Artea bankas (ROE1L) / Siauliu Bankas (SAB1L)

kiwi
võibolla sulle aitab blink-i post @21/11/06 11:47
Tere, olen algaja, aga panin hanzanetis 8.02 ülesse SAB1L müügiordeni turuhinnaga. Praegu näitab pank, et ootel tehingute all on hind 5.515 LTL. Kas see on kellegi loll viga, kuna reaalne hind peaks olema palju madalam, või ma saangi mõnikümmend protsenti rohkem kasumit?
fredo kas ise usud et see on võimalik? muidugi viga
Oki, aga kui on lubatud orderi täitmist sellise hinnaga, kas siis saab taganeda?
P/E päris kõrge praegu küll. Osta juurde või müüa :/ ?
OTTK
see kõik sõltub turuolukorrast ja sinu strateegiast (long, short)
Muidugi sõltub, aga ise eriti hästi ei tunne seda värki.
Strateegia? Lühemas perspektiivis..praegu see üldine langemine mõjutab vast kõiki.. kui see jama läbi saab on vist mõtet juurde osta, hkkab siis jälle tõusma, või mis teie arvate
Kust saab näha, palju ja millal dividende makstakse?
eelmisel aastal oli 0.02 lt, kui palju sel aastal tuleb - otsustakse märtsi lõpus.
aktsia pärist palju tõusnud viimasel ajal. Kas tasuks müüa või arvate veel kõrgemale minevat?
müüsin 4.20 peal, olin üle aasta sees ja tegin läbi vahepealse languse aga nüüd oli raha vaja
Alles ostsin 4.10 pealt juurde.. nüüd langus jälle .. sast
Ei olnud hea mõte :(
miks kauplemist ei toimu?
sest neljap'eval on AGM
In accordance with article 3.2.4 of Annex 3 to the VSE Trading Rules
(decision to increase the authorised capital out of the funds of the company by
a pro rata increase in the number of the shares held by each shareholder)
the reference price of Siauliu Bankas AB ORS (ISIN code LT0000102253,
order book - SAB1L) is recalculated to LTL 3.85.

Market-3.50. Mis õieti toimus? kui keegi raatsiks maakeeli.
pole asjasse süüvinud, aga kavatsen võtta sialiu oma huviorbiiti, millest see tänane -13% tuleb?
Aktsiaid +11%, hind -11%, aga mis edasi?
et aktsiad tuli juurde? selge siis. Huvitav mille pärast leedukad (Ukio, Sialiu) teevad selliseid pooletoobiseid emisioone a 10%?