Võlakirjad

kui ma mäletan korrektselt, võlakirja puhul puudub auto-matching, ning kõik tehingud tehakse käsitsi, seeparäst võib olla suur viivitus
Kõik saab korda, anna aega. Mul isegi Swed'is näitab siiamaani et order on täitmisel, kuigi nägin 30 min tagasi tehingute nimekirjast et see sai täidetud.

Tänase päeva lõpuks saame kõik teada kui palju saime müüa ja mis hinnaga päriselt müüki läks. :)
Paljuga Aski panite? Kõrgeimat näitab hetkel 1150€
Kas võlakirja omaniku nimekiri saab kuskil saada, nagu olemas aktsia puhul?
Mina panin askiga 111% (ühe aasta tootlus + kommiraha teenustasude katmiseks), aga mul tundub et mõni minu order sai äkki kõrgema hinnaga täidetud. Eks päeva lõpus näis.
Kinnitan ka LHV poolt, et meil sama praktika. Saadame ordereid järjest turule ja kuna tegemist on pooleldi manuaalse protsessiga, siis hinna kinnitamine viibib.
Palun kommentaare Eleving Groupi võlakirjade pakkumuse osas
"viru1000"
Palun kommentaare Eleving Groupi võlakirjade pakkumuse osas

Eleving Group starts a public offering for new bonds with a 13% coupon rate

Intress tundub magus, iseasi kui usaldusväärne see Mogo punt on, endised Mogo kirjadele panustajad võiksid kommenteerida küll.
viru, ära märgi. Ei pruugi olla head inimesed.
Mul on üle veel hunnik 31 aasta lhvd , tahad?
Hea kraam., INB d on ka, see on ka hea stuff
"Lenzer"
/---/ endised Mogo kirjadele panustajad võiksid kommenteerida küll.

Siia maani on igakuine intressirahavoog lakkamatult toiminud. Aga on selge, et nad ei taha neid 11% võlakirju veel järgmisel aastal lunastada ja selle võlakirjade asendamise/refinantseerimise lükkega, mis on vajalik lunastamise edasi lükkamiseks, pakuvad nad kompensatsiooniks magusamat intressi.

Mul ühest kell 9:45 tehtud müügiorderist 1. osa sai täidetud 111%'ga, 2. osa 115%'ga ja 3. osa on endiselt "töötlemisel".

Millegi üle ei ole kurta, aga loodan et see kolmas osa täitmata ei jää, see oleks veider :)
Siin on üks artikkel selle firma omanikust ja tema firmadest: https://en.rebaltica.lv/2021/02/the-payday-loan-millionaire/
LHV jooksis täna vist ikka totaalselt kinni, minu kell 10:03 edastatud order jäigi täitmata. Eks homme uus order ja uus lootus. :(
Sama siin, 10:04 pandud order täitmata ja omavoliliselt pikendatud homseni.
386 tehingut 1.235M€ ja keegi peab neid käsitsi matchima, olge armulikumad. Kogemus Balti turul ütleks, et ei pea kiirustama ja täna ei pruukinud me tippe näha hinnal.
Küsimus.
Kas 1 inimene on vist Lhv-s võlakirjadega tegelema pandud ainult ja võibolla tal muidki ülesandeid? Ühe inimesega sai ainult suheldud.
Kas mitut inimest ei saaks rakendada?
Mäletan juba eelmistest aastatest puudulikku taset.
Ma tänasest ei hakka rääkima,seda võiks veel mõista.

Üks väheseid kordi kui olen viivitusega rahul :P
enne kaheksat saatsin oma kaks võlakirja müüki hinnaga 1100 ja lõuna paiku müüdi maha mingi 1101,5 kui nüüd õigesti mäletan. Big money :D

Kunagi ammu oli optsioonidega sama teema, siis oli boonus kasum veidi suurem :)

Aga jah, kuidagi võiks proovida asja kiirendada ikka.
Mul kah filled, natuke üle limiidi aga sellise hinnaga ei käinud midagi läbi. Ilmselt tehti migni kompromiss, kõigile jagati midagi.
"Fallout"
Üks väheseid kordi kui olen viivitusega rahul :P
enne kaheksat saatsin oma kaks võlakirja müüki hinnaga 1100 ja lõuna paiku müüdi maha mingi 1101,5 kui nüüd õigesti mäletan. Big money :D

Kunagi ammu oli optsioonidega sama teema, siis oli boonus kasum veidi suurem :)

Aga jah, kuidagi võiks proovida asja kiirendada ikka.

See 1.5 on kogunenud intress :)
"iTake"
Kas võlakirja omaniku nimekiri saab kuskil saada, nagu olemas aktsia puhul?

Palun aidake mulle aru saama, kas ma siin midagi vale küsinud? sain 3 downvote ja pole mingi komentaare.
Kas see pole kedagi huvitav? Või kõigile on hästi teatav, et võlakirja omaniku nimikiri on salane ja tema üldse ei saa?
Näen, et siin palju kirjutavad, et nad müüvad, aga huvitav kes siis ostab suure pakkidega.