisinikorjajale oleks palju ebaefektiivsem. Aga viska mingi 3% ja kauboimüts, ma siis TikTokis kutsun raffast kaasa ja räägin "eralennukil hommikust süües", kuidas tootlus uuest autoäri investeeringust on mind finantsvabadusse viinud :D
"Lord Bogdanoff"
Sihtgrupp on kogu see inimmass, kes on kuskilt eneseabiõpikust lugenud 'fake it till you make it' ja kuulavad Malluka või sarnase juttu raha manifesteerimisest.
SELLEKS nüüd küll pole seda "kuninglikku muna" vaja.
Meil on stamp:
"terava ninaga kallid nahkkingad, branditeksad või smart casual, peenemustriline (valge + navy blue) triiksärk, paksu raamiga prillid, triibuga sall sõlmes kaelas, tepitud jope või kallis pintsak. "
Tunnete ära??? Kõik tänavad on neid täis, kõik ärikvartalid on neid täis.
Kusjuures "peale vaadates" ei ole üldse eriti aru saada, kas tegemist on madalama järgu kontoriplanktoni või kõrgema järgu kontoriplanktoniga. Sotsiaalne mimikri. Iga "assistent" või "intern" riietub täpselt nagu "konnajuhaosataja". Ja kõik nad teevad seda täpselt ühtemoodi.
Alternatiiv on heast materjalist aga selgelt "poeülikond", navy blue variatsioonis triiksärk, terava ninaga kingad, paksu raamiga prillid. Lipsu ei ole. Ülemine nööp lahti.
Võib peaaegu, et mürki võtta, et see on "Kalli raha eest sisse ostetud väljamaa proprietaarse enterpraisstarkvara konsultant"
Ja täna ei käi "noorem itimees" mitte rasvase patsi ja repetanud kampsikuga vaid nii nagu ülalviidatud "konsultant"
Sotsiaalne mimikri.
Seda kõike saab ka odavamalt kui kuninglikud munad ja muu täänne.
Ahjaa... ja kasvõi nui neljaks, aga Saksa Premiumklass... maksu mis maksab. Olgu pealegi 10+ aastat ja mõnus läbisõit ja veel mõnusam hoolduskulu ikaldama kippuvale elektroonikale. Ikkagi Uuemapoolne Saksa Preemiumklass. Muidu "inimeste sekka" ei võeta :)
Kurat võtaks, kõik head ideed on juba ära tehtud. Juba pakutakse Eestis teenust, kuidas on kaval võtta 8 aastat vana auto laentsiga 450 kuus, seda siis omakorda välja rentida ja lõpus tõdeda, et tänu rendikäibele peab ainult 150 kuus teistele auto andmise eest peale maksma!
IQ9000+
IQ9000+
"Lord Bogdanoff"
Kurat võtaks, kõik head ideed on juba ära tehtud. Juba pakutakse Eestis teenust
Räägi nüüd palun ausalt ja otsekoheselt ära, et kuidas nimelt Sa selliste asjade otsa satud.
Ma täitsa siirast uudishimust ajendatuna küsin -- minule selliseid megadiile ei pakuta.
Äkki ma paistan sotsmeedias kuidagi vaene välja? Kuidas seda parandada saaks? :)
See on mingi vana asi juba. Ma nägin seda klaami vähemalt 3 kuud tagasi ja imho sai seda ka siinses keskkonnas jagatud. Seal, tõsi küll, oli mingi neiuke, kes võimaluse eest jalgrattaga sõida ja oma liisinguautot välja rentida, pidi ainult sota kuus peale maksma.
Lord Bogdanoff: see video on veel tummisem.
Aga teeme sellise äri - võta eluasemelaents, osta kinnisvara, rendi välja ja ela säästuhotellis kõigest 20 rutsi eest päevas. Diil missugune?!?
Aga teeme sellise äri - võta eluasemelaents, osta kinnisvara, rendi välja ja ela säästuhotellis kõigest 20 rutsi eest päevas. Diil missugune?!?
"Offf"
Lord Bogdanoff: see video on veel tummisem.
Olen sellesse ärimudelisse sügavalt sisse vaadanud. Rattakasutaja, nagu mina, jaoks võib see äri täiesti toimida. GoMore on Skandinaavia ettevõtte ja suurem osa nende autode rentnikest on suvel Eestis puhkajad. Kõige ilusamad suvekuud, kui (jalg)rattal rehv all kuumab, võid oma auto vabalt puhkajatele välja rentida, nõudlus on täiesti olemas. Külmal ajal on tahtijaid oluliselt vähem ja saad ise rahulikult oma autoga kulgeda. Sa kirjutad ju sellest, millest sa mitte midagi ei tea.