Kas kellegil on ka lisaaktsiat juba kontol?
oot oot kas aktsiaid saab seekord tasuta juurde vÔi saab neid odavamalt, alla turuhinna, osta?
See kord tasuta (11%). Aga tuleb veel lisamÀrkimine kus pidi saama 2.3 osta, aga pead olema vÀhemalt 15 pÀeva aktsionÀÀr.
Mina sain sedasti aru.
Mina sain sedasti aru.
millal lisaaktsiad kontole jÔuavad?
kui lisamÀrkimine algab peaks sealt maksimumi vÔtma, sest siis hakkab peaks aktsia hind langema kÔvasti, eks?
kui lisamÀrkimine algab peaks sealt maksimumi vÔtma, sest siis hakkab peaks aktsia hind langema kÔvasti, eks?
Aktsia langeb juba praegu, arvestades uute aktsiate hinda. Peale mÀrkimist ei usu et tuleb mingi langus.
kas keegi oleks nii hea ja seletaks mÀrkimise lahti?
ei tunne seda asja
ei tunne seda asja
teab keegi, millal lisaaktsiad kontole jÔuavad?
LHVst sain teada et 1kuu jooksul , st aprilli lĂ”pus. Selleks ajaks vist bĂ”rsikrahh2007 kĂ€es, saadki nende eest paar Ă”lut :) Kui tĂ”siselt, siis ise ootan neid kontole, et kiiresti maha lĂŒkata.
On keegi, kes viitsiks kirjutada paar lauset mÀrkimise kohta?
mingeid uudiseid nende tasuta aktsiate laekumise kohta?
11/04
According to the pre-audited data, during the first quarter of 2007 Ć iauliĆł
bankas AB has earned the net profit of LTL 9.166 million (EUR 2.655 million)
3/05
according to the pre-audited data, during the first quarter of 2007 AB Ć iauliĆł
bankas Group has earned the net profit of LTL 3.728 million (EUR 1.080 million).
According to the pre-audited data, during the first quarter of 2007 Ć iauliĆł
bankas AB has earned the net profit of LTL 9.166 million (EUR 2.655 million)
3/05
according to the pre-audited data, during the first quarter of 2007 AB Ć iauliĆł
bankas Group has earned the net profit of LTL 3.728 million (EUR 1.080 million).
kuidas aktsiate laekumisega on siis?
Ei tea, mulle ei ole veel tulnud.
Peab vist veel ootama.
Paistab et kellegile oli vaja hĂ€dasti reservist raha vĂ€lja vĂ”tta, ja selle raha asemel saame nĂŒĂŒd SAB1L preemia-aktsiait, mis on tublisti oma vÀÀrtuse kaotanud.
Peab vist veel ootama.
Paistab et kellegile oli vaja hĂ€dasti reservist raha vĂ€lja vĂ”tta, ja selle raha asemel saame nĂŒĂŒd SAB1L preemia-aktsiait, mis on tublisti oma vÀÀrtuse kaotanud.
Sain aktsiad kÀtte, aga mÀrkimise kohta ei tea midagi
Ăks tehing oli isegi 3.90 tĂ€na ja tĂŒkk aega oli ĂŒle 3.80 piiri, ise mĂŒĂŒsin 3.74-ga esimese tehinguna maha. Tegin vale kĂ€igu mulle tundub
VĂ”tsin positsiooni 3.7 pealt. oleksin tahtnud odavamalt, aga sellel pĂ€eval lĂ€ks hind kĂ€est ja siis vĂ”tsin poole plaanitavast kogusest Ă€ra. Kui ma nĂŒĂŒd ei eksi, siis minu arvutuste kohaselt on SAB1L-i P/E isegi parem kui Ukiol. See ei ole aga kindlasti ainuke pĂ”hjus, miks ma positsiooni soetasin. Kuigi plaanin ka Ukios positsiooni suurendada (ootan emissiooni Ă€ra), arvan et Leedu pangandusturg on hetkel veel suhteliselt atraktiivne. Kuigi ehk natuke spekulatiivselt, siis usun, et Leedus pole tarbimine veel sellisel tasemel, mis hetkel Eestis ning selle tĂ”ustes vĂ”ib pankadele tarbimislaenude suurenemise korral pĂ€ris kenasid marginaale oodata.
alo_l
SAB PE 21.65 3.77 lt
UKB PE 16.42 4.64 lt
SRS PE 16.31 5.38 lt
SAB PE 21.65 3.77 lt
UKB PE 16.42 4.64 lt
SRS PE 16.31 5.38 lt
mĂŒĂŒsin 3,7-ga kĂ”ik maha. kohe peale seda hakkas kĂ”vasti tĂ”usma. tĂ€na aga jĂ€lle langusseisus.
kas tasuks uuesti soetada ja kui kÔrgele arvate tÔusvad?
kas tasuks uuesti soetada ja kui kÔrgele arvate tÔusvad?
Tulemused vÀljas, PE praegu 13,98. Pank töötab hÀsti, aga grupp?
Korralikud tulemused jah Q1 taustal, kuid grupi tulemused kindlasti oluline teada. Q1 panga tasemel kasum 9,1M LTL, kuid grupina kÔigest 3,7M LTL.
H1 panga kasum 20,5M LTL ning aasta tagasi 8,4M LTL. Grupi H1 2006 tulemust kahjuks praegu ei leia. Oletades, et grupi teised osad (peale panga) on Q2 jooksul nullis, oleks grupi 2007 H1 tulemus + panga 2006 H2 tulemus = 20,5M LTL + 5,2M LTL = EPS 0,212 LTL = P/E 19,1.
Menace, kuidas said P/E 13-14? Kas leidsin SAB grupi tulemused ja need olid mĂ€rgatavalt paremad vĂ”i prognoosisid aasta 2007 tulemusi? 40M LTL aasta tulemustega tuleks 12,5 kanti praeguse hinnaga P/E kĂŒll.
H1 panga kasum 20,5M LTL ning aasta tagasi 8,4M LTL. Grupi H1 2006 tulemust kahjuks praegu ei leia. Oletades, et grupi teised osad (peale panga) on Q2 jooksul nullis, oleks grupi 2007 H1 tulemus + panga 2006 H2 tulemus = 20,5M LTL + 5,2M LTL = EPS 0,212 LTL = P/E 19,1.
Menace, kuidas said P/E 13-14? Kas leidsin SAB grupi tulemused ja need olid mĂ€rgatavalt paremad vĂ”i prognoosisid aasta 2007 tulemusi? 40M LTL aasta tulemustega tuleks 12,5 kanti praeguse hinnaga P/E kĂŒll.