Minu toodud väljavõte oli eraisikule saadetud kirjast kellel on elektrileping ja varem sai -5s/l. Nüüd saab -3s/l ja kiri ütleb, et püsisoodustus kuvatakse otse hinnapostil. No kuidas see võimalik on? Kas hinnaposti hind on kõigile või ei ole. Kui on kõigile siis ju mingit soodustust ei ole.
Aleksela juht rõhub tarbija väärtusotsusele, et eesti päritolu bränd ei peaks turult lahkuma. Kui palju siis on meie seas neid kes mootorikütuse ostul vaatavad kas on eesti bränd või välismaine. Ilmselt on asjad halvad kui sellise argumendiga välja tullakse.
Ma sain kirja, et alates 27.okt ma enam oma -8s/l soodustust ei saa ja püsisoodustus kuvatakse otse hinnapostil. Samas olen tänaseni edukalt edasi tankinud saades -8 s/l postihinnast, Kui iseteenindusse sisse login, siis seal kenasti kuvatud, et minu soodustus on -8s/l. Imelik.
Kas sul on firma leping? Eraisikuna ei ole enam saanud varasemat -5s/l ega ka vähendatud -3s/l. Ühe korra proovisin ja edaspidi olen ainult odavamaid kasutanud.
Mul on tarbijana küll ükskõik kelle tankurist see kütus tuleb. Huvitab vaid hind ja kvaliteet. Minu teada Eestis naftat ei leidu.
tunnistan ausalt - olen seda vaadanud ja sellest proovinud ka kinnipidada juba aastakümneid ning tankinud 99% juhtudel ainult Nestest ja ma ei näe jätkuvalt mitte ühtegi põhjust Neste väljavahetamiseks.
Kuigi peab tunnistama, et Nestel on piirkondi kus nende esindatus on kesine - saartel ei ole neid vist üldse … ![]()
Ma tangin ka peamiselt Nestes, aga võin vaatevälja avardamiseks pakkuda ka põhjuse tankida mujal. Nestest ei saa ilma biolisandita kütust.
Neste on saartel täiesti olemas. Circle K-l puuduvad Hiiumaal ja Saaremaal tanklad.
Täiesti tavaline eraisik. Isegi elektrit ei osta neilt enam mitu aastat. Sõprade jutu põhjal neil ka täitsa toimib see -8 s/l tänaseni.
See on siis küll mingi anomaalia nende infosüsteemis. Mul elektrileping ja -5s/l toimis varem. Vahel nädalavahetusel kuvas ka -10 ja vahel ka -8 aga sellega kunagi ei saanud, kui uurisin siis väideti, et ainult neile kes hiljuti liitunud elektripaketiga.
1,639 on ikka räige pettus !!!
Kütusehindadega toimuv on veider. Alles kuu-poolteist tagasi käis halastamatu hinnasõda, diisli hind oli 1,2xx. Novembri algul tõsteti järsult hindasid, põhjenduseks “nafta barreli hind tõusis 4 dollarit”. Hind tänaseni 1,4xx. Ja mis siis nafta hind sellest ajast teinud on - loomulikult langenud!
Kontrollisin järgi - viimati sain alla 1,4€/L 2021a. juulis.

Täna, aeg ca 12.30.Ristuku selver, mitte kedagi.
Kõrval a1000 panid 3 kassat täie hooga. seal on nii kui õle viie inimese järjekorras, siis kutssutakse nn teine kassa kohe appi…
Āra peale võta
Peetris?
Puhu rist.
Sõber rääkis, et nägi ükspäev Maximas kassade ümber luusimas kahtlast mustas riietuses meest, kes aegaajalt ninast midagi nokkis ja vaatas inimestele suhteliselt ülbelt otsa. Vahepeal käis õues suitsetamas ja tuli jälle sinna vahtima. Sõber väitis, et tal hakkas kuidagi imelik.
Üleeile sattusin samuti juhuslikult Maximasse, kus mul käis hooti järgi suhteliselt sarnaste tunnustega umbkeelne mees, kes küll nina ei nokkinud, aga silma hoidis kindlalt peal. Kuidagi ebameeldiv oli olla, kui mõistsin, et ta justkui mind jälitab. Milleks siis just mind, riided on puhtad ja maha otseselt ei sülita? Kas see kogemata juhtunud pirukavarguse asi kandus nüüd automaagiliselt teise poeketti üle, ilmselt on minu pilt poodidesse laiali saadetud jne. keerlesid peas igasugu mõtted. Pikapeale jõudis muidugi kohale, et turvamehed on tagasi, et jääda ja tegu pole ühekordse operatsiooniga retside püüdmiseks, nagu vahepeal tundus.
Väike televaataja hindab, et Selveri ahnus saab selle jõuluga vitsad…
Prismas järjekorrad ja kärud kuhjaga kraami täis, Mximas ei mahtunud liikumagi aga Selveris ulus tuul.
Saab näha.
A1000 mööblimaja, 3 kassat panid eile lõuna ajal täiega, ca 10 kodanikku järjekorras…