Kas keegi võiks kommenteerida, mis on juhtunud mõni aeg tagasi suuri hüppeid teinud XXL aktsiaga?
See kes neid aktsiad ostab peag ikka oma raha peale väga vihane olema.
XXL peaks midagi tegema ,midagi uut ,uudiseid ei ole, kas valitseb ideede puudus !?.Saksamaal mingusugune käive toimub ,kohati isegi 40 kr piiril .Mina olen üks kes on oma raha peale vihane.Aga olen kannatliku meelega ja optimist.
Toimib vist "Suurema lolli" teooria. Viimane ostja maksab eelmiste omanike kasumi kinni ja jäävad vaid "tühjad pihud"! Osta on muudki kui õhku.
Selle teooria nimi võiks olla "Viimase lolli" teooria ja see kehtib niisama XXL, kui ka NOKIA puhul
Kui hinnata interneti võidukäiku eestis XXL aktsia järgi ( ainuke omataoline ettevõte ju börsinimekirjas ), võiks öelda, et eestlased asjasse eriti ei usu. Nagu ka välisinvestorid tegelikult. Või on asi milleski muus ?
See võrdlus on sama kohane, kui hinnata Eesti ravimiturgu Farma aktsia järgi või Eesti pangandust Optiva järgi.
See võrdlus on sama kohane, kui hinnata Eesti ravimiturgu Farma aktsia järgi või Eesti pangandust Optiva järgi.
kas midagist head peale Shveitsi sokolaadi, kasvava nahvtatransiidi ja saku originaalse meil veel on, ahh analisaator. lehma aga loobi isi selleks su suurus sobib.
XXL aktisal näen tohutut potentsiaali - Anttila sõnul hakatakse muutustega kaasaskäimiseks geenitehnoloogiaga tegelema. Tuhandetel jälle põhjust osta :)
Beast,
arvab et loll on loll olla
Beast,
arvab et loll on loll olla
Need, kes 60-70 krooni tasemelt XXL.EE-ga rikkaks saada lootsid jäid suure kaotuse osaliseks. Kõigi eelduste järgi peaks XXL.EE pankroti minema, kui kapitali ei kaasata. Vaadake endisi teemasid.