Mida arvata XXL.EE uuest tegevusvaldkonnast? Kuidas sellist asja saab äkki päevapealt tekitada?
BNS: "Esialgu töötab XXL Ärisüsteemides 12 konsultanti, ettevőte kuulub juba alustades oma valdkonnas kolme suurima hulka Eesti turul, märgib XXL.EE"
Edu võti peitub selles, et seal mul töötab neli töölist, ise olen rahul
Edu võti peitub selles, et seal mul töötab neli töölist, ise olen rahul
Nii saadaksegi rikkaks
Annaks väikese vihje - üle võetakse juba olemasolev ettevõte koos seal töötavate inimeste ja klientidega...
Õnneks on XXL tuntud kui suurepärane ülevõtmistehingute tegija. ülevõtmistehingu tegemine on ju klassikaliselt samasugune imerohi nagu oma kontorist naftaleiukoha avastamine. samas on tunne, et senari vihjega peaks väärtpaberiinspektsioon tööle hakkama, tegemist on ju ilmselge siseinfoga.
XXL Ärisüsteemid võttis üle KINEX'i(Scala, Solomon ja Saleslogix)
Kas võttis üle KINEX'i või ainult selle töötajad?
Mina olen aru saanud, et töötajad, tarkvara esindusõigused ja kliendibaasi.
'Nullist' alustanud XXL Äriüsteemid võttis tööle Kinex Ärisüsteemidest _lahkunud_ töötajad.
Paratamatu on see, et konsultantidega tulid kaasa Microsoft Great Plains Business Solutions'i, Sales Logix'i ja Scala kliendid kuna kõigi toodete osas esindavad need konsultandid suurimat kliendibaasi Eestis.
Lisaks sellele keskendub firma ärianalüüsi tarkvarale (business intelligence ehk kuidas majandustarkvara poolt produtseeritud andmemass juhile mugavalt analüüsitavaks teha).
"Ülevõtmine" on antud kontekstis ajakirjanduslik kategooria. Kui XXL Ärisüsteemid poleks omapoolset võimalust loonud, siis hulbiks lahkunud konsultandid omapäi majandustarkvara maastikul ja tiimisünergia oleks lihtsalt raisatud.
Lahkumiste oletatavatest põhjustest niipalju, et know-how ettevõtte enamusomanikuks ei saa olla autokraatne, valdkonnas ebakompetentne ning selle igapäevatöös mitteosalev isik.
Paratamatu on see, et konsultantidega tulid kaasa Microsoft Great Plains Business Solutions'i, Sales Logix'i ja Scala kliendid kuna kõigi toodete osas esindavad need konsultandid suurimat kliendibaasi Eestis.
Lisaks sellele keskendub firma ärianalüüsi tarkvarale (business intelligence ehk kuidas majandustarkvara poolt produtseeritud andmemass juhile mugavalt analüüsitavaks teha).
"Ülevõtmine" on antud kontekstis ajakirjanduslik kategooria. Kui XXL Ärisüsteemid poleks omapoolset võimalust loonud, siis hulbiks lahkunud konsultandid omapäi majandustarkvara maastikul ja tiimisünergia oleks lihtsalt raisatud.
Lahkumiste oletatavatest põhjustest niipalju, et know-how ettevõtte enamusomanikuks ei saa olla autokraatne, valdkonnas ebakompetentne ning selle igapäevatöös mitteosalev isik.
Kuuldavasti tegid juhatuse liikmed XXL-ga isikliku diili ja jätsid omanikud pika ninaga
hotjug, ära unusta, et "hulpivad konsultandid" oleks võinud ka iseseisvalt lahkuda koos toodete ja kliendibaasiga, jättes pika ninaga nii "autokraatse suuromaniku", "diili teinud juhatuseliikmed" kui ka "come-backi tegeva palgajuhi". Paraku on toimunu, korduma kippuv traagika firmades, kus ainsaks kapitaliks on "know-how". Ilmselt tead seda ja oled mures, sest ega muidu ei ärkaks kell 4.29 kommentaare kirjutama.
"Watch up - next time it could be you"
"Watch up - next time it could be you"
diver, kui tahad lüpsta siis asuta piimafarm, mitte IT firma.
Ettevõtte töö koosneb üldjoontes ettevõtte arenemistegevustest ja ettevõtte igapäevategevustest. Juhi ülesanne on kindlustada ettevõtte kasv ja areng. Kui juht jätab selle tegevuse soiku (või delegeerib töötajaile), siis muutub juht kasutuks, ehk talupojad lähevad enesele uut vürsti otsima? Muidugi on teabetöötajaid raskem hallata.
Kinex2XXL Ärisüsteemide puhul: kas probleem oli ikka "korduva kippuva traagikaga firmades, kus ainsaks kapitaliks on teadmised" või on tegemist korduma kippuva probleemiga firmades, kus juhid ei viitsi ei oska teha ära juhi tööd?
Kinex2XXL Ärisüsteemide puhul: kas probleem oli ikka "korduva kippuva traagikaga firmades, kus ainsaks kapitaliks on teadmised" või on tegemist korduma kippuva probleemiga firmades, kus juhid ei viitsi ei oska teha ära juhi tööd?
XXL saab täna osta glasuuritud kohukese hinnaga(3.65 EEK)
glasuurkohuke on ehk toitvam :)
Glasuurkohuke on parem investeering.
Kas keegi mingit põhjust ka teab ?
vahepeal oli myyginoteering 2,30...
kohukese säilivusaeg läbi, hind 2.00
Panin tänase aktsionäride nimekirja tallele
vaatame kes on müüjad ja kes ostjad.
Karta on et ka põhjus hinnalangusele selgub varsti - ehk ilmub mõni uudis, mis ilmselt pole kõige positiivsem.