Virtuaalfond "P"

WCG veel 5K @53.11 shorti
WCG veel 5K shorti 54.10
TPX long 5K 17.56
BSC short 5K 82.58
Abesiki, ma ikka aru ei saa, mis selle asja mõte on. Kas visata ideid, mid tunduvad vägevad, aga mille peale raha panna ei julge? Võib-olla rumal küsimus, sest midagi on mööda läinud.
Mina ka ei saa aru. Siin praegu eeldatakse, et kõik on nii kõvad spetsialistid, et vaatavad tähekombinatsiooni ja kohe teavad millega on tegemist ja mis on praegune turuhind. Näiteks võiks olla väike vihje tehnilisele analüüsilegi (kui see on ostu/müügi aluseks olnud), et meelitaks asja uurima.
Minu meelest on see just hea, kui keegi paar puuda ära söönud kaupleja näitlikustab, kuidas toimetada. Ilmselt on asja mõte ka selles, et keda huvitab, see uurib ise välja/juurde, miks midagi teha ja äkki mõistab, miks treideri elu mingi meelakkumine ei ole aga samas täiesti võimalik tegevus. Samas on muidugi nunnu see, et tõenäoliselt on siin mõne aja (aasta?) pärast kibeda irvega vaadata, kuidas proffide poolt tehtud aktiivne treidimine rõvedalt turgu outperformib :)

Mõnes mõttes on see ilmselt vastand ühele teisele lõimele, kus enam vähem vist kõigi treidimise põhitõdede vastu eksitakse ja seda investeerimiseks nimetatakse.
Minuteada pole abesiki mingi tehnik. Posside hoidmise aeg on küll lühike, kuid selline see kaupleja elu on. Ma arvan, et peate ise selgeks tegema, milliste uudiste põhjal possud soetatud on. Või oskad sa, abesiki, ise midagi järelhüüdeks positsioonide võtmisele öelda?
cover kõik WCG ja BSC ...ja sell 5K TPX. kuna olen hetkel eemal, ei näe täpset hinda ..vaatan hiljem.
add 10K SIRI long @open.
long 15K TYC @open
sell all TYC 40.22
TYC long 10K 4@40.28
sell TYC 40.28
sell 10K SIRI 3.03
WCG,BSC ja TPXi vahepealne tehing kokku 23,42 rahaühikut

TYC long eile openist oli 40.01 ja müük 40.22 ..kasum siis 78,73 ühikut
SIRI long eilsest opneist 2.96 ja müük täna 3.03 ..kasum 236,49 ühikut

Realiseeritud kasum kokku 4345,53 rahaühikut ehk ~4,3%
Positsioonid (mis on kokku olulises miinuses, aga arvutada hetkel ei viitsi)
TPX long 10K @19.41
SIRI long 5K @3.17
AXCA long 15K @23.24
DIVX long 5K @12.95

AXCA merger sulgus eilse õhtuse seisuga hinnalt 23.35 - rahasse võime arvutada selle 3-4 päeva pärast kui aktsiad on "vägivaldselt" käest võetud ja rahaks muudetud.
DKS short 10K 28.74
short veel 5K DKS @28.96
DKS cover all 29.19
sell all TPX 18.48
short 10K DKS 28.85