Kolmapäeval 12. novembril toimb Radisson SAS konverentsikeskuses LHV loeng "Kuidas teenib kaupleja raha?", kus ma räägin pikalt ja põhjalikult mida peaks aktiivne investor tegema, et turgudel edukas olla.
Räägin kõigest mis aktiivsele kauplejale oluline - milliseid tehnilise analüüsi meetodeid kasutada ja mida turgude liikumistest välja lugeda.
Sageli kipuvad kauplemisel inimeste vead olema sarnased ja usun, et nende vigade vältimine ongi tee edule. Aga täpsemalt räägin juba kolmapäeval.
Registreeruda saab seminarile siin ja omaltpoolt võin kinnitada, et midagi seal saladuseks ei jäta.
Juri, võin riputada presentatsiooni pärast loengut üles LHV lehele, eks see mingil määral ikka aitab, kuid kindlasti ei saa see asendada kohaletulekut ja vahetut suhtlust.
mingi idee oleks ju teha videoülesvote ja see netti üles panna... saaks vaadata, kaasa moelda ja oleks ilmselt ka heaks reklaamiks edaspidiseks, et saaks aimu, millest jutt... ei saa ka kuidagi tulla, aga samas oleks hea osaleda... virtuaalselt
Kristjan, suur vahe on sees, kui vaadata videopilti ja kuulata juttu voi vaadata presentatsiooni faili 'kuivalt'. Puudub küll voimalus tagasisideks ja küsimuste esitamiseks, kuid see on siiski parem kui niisama powerpointi klo'psida... Muidugi on ju veel voimalus lihtsalt ha'a'le ülekandeks ja selle juurde veel presentatsioon, sest kindlasti on kommentaare ja ka'igult pa'he tulevaid ideid, mida presentatsioon ei edasta. ma olen vaadanud aeg-ajalt naiteks Oracle 'suure juhi' Larry Ellisoni ettekandeid, et saada ülevaadet ja nautida head presentatsiooni. Kvaliteetse video tegemine on ilmselt piinarikas, kuid ha'a'lt peaks olema vo'imalik (isegi reaalajas) huvilisteni toimetada...
İndrekk, live weebi ülekanne on üsna mottetu ettevotmine, sest pildilt ei ole midagi naha ja tavaliselt haalekvaliteet on ka kehvapoolne, aga salvestatud haale digitaalsesse vormi viimine ei ole just kaelamurdev ettevotmine...
LHV käis mõnda aega tagasi Tartus ja nüüd ka Pärnus, kuna inimestel oli mõlemas kohas huvi suur, siis ilmselt jõuame peatselt loodetavasti tagasi ja ka teistesse Eestimaa nurkadesse.
Kuigi seminari suhtes on huvi juba väga suur, räägin veel ühest huvitavast asjast:
nimelt, täna näitan ka ühte LHV poolset uudist, mis peatselt turule tuleb. Oleme sellega palju vaeva näinud - reaal-ajas kauplemissüsteem, mille sarnast pole Eestis keegi kunagi pakkunud. Kuid täpsemalt õhtul.