Kuna on tulnud juba mitmeid ettepanekuid käsitleda hiljuti avatud online tradingu lehte Brunswick Direct(BD), siis let’s go.
Kuna BD on keskendunud EM (emerging markets),siis minu küsimus on, kas on olemas sellist tüüpi investorid, kelle portfellis on ainult EM aktsiad?
Sellist tüüpi investorid kindlasti on, kelle portfellis on enamasti (ainult) EM aktsiad. Ma ise oleks ka selline, sest julgen riskida. Kuid ma ei suuda "normaalset" infot hankida. Näiteks Poola aktsiabörsi kohta on netis ainult lingid.
Praegu olen NASDAQ BB-s ja sinna investeeritud varast on säilinud 25%, aga ma ei heitu. 3-aastase praktika analüüs näitab, et üldjuhul oskan investeerimisobjekti valida, kuid ei oska õigel ajal crashist väljuda. St mul tegelt investeerimistaktika (kindlad reeglid) puudub.
Praegu olen NASDAQ BB-s ja sinna investeeritud varast on säilinud 25%, aga ma ei heitu. 3-aastase praktika analüüs näitab, et üldjuhul oskan investeerimisobjekti valida, kuid ei oska õigel ajal crashist väljuda. St mul tegelt investeerimistaktika (kindlad reeglid) puudub.
Brunswick Directist niipalju, et seal töötab endine Hansapanga maakler/aktsiaturgude juhataja Aivaras Abromavicius. Ei oska öelda, kas see on poolt või vastu fakt, aga igatahes nende lehelt selgub, et Baltikumi research & execution valmib koostöös Hansaga.