Swed läks kindla peale välja, et nõudlust tekitada.
Igatahes saab nobedate näppude voor kauplemise alustamisel seekord huvitav olema.
Swed korraldas selle asja nii, et võimalikult vähe retail investoreid oleks alguses.
Ma siiski kahtlustan pigem seda, et huvi oli ikkagi madal ning nii suur inst. investorite osakaal on pigem Swedi sundkäik. Aga eks avanemine näitab ära tõesti. 2,05 pealt otseselt kallis pole, aga huvi vist üle ääre siiski ei aja. Kui muidugi mõni fond veel tahab tulla ja hinda üles ajama hakata, siis eks väikesed jooksevad kindlasti kaasa. IPO kui free money sünonüüm pole vist (ka peale City Service ja Arco IPO-t) veel mälust täielikult haihtunud.
Nii palju siis minu nägemusest... :S
Kas Leedu börsiettevõtete aktsiaraamatud on kas kuskil saadaval? Ja millal IPO kanded aktsiaraamatusse üldse jõuavad?
Kas Leedu börsiettevõtete aktsiaraamatud on kas kuskil saadaval? Ja millal IPO kanded aktsiaraamatusse üldse jõuavad?
Leedu aktsiate kohta näidatakse üle 5% suuruseid osalusi - klikka näiteks aktsia sümbolil LHV Leedu turu lehel ja seejärel avaneval NasdaqOMX infolehel vali väärtpaberi info
PeaLiK, saad kommenteerida kui suure % märgitud kogusest reaalselt said? Või pole veel aktsiad kontodel?
Tundub et mina sain samapalju kui märkisin, ju siis ka teised
Ma sain aru, et väikeinvestorid saavad kogu märkimise ulatuses. Institutsionaalsed võivad soovitust vähem saada.
Vaadates, millised olid jae- ning inst. investorite osakaalud, siis tundub, et siiski kõik investorid said niipalju kui soovisid and then some (Swed).
WN, kas sa märkisid üle 8000 aktsia?
8000 aktsiat oli garanteeritud retail investoritele.
8000 aktsiat oli garanteeritud retail investoritele.
isiklikult mina ei saanud nii palju aktsiaid kui oli soov.
nõup, alla 8K. pealik, panid üle 8 või? ;)
Ei, alla.
sorry ..tegelt vist sain, sest hind oli märgitud ülemisse äärde ..sealt ka vaba raha kontol.
Uskumatu, et ikka oli riskijaid.
Ka institutsioonid said 100% soovitust.
msm - ma ei näe kuskil sinu pre-ipo analüüsi/arvamusavaldust. Eksju, on väga vinge tagantjärgi kiibitseda?
Balti börside tervisele oleks muidugi väga kasuks, kui Linase IPO nüüd rallit sõidaks. Võib põhjustada positiivsust muudes aktsiates ja järgmine IPO leiaks suuremat huvi.
Täna algab kauplemine Linas Agro aktsiatega. Ticker on LNA1L