Virtuaalfond "P"

ainuke suur vahe mis on tavalise fondiga on see, et abesikil võivad olla mistahes head ideed, aga kui ma tahan täna oma raha fondist väja võtta, siis sa pead hoopis müüma hoolimata oma ideedest
selles mõttes ei saa seda võrrelda tavalise fondiga
loomulikult on hea osta odavalt ja müüa kallilt aga paraku enamik hallist massist peaks reageerima nii, et müüb siis kui juba odav on ja ostab siis kui juba kallis on
Ei usu, et abesiki posse üle paari-kolme päeva julgeb hoida. Seepärast tal seal fondis piisavalt ühikuid, millega müüjaid kostitada.
WBC long 5K 41.77
VC long 5K 3.89
TPX long 6K 19.05
SIRI long 5K 3.17
SIRF long 5K 7.32
Väikesed põhjendused hoiaksid foorumi värskena ning olen ka Stockeriga täiesti nõus :)
GM cover @open 10K
SIRF sell 7.62
YHOO short 5K @29.17
VC sell 3.98
YHOOover 29.22
short 7K RL @64.60
WBC sell 42.10
short veel 5K RL 63.49
AMR short 5K 15.44
cover kõik RL @62.96
Abesiki, shortisid RLi enne päeva tippu 65.12 saavutamist?
Ei, peale seda. Banc of America soovitas täna shortida RLi peale earningseid (hind oli siis 62 kandis) ning üks väiksem firma oli samuti cautious hommikul RLi suhtes ja soovitas pigem tugevusse shortida ..kuna hind oli veelgi tõusnud ja turg tundus sketchy ..näis RL hea shordina, juhul kui turg peaks järgi andma. Olin valmis sellega üleöö minema (ja vbla oleks pidanudki)
Abesiki, võiksid aeg-ajalt lahti seletada, miks ühe või teise tehingu tegid. Et valgusta meid pisut.
Siis on OK. Ma niisama üritasin tähti närida, aga ei olegi midagi närida :)
Ehk et tegid postituse enne orderit, mis ongi asja mõte, et näha järgmist sammu ette.
short GM 5K juurde 27.27. homme earningsid, risky
edaspidi peaks hoolikamalt treide valima - aga shordime juurde 5K GMi 27.79

Kuigi GMi tulemused USAs peaksid nõrgaks jääma, siis minu jaoks on kõige suurem küsimärk Chevrolet Malibu müük. Ikkagi Põhja-Ameerika 2008. aasta auto, pilte vaadates isegi väärt seda tunnutust. Kuigi ameerikalikult maskuliinne, on ka mõni pehmem joon joonisele veetud. Kui õigesti mäletan, suudeti USA automüüjatest jaanuaris ainukesena plussi näidata just tänu Malibu müügile ning Malibu ja Cadillaci CTSi müük kogusid hoogu juba GMi müügi osas nõrgaks osutunud novembris. Uutel mudelitel peaks ka marginaalid kõrgemad olema, täpselt ei tea, kui palju allahindlusi SUVidele tehti.

Lisaks peaks muu maailma müük, eriti Aasia, jätkuvalt tugev olema, mida tõestasid ka Toyota, Mitsubishi, Nissani ja Honda viimased tulemused (kuigi nendega ülemäära kursis ei ole). Letihindasid ei tulnud seal väga palju langetada.

Loomulikult ei ole GMi probleemid kuhugi kadunud, aga üllatuse võimalus on siiski olemas. Sealt su ka risky...Tegelikult lootsin, et kirjutades suudan ka ennast kuhugi poole kallutada, but nope - 50/50... :)