Apranga (APG1L)

Minu arvates need firmad on säärnased. Kas on mõistlikum oodata et APRANGA hinnaks tuleb Baltika aktsia hind 23 eur?

Ei. Tasub ka börsil kauplemise ABC läbi võtta.
to Blinsus

Muutsin natuke foorumi pealkirja, kuna sellisel viisil on ta tulevikus kergemini üles leitav ning läheb teiste ettevõtete kohta loodud teemadega paremini kokku.

Varasem pealkiri oli "APRANGA Group = Baltika?"
vaatasin ka, et huvitav lähtekoht. Võiks algajatefoorumisse küll seda teemat arendada..
ja viimased poolaasta graafikud on säärnased. Ja leedu fiirma arendad nagu Baltika. Võib olla aasta päras hinnaks tuleb 20 LT...Mida Te arvate?
Kindlasti võimalik, kuid pigem mitte. Eeldab kindlasti praeguse kasvutempo jätkumist, kuid Baltikum jääb Aprangale varem või hiljem väikeseks. Aprangal peamised brändid peaksid olema frantsiisid ning õiguseid omavad (vähemalt praegu) ainult Balti turgudele.
20 LT peaks olema eriliste raskusteta saavutatav täna aasta pärast kui kasumiprognoosid täituvad või ületatakse.
Kel pikemaajaline investeering plaanis (3-5 aastat), siis Apranga oleks vaatamata tänast suhteliselt kõrget turuhinda arvestades täiesti mõistik ost.
Apranga hetkel odavam kui TKM või Baltika. Seejuures kiireima prognoositava 2007 kasvuga.
Kahe või kolmee kuu pärast mina pakkun 15 kes on minuga nõus`?
2-3 kuu perspektiiv sõltub turusentimendist. Võib juhtuda et 15 täitub 06 kasumiprognoosi kenal ületamisel, pigem siiski kahtleksin.
Kasumi prognoos ja kasvustempo võivad olla väga head mina arvan
Mitte nii oluline, aga siiski, sarnasus Baltikal ja Aprangal on ka selles, et mõlemad aktsiad on MPB huviorbiidis.
Vähemalt Baltika aktsias on viimane SUP-ilt peremehe rolli üle võtnud.
Aga mina kahjuks ei leidsin mis on Apranga suur omanike % ?
UAB "MG Baltic Investment" 52.50%
AS Hansapank klientai 14.00%
Skandinaviska Enskilda Banken klientai 6.70%
72% kokku........suur omaniku huvi on minu jaoks väga hes näitaja...mina ise ausalt tahan osta 800 aktsiat)
kas keegil on apranga aktsiad?
Blinsus
aitab küll juba, palun
väike hulk on alates 06.12.06
Mis aitab ma ei saanud aru?