Sa võid siin filosofeerida küll, aga kui ikka naine tahab minna, siis tuleb eneseohverdusega tegeleda. Ok vahetevahel on väike päästerõngas sõbrannad, äkki läheb nendega, aga alati ei vea ja kui välja ei vingerda, siis seisad kurva näoga laulukaare all ja kuulad 100 euri eest keskealist musta meest mõmisemas… Lisaks on kontserdikorraldajad ka kavalaks läinud ehk kui piletid müüki tulevad, siis ei ole veel kirjas, mis pidi lava on, kuna selle otsuse teevad nad vist alles mingi aja pärast ja vaadates piletimüüki. Aga jah, mingit erilist rõõmu ei ole küll viimased kontserdikülastused toonud, kuid selle pärast veel naist vahetama ei hakka ![]()
Offf, proovi, sa saad selle postituse õigesse teemasse nihutada.
Selle järgi, kui massiivselt palju on FB uudisvoos kuulutusi “müüa pro-köögitehnika”, “müüa “roach-coach”” , “müüa second hand suurköögisistus”… Uksi Pannakse Kinni.
Ja need kes ei pane, lendavad hinnatõsu ja/või “shittificationi” rajal. Need on alles õied… tänaste ja eilsete majandusotsuste tõelisi vilju
näeme alles homme.
to: camouflage.
Mille poolest see parem variant on, kui lava on Lasnamäe poole? Sest lava ees trügitakse üksteise seljas täpselt samamoodi mõlemal juhul. Pealegi on laulukaare alt parem vaade lavale, kui just ei taha lava ees trügida. Kas tõesti on olnud viimasel ajal juhtumeid kus laulukaare alune on paksult inimesi täis tuubitud?
millegipärast eraldatakse neile kordades väiksem ala kuhu inimesi paigutada ning söögi-joogi putkasid on ka vähem. Viimane näide 50 cent (õnneks õnnestus kaare alla istekoht saada ja liiga pikalt see kontsert ei kestnud ka…). Kui oleks tualetti pidanud minema, siis oleks vist olnud mõistlikum püksi lasta, korraks on soe ja natuke häbi ka, aga vähemalt ei pea pool tundi läbi rahvamassi murdma…
To: camouflage.
Ja kui lava on pööratud Lasnamäe poole, sa paikned keset lauluväljaku platsi keset tihedat rahvamassi, siis oled ju sama valiku ees, kas murda läbi rahvamassi või lasta püksi.
Aga paistab tõesti, et pead perekonnas kanna tugevalt maha panema ning ütlema oma naisele, et ei mingit sellist kontserdikülastust enam mitte iial. Inimesi ei tohiks lasta piinata.
ma ei saa sellest siiamaani aru, kas inimesed lähevad sinna mingit kontserti elamust saama või sööma, jooma…tahad süüa ja juua siis mine kohta kus pakutakse süüa ja juua.
minupärast võivad nad seal lauluväljakul selle söögi, joogi eest ka 100€ küsida
Kuna ma ei ole eriline väliürituste külastaja (enamasti ei viitsi isegi viisakatel sisekontsertidel ja -etendustel kohvikusabas seista, kui vaja, käin restos enne või pärast üritust), siis vabandage lolli küsimust, aga kas sinna oma jooki ja näksi ei tohi siis kaasa võtta, et niimoodi sabatama peab?
Tavliselt on keelatud oma jook, Haapsalus otsiti ka naise kott läbi.
Kõik need “läbiotsimised” ja “keelatud” on mulle alati meeldinud. Nii tore on midagi, lihsalt troppide kiusamiseks, neil nina alt sisse smuugedalda.
kuskile üritusele ei tohi midagi oma kaasa võtta. Eriti kui tegu on alkoholiga.
Võib-olla mõne lihapiruka saad hõlma all sisse smugeldada kui nälg väga näpistab .
Seda tuleb juba minnes arvestada
Igal pool on oma kohvikud / baarid / söögikohad väga priske juurdehindlusega ja need tahavad oma rendi eest makstud raha tagasi teenida+kazumm .
Isegi kinno minnes ei tohi oma jooki / sööki kaasas olla
.Apollo kinodes on seal mingi kohvik eesruumis ja sealt võid osta ja selle kaasa võtta .
Need ajad kui terve EÜE rühm sõitis küla kultuurimajja Karksi õlle kastid kaasas filmi vaatama ( olen ise niimoodi filmi vaadanud ) on ammu möödas. Oli vist Eldar Rjazanovi Garaaž ja kuna rühmast tuli nii palju inimesi sellele seansile, siis sai rühm ise ka kinoasjapulkadelt just selle filmi tellida, mida vaadata.
https://youtu.be/Xqsa4u00GXM?si=5WC_YYw57t9RrO3l&t=885
Me oleks tahtnud pigem Alieni õudust, mis sellal maailmas laineid lõi, kuid seda ENSV-s ametlikult ei näidatud (mõned aastad hiljem sai vaadatud mingis piravideokinos )
Tegelikult mina küll ei mäleta, et keegi oleks kinno minnes mul kotti läbi otsima tikkunud.
Apollo ütleb, et neil on õigus külastaja asjad läbi vaadata kui on kahtlus,et see hakkab kino sisekorda rikkuma.
Mul kah ei ole just vaadatud, kuid ma ei võtnud ka midagi kaasa sinna. Jõin nende kino ees ees baaris 80 brändit ja kohvi enne seanssi. Kõhus võib selle kraami kaasa võtta.
Ainus kord kui asju on kästud ette näidata oli kunagi Lilleküla jalkastaaadionil.
Ega inimesed polegi nii selle vastu, et mingi asutuse kohvik või baar neid jooke ja snäkke kallima hinnaga müüb, pigem see, et näiteks spordivõistluse vaheajal või ka suuremal kontserdil / vabaõhuüritusel tekib tohutu järjekord sinna ja see on ebamugav seal niiviisi seista. Kunagi seisin Kalevi spordihallis mingi 10 min kossu vaheajal klaasi õlle ja mingi piruka järjekorras ja kui tagasi tulin, oli keegi mu mõnusa koha hea vaatega väljakule ära võtnud.
See ei olnud meeldiv
Üks mu tuttav õpetas mulle sellist nippi, et kui opossumid tahavad järjekordset Disney õudust vaadata, siis tuleb lapikus põuepudelis solkbrändi vms. kaasa võtta, baarist kõige suurem CocaCola osta, WCs pool potist alla valada, brändi topsi kallata ja siis on mõnus seda läbi kõrre vaikselt sisse imeda ja isegi multikas pidi enam vähem talutav olema, sel moel.
Juba ammu on kinos võimalik lasta endale filmi ajal head ja paremat ette tassida. Vähemalt Ülemiste kinos. Selleks lausa tahvel iga tooli juures. Toksid viinakokteili sisse ja 5 minuti pärast on tädi joogiga platsis.
Mhmh. Ja tagasi koju minnes paned opossumi rooli?
Taksoga sealt koju mul umbes 7 euri. Parem ikka, kui mingid Disney sodi kaine peaga vaadata, kuigi pean tunnistama, et lastega pole ma kinos käinud 2 aastat.
Siinkohas oleks ehk paslik meenutada, et südalinna PARKIMINE kipub olema kallim kui Taksist kui sa just päris karupärapõrgu tagumises otsas ei ela. Eriti kui film koos “kohustusliku” reklaamiga on ~2h. Mis on muidugi nunnu… sa maksad PILETI eest ja sa maksad PARKIMISE eest… ja filmi alguskellaja ja päriselt filmi alguse vahel on 15 mintsa, aeg mil sa MAKSAD oma rahaga võimaluse eest vaadata reklaami. NNnnnnn nnnnnnnnnnnunnu, kas pole?
Olge rahulikud. Opossumid kasvavad kiirelt. See aeg, millal sina pead nendega kinos käima, on tegelikult lühike. Juba väikeste tattidena on nad varsti pagana iseseisvad ja saavad kinos käimisega omapead edukalt hakkama. Mina küll sain, ostsin kinopileteid isegi vanematelegi.
Kõik teavad ju et see veerandtund seal ees on. Ma pole igiammu täpselt õigeks ajaks kinosaali läinud. Teisalt, kuna ma eriti ei jälgi seda mis kinno tulemas on, siis kohustuslikud treilerid on mulle vahel täitsa abiks olnud - olgu siis teadmiseks mida oodata, või mida vältida.
Ikkagi paneb mõtlema, et kui naine päise päeva ajal koos kamba opossumitega svipsis peaga ringi käiks siis see oleks enamiku silmis ilmselt väga ebaokei. Aga kui isa läheb lastega kinno, siis selle “eneseületuse” eest on ta ju enda purjujoomise ära teeninud? Ajal, mil ta peaks lapsi kantseldama? Vabanda, aga ma jään eriarvamusele, isegi kui need filmid on nii halvad et kaine peaga hästi ei kannata.