Artea bankas (ROE1L) / Siauliu Bankas (SAB1L)

SAB esitlus
Kasumiprognoos aastaks 2007: mln LTL 22. (kÀesolev 2006 aasta mln LTL 13,6)
Prognoositav kasumikasv seega ĂŒle +60%.
Kas SAB P/E on 20 ringis praegu vist? Kas pole mitte veidi kallis? TĂ”si kĂŒll, see number on SAB puhul alati vist suhteliselt kĂ”rgel olnud.
Kauaoodatud SAB tÀiendavad aktsiad kontol (hinnaga 2.20). .)
TĂ€nud LHV meeskonnale informeerimise eest.
tÀna pÀris suur tÔus, kas mingi positiivne uudis?
Risto40
1) mnf-i effekt
2) varsti on q4 raport
3) ukb slipstream
Menace, Anette. Kas SAB-l on mingi eelis UKB ees ka, Ôigustamaks vÀhemalt P/E suhte koha pealt selgelt kÔrgemat valuatsiooni?
SAB vs UKB (5/01/07) PE
30.13 vs 17.42
Jah seda ma tean, aga miks SAB eest nii palju makstakse (eriti UKB-ga vÔrreldes)?
inim psĂŒhholoogia - mul on ainult ĂŒks vastus
SABil on aktsionÀride struktuur suhteliselt hea.
Investorsuhete ja lÀbipaistvuse osas oli/on pank parem vÔrreldes teiste börsil noteeritud pankadega.
Jah SABil pole olnud tugevalt lÀbimurret (kasumikasvu) nagu UKIOl.
Investorid on siiski positiivselt meelestatud ja usuvad jÀtkusuutliku arengusse, mis peaks kajastuma ka lÀhikvartalite/aastate kasumiaruandes.

P.S. Sisenesin aastaid tagasi, kui EBRD otsustas osta osaluse SABis. TĂ€iendanud portfelli olen emissioonides.

Kuhu oleks praegu muidu mÔtekam siseneda? Kas Ukio vÔi Siauliu?
loe eelnevaid postitusi ja otsusta ise. Minu jaoks UKB on atraktiivseim, kui sul on palju raha siis osta mÔlemad.
mina ostsin 3.90 ukiot, kuna see oli tol momendil odavam, kui sabi. Aga nad liiguvad suht sarnaselt kogua aja. kĂŒll U peal ja S alla ja vastupidi, aga kuna sealt vĂ€ljuda?
50000 VLB "paanikapakk", mille mĂŒĂŒgiÀÀrt toodi pidevalt allapoole kuni 4.14 LTL tasemeni, leidis uued omanikud.
Ärge unustage ka Snorast, usutavasti vĂ”ib mĂ”ningast liikumist peale splite ja muud ka toimuda
According to the pre-audited data, during 2006 Ć iauliĆł bankas AB earned a net profit of LTL 13.651 million.

Q4 2005 1.05 mln LTL
Q4 2006 2.08 mln LTL
VĂ”rreldes sarnaseid perioode on kasumikasv kahekordne, kĂŒll oleks lootnud, et absoluutne kasuminumber oleks suurem.

:Kasum 2005 8,1 mln LTL
:Kasum 2006 13,7 mln LTL

TÀnase hinna juures 4.1 LTL P/E ca 30 lÀhedal!
hmm ootasin rohkem
Huvitav nÀdal saab olema Leedu pangandussektori aktsiate seas - neljapÀeval Ukio tulemused ning 2007. aasta esmane prognoos. Ilmselt oodati tÔepoolest tulemustest rohkem. Isiklikult liigitan SAB aktsiate hulga, mille valuatsioonist ma aru ei saa.
SAB -i börsiteated tekitavad mÔningast segadust: 2006 kolme esimese kvartali pangakasum 20,57 MLTL (kogu grupp 39.952MLTL)kuid aasta kokku 13,651 MLTL - kas pangal oli suur kahjum Q4 2006 ?? Kui SAB grupp teenis ikkagi ligi 40MLTL kolme Q-ga siis valuatsioon polegi vÀga kreenis..
Kui keegi teab millest sellised erinevused numbrites siis vÔib siin lahkelt seletada.

Preliminary operating result for 2006

According to the pre-audited data, during 2006 Ć iauliĆł bankas AB earned a net profit of LTL
13.651 million (EUR 3.954 million).

According to the pre-audited data, during the nine months of 2006 AB Ć iauliĆł bankas Group
earned a net profit of LTL 39.952 million (EUR 11.571 million). Bank's part is LTL 20.570
million (EUR 5.957 million).