WISH

Wishi sain siin juurde laadida-poolmuidu antakse. Midagi pole muutunud. Niikaua kuni naabrimehed shoppavad ja taevani kidiavad pole midagi kurta
Tegin isegi oma esimese ostu sealt paar päeva tagasi, juhuslikult (jumal teab) oli asja all inimese komm pildida, kes kiitis, et need "Makita" akud täitsa toimivad. Mind huvitas, kas logistika on korda saanud rohkem kui akud. 22 apr hiljemalt 15 mai peaks kohal olema, loodan, et aktsia püsib maas, aga võimalik, et pean jupiti ennem tagasi korjama. Ymera point oli lühikeste suhtes hea, spac tugevalt neid kõik ühte moodi täis, kui keegi trendi muudaks, toidaks paanika hinnatõusu (short cover +pika võtjad). Mis oleks SPAC trigger? Graafik annaks nädalalõpuni aega ainult mõelda.
WISH on ikka paras ikaldus. Hetkel joonistub veel langustrend. Nii päevasiseselt kui pikemalt.
Kui sulgub täna alla 14, siis võib minna uusi põhjasid kompama.
Võtsin jupi tagasi, Eesti poest tellimus 7 päeva kauba saamise aeg, kui küsin, miks nii kaua lubatud 3 asemel, siis kullerid nii hõivatud. Projektimüügi juht ütles, et ootab ise ka mingit kaupa 6 päeva juba, kuna pole vaba kappi. Tundub, et e-müük ikka õitseb.
"velvo"
WISH on ikka paras ikaldus. Hetkel joonistub veel langustrend. Nii päevasiseselt kui pikemalt.
Kui sulgub täna alla 14, siis võib minna uusi põhjasid kompama.

No ja tuligi uus põhi ära nagu naks (13.14) . ise lisasin 13,25$ pealt, teab, kuhu COIN need inimesed vahepeal raha topivad või et kui majandus õitsele lööb, siis keegi enam e-poest ei telli. Pool päeva käivet tehhtud 1,5h, pakuks, tõmbas eelmiste low juurest support juurest stopid ära.
WISH tahab täna vist 12.50 ära puudutada. Ja siis ilmselt millalgi ka 10.
Eks selliseid IPO-sid ole nähtu küll kus aktsia liigub kordasid avanemishinnast alla. Esimesena meenub PINS. IPO oli vist 19, sealt liikus kuni 36 ja hiljem kenasti 10. Hetkel 84 ligi.
Ja noh iga ettevõtte puhul on ju alati ka pankroti oht.
Täielik soodukas, kandsin raha juurde kontole(mingi margini jamad) ja ostan ka 5$ pealt kui vaja!. easy game
Turg buumib ja ekommerts samuti. Fundamentaalselt kõik ok
Buumiva turuga dumpi parem osta, kui kaasa fomoda
Mul on just see viga, et ma ei suuda alt +10% päeval osta, siin mõtled, et kuradi loll olin, miks ma alt ei ostnud. Seal raha kasvamiseks küll, ei ole nagu eriti pankroti hetkel õhus. Paar aastat saaks põletada. Mis reklaami poolelt silma jäi tellimust tehes, et pakuti keskkonda jagada ja teenida 5$ wish poest ostmiseks raha iga kärsa pealt ja iga liituja sai vist sama. Eks selline meelitamine ongi alguses kulukas. Velvo rabad ka kildu, palju asi maksab, kui kukub kordades IPO hinnast :) 12.5 peal oli märgata PUT aktiivsust küll. Homme saabki hunnik optsioone callide poolel läbi out of money.
Lugemine omal vastutusel.
Yahoo conversation; IsWishDeadToday?
2 hours ago
Wish’s manipulator is Yuri Miller’s DST group who owned Galileo and Apoletto. Geroge Soros’s son - Jonathan Soros is a part of the team. They bought enough outstanding shares and lent them to their hedge fund friends to short against it in order to wash out more shares from retail investors while earning borrowing interests as some compensation. In the meantime, Wish’s CEO Collaborated with Yuri’s plan to unload the other insiders’ shares within the company as a so-called stock compensation payments, which drove the EPS of the company looked ugly in last quarter. All of these, were pre-planed since 2019 to make sure their buddies would have enough shares from the wash-out manipulation. After the sell-off, they will let it go freely. This is the secret. Period.
WISH puhul on huvitav ka täielik uudiste puudus. 2021 on välja antud kaks pressiteadet - 2020 Q4 tulemused ja "Partnership With Black Girls CODE".

Praegu ei paista nagu mingit märki või põhjust, et miks kukkumine võiks seisma jääma ja pöörduda. Ma arvan, et ootan $10 ära, siis hakkan juurde ostma. Olen üsna kindel, et suures plaanis on praegune market cap (7.9B) ja P/S (3.1) üsna naeruväärsed ja ei saa nii madalaks jääda.
Kas keegi on hetkel (täna) ostmas ka?

Hirmsalt sügeleb keskmist alla tuua, oletan et kui see teisele poole põrkab, siis kiiresti ja siis psühholoogiliselt on keeruline juurde osta.
Mina täna võtsin näpuotsatäie juurde, keskmine on mul 13 kopikatega. Kui veel kukub, siis võtan veel lisaks.
Mul on keskmine 19,95, eesmärk oli umbes kolmandik veel juurde võtta, aga tundub, et tuleb panuseid suurendada kui langus jätkub.
Ma täna ostnud, keskmine 13.6.
Pakuks 12.5$ näitab homme ära, see optsioonide hind ka.
Aga mida teha, raske öelda, kunagi täpselt ei tea kus põhi, ennem kui kukkumine läbi ja teistpidi liigub. Tänane hea makro mõjutab tuleviku intressi ja see omakorda tuleviku väärtust. Ei hakka ülesse lugema, aga mingid sektori aktsiad ikka räigelt saanud. Äkki BTC trendi murd toob raha tagasi :)
Raha on siin illustreerimaks ülemist juttu (oli päike, oli 3D,EV ja noh need kordajad lapsed)
Ma võtsin just eelnevate kommentaaride najal väikese positsiooni hinnalt 12,7 keskmine on ka 12,7, jälginud ja tahtnud võtta juba pikalt, aga ei raatsinud...
Võtsin enda kolmandiku juurde just, aga eks ostan ilmselt rohkem kui algselt plaanisin, et keskmist madalamale tuua.
Põhja ei ole tõesti näha. Mul hetkel keskmine 19,44. Kõrge keskmise tingib asjaolu, et esimesed ostsin sealt 25 pealt ja oluliselt lisasin märtsi keskpaiga tõusult. Hiljem olen veidi näpuotsaga lisanud.
Praegu hakkan juba vaikselt uskuma, et asi kistakse 5 dollari alla ära, et kõikvõimalikud optimistid ja marginiga ostjad vee alla tõmmata.
Okkaline saab see tee püha tõe juurde olema...
5 daala tundub ikka väga rets langus, kas keegi on aru saanud, et millised turuosalised seda niimoodi alla tambivad?
Ma huvi pärast lõin selle wish.com lehe lahti läppari taga. Kas keegi on teadlik, et miks nad ei lase ilma registreerimata müüdavaid tooteid vaatama minna. Sama teema on ka mobiilis facebookis nende reklaamidega mäletamistmööda. Kui tahtsid mingit toodet lähemalt vaadata, või kasvõi hinda näha, siis pidid äpi alla laadima ja vist ka registreerima ennast.
Ju seal taustal on mingi turunduslik idee. Ise pigem võtaks laiskusest lahti aliexpressi ja surfaks sealt lihtsamini mingi toote välja vajadusel.

Kunagi lugesin selle wishi kohta huvitavat nende turundust seletavat artiklit. Kui olete mõelnud, et miks nende reklaamid kuvavad sulle mingeid eriti haigeid tooteid, siis selle taga oli mingi psühholoogiline konks, et inimestel tekkis huvi seda idiootset toodet lähemalt uurida ja reklaamile klikkida.