luarvikluarvik
Iseteeninduskassa on üks positiivsemaid leiutisi, punkt.
Ahnete kaupmeeste jaoks, jah. Kliendi jaoks väga halb ,sest teda sunnitakse tegema tööd, mille eest ei maksta ja milleks ta pole ka kvalitseeritud . Need kassad pole ju võluväel ise tekkinud vaid nendesse investeeritud raha on võetud inimkassiiride vähendamise arvelt .Kaupade hinnas sisaldub ka teeninduse hind, sealhulgas kaupade ja hinnasiltide väljapanek, nende müük kassiiri poolt, poe koristamine, ostukärude tagasitoomine ja reastamine sissekäigu juures
Ja ärge tulge mulle rääkima, et neil pole raha,et piisavalt personali tööle palgata. Paindlikud graafikud on alati võimalikud, tipptunnid on teada .
Kuidas söögikohad suudavad tipptundidel hakkama saada ? Ma pole veel kohanud pubi, kus tipptunnil öeldakse,et meil pole piisavalt ettekandjaid , minge ise kööki ja küsige kokalt midagi taldrikule. Kui tal on see praad valmis,saate kohe süüa,kui pole,siis oodake nii veerand tundi ja minge sellele ise järele.
Ma keeldun kategooriliselt poodlemast asutustes, kus õhtutundidel enam inimkasiire pole. Samuti on minu jaoks täielikult out need poed, mis lukustavad ostukärusid ja laenutavad neid siis lunaraha eest,et kliendid need ise tagasi tooks . Sõitku põrgu oma lukus kärudega !
Ja muuseas,ka
full service gas station on kohati veel üle lombi elus . Polekski nii paha mõte ka Eestis, arvestades meie sitta suusailma.
Tuled soojast autost välja, seal tuiskab lörtsi ja lõõtsub vinge tuul. Pole ju meeldiv ise tankimisega ja maksmisega asjatada,võib isegi külmetuda .
Kas oleks liiast maksta paar eurot rohkem kui selle töö teeks ära teenindaja ja pühiks ehk isegi tuuleklaasi puhtaks ?