Autonumbrid, rehvid ja kuld

"karlsson25"
"pahurik"

Mul tuttav rendib enda autot. Ta ostis selle oksjonilt, tegi korda ja kui autoga midagi juhtub, saaks ta kindlustuselt rohkem tagasi, kui ise selle eest maksis. Autot hooldab ja remondib ta ise

see ei ole ju kulude vähendamine, ta üritab ju sel juhul teenida. Jutt ei käi siin mingite rontide väljarentimise üritusest:D
"pahurik"
"karlsson25"
"pahurik"

Mul tuttav rendib enda autot. Ta ostis selle oksjonilt, tegi korda ja kui autoga midagi juhtub, saaks ta kindlustuselt rohkem tagasi, kui ise selle eest maksis. Autot hooldab ja remondib ta ise

see ei ole ju kulude vähendamine, ta üritab ju sel juhul teenida. Jutt ei käi siin mingite rontide väljarentimise üritusest:D

Vaidle siin teiega. Kui ei taha, ärge kasutage. Oma asi.
"karlsson25"
"pahurik"
"karlsson25"
"pahurik"

Vaidle siin teiega. Kui ei taha, ärge kasutage. Oma asi.

täpselt, miks sa ise oma jutu järgi ei tegutse?
Kui auto ei meeldi, ära oma ega sõida, aga sinu eesmärk on, et teised ei sõidaks, aga ise salaja ikka sõidad:D
Salaja? Olen alati öelnud, et ratta kasutamune ei sega vahel auto kasutamist ja vastupidi. Ka minul on nüpd selline elukorraldus, et vahepeal ilma autot kasutamata ei saa. Aga, kui see endale osta, siis minu valik on ainult elekter ja miniauto.
"karlsson25"
Salaja? Olen alati öelnud, et ratta kasutamune ei sega vahel auto kasutamist ja vastupidi. Ka minul on nüpd selline elukorraldus, et vahepeal ilma autot kasutamata ei saa. Aga, kui see endale osta, siis minu valik on ainult elekter ja miniauto.

see on hea näide, muidu on varmas teisi hurjutama, aga kui reaalsus näkku lööb, siis on kogu eelmine jutt unustatud. Mis sa arvad et enamus sõidab autoga oma lõbuks, mitte, et neid sunnib selleks elukorraldus jne.?
Mis jutt. Keskkonnateadlik inimene pidi ju töökoha kodu lähedale vaatama või vastupidi või siis kaugemad otsad ühistranspordiga ära katma. Mitte aga hakkama autost rääkima kui 8-5 kastitõstmise asukoht linnast välja jääb.

Ca aasta tagasi tuli sellist teksti:
"karlsson25"

Õige! Sina ära vali elukohta, kus peab autot omama ja siis ära tule õpetama, et ilma autota ei saa. Saab, kui õige elukoht valida! Jah, kogusin ja ostsin kodu vaiksesse piirkonda Tallinnas, aga ikkagi kasutan autot linnas ainult hädapärast, sest paljud inimesed peavad ikka taluma automüra ja saastet.

Varsti avastab, et istmete ja katusega elektrimopeediga on Tallinna ringteel rekkate vahel veits kõhe sõita ja maandub länkari rooli nagu PPP
Kallid tigedikud. Mul tuli autodega kahe aasta peale umbes 5000km läbisõitu. Ratastega ja ühistranspordiga oli seda 2x rohkem. 😀
Issand! Kõik need autod diagonaalis Tallinnast läbi sõites "Kuna elukorraldus" on terroristid ja peaks tegelikult bussiga sõitma AGA kui minul on vaja siis mina võin, sest elukorraldus ju nõu!
Tossan ummikus ja võtan kalamajas mitu ruutu puhast tänava pinda sest mul on vaja AGA kui teised seda teevad siis..
No olgu, läheme siis veelgi täpsemaks. Kahe aasta jooksul olen ma Yallinna linnas sees autoga läbinud maksimaalselt ehk umbes 300km. Praktiliselt kõik sõidud autoga on olnud linnast välja sõitmiseks, linnas sees on ikka ühistransport ja rattas peamine liiklusvahend. 😀
Kuulge, kaua te seda idiooti veel tsiteerite?!? Oleks siis veel tegemist Kaleviga, kes mõtles iga kord uue ja huvitavama ja sõgedama lolluse välja. See papagoi ju laseb nagu rikkiläinud grammafon ühte ja sama joru. Isegi "lati alt läbi jooksmises" jääb teisele kohale.
Lausa kurb juba. Tuttav itimees hullus ajutiselt ja ostis endale s...ta kaela. Nüüd juba 1.5 aastat müütab (edutult) FB-s ja mujal portaalides :( Kellegi LHV rikkuritest kahju ei hakka? Aidake vaest inimest, vabastage ta sellest loodusõnnetusest. https://autodiiler.ee/et/vehicles/10121
Oleks see CTS-V oleks isegi huvi, aga see...
"Offf"
Lausa kurb juba. Tuttav itimees hullus ajutiselt ja ostis endale s...ta kaela. Nüüd juba 1.5 aastat müütab (edutult) FB-s ja mujal portaalides :( Kellegi LHV rikkuritest kahju ei hakka? Aidake vaest inimest, vabastage ta sellest loodusõnnetusest. https://autodiiler.ee/et/vehicles/10121

Ma vist tean teda, see ei sa olla ajutine, ta kunagi ostis 350k krooni eest kasutatud Renault Avantime 2.0T :D

Ma ostsin tolle auto mitmed aastad ja kasutajad hiljem oksjonilt 1700€ eest.
Kuulutus kirjeldab ju viimasepeal nunnut autot, mis stast see Offf räägib?
Või on ikkagi tegu ostjakandidaatidele tuimalt näkku valetamisega?
Ega iga auto ei saagi olla sama likviidne kui diisel-Octavia.

Tervitused kõigile (neile kümnetele), kes kaks-kolm aastat tagasi Yaris GRi soetamist investeerimiseks pidasid ja püüavad nüüd inflatsiooni tasa teha :)
"Mr. Go"
Tervitused kõigile (neile kümnetele), kes kaks-kolm aastat tagasi Yaris GRi soetamist investeerimiseks pidasid ja püüavad nüüd inflatsiooni tasa teha :)

Kui keegi märkimisväärselt letihinnast odamamalt GR Yarist müütab, siis mulle võib pakkuda :). Selle auto klassikuks saamise aeg on 10 aasta pärast.

"Marvin"

Kui keegi märkimisväärselt letihinnast odamamalt GR Yarist müütab, siis mulle võib pakkuda :). Selle auto klassikuks saamise aeg on 10 aasta pärast.

Täpsustagem, ainult 4x4 variant. Ükski esiveoline käkk ei saa kunagi "klassikuks". Isegi mitte Citroen Traction Avant.
"Offf"
"Marvin"

Täpsustagem, ainult 4x4 variant. Ükski esiveoline käkk ei saa kunagi "klassikuks". Isegi mitte Citroen Traction Avant.

GR Yarist teistsugust ei olegi. Ja mul on klassikuks juba saanud esiveoline täitsa olemas - Renault Clio Sport 172. Uskumatult lõbus aparaat. Talvel peab küll remontima, sest prantslane, aga no sedavõrra on suved lustakamad.
"Marvin"

GR Yarist teistsugust ei olegi.

Internetz väidab vastupidist "Layout
Front-engine, four-wheel-drive
Front-engine, front-wheel-drive"

Või tuleb seda tõlgendada nii, et Marvini keelekorpuses esiveolist ei tähistata "GR Yaris" :)
"Offf"
"Marvin"

GR Yarist teistsugust ei olegi.

Internetz väidab vastupidist "Layout
Front-engine, four-wheel-drive
Front-engine, front-wheel-drive"

Või tuleb seda tõlgendada nii, et Marvini keelekorpuses esiveolist ei tähistata "GR Yaris" :)

Jaapanis võivad nad oma koduturule teha igatsugu imelikke asju. Muu maailm seda esiveolist GR Yarist ei saa ja ei tahagi :).