Mure siis järgmine!
Teen eraisikuna puidust laste mänguasju ja mänge. Kuna majanduslikud ressursid hetkel firma loomist ei võimalda, kuid elada tahaks ja teenida ka! Siis küsimus oleks järgmine? Kas minul, kui eraisikul oleks võimalik leida kedagi kes turustaks või vahendaks minu tooteid? Kas on olemas äkki selline koht kust ma võiksin leida selliseid inimesi? Või on see lootusetu ettevõtmine ja eelkõige oleks vaja omada ettevõtet?
Kirjuta korra, äkki saab aidata: veiko.kaar@mail.ee
Võid siia ka oma mõtteid jätta rofenn@gmail.com võibolla leiab miskit võimalust
tee oma toodetest pildid ja pane eBay-sse müüki. Selline leht nagu http://www.estbay.ee/ väidetavalt vahendab saksa eBayd. Ehk on abiks. Pole uurinud seda lehte ja väga ei oska sellest midagi arvata. Ise aga olen küll ja küll eBay.de-st toote leidnud, küll muidugi juriidiliselt isikult, toote hinna 3-5ga korrutanud ja Eestis maha müünud :)
nn netipoe mootori peaks saama isegi 30-40 tuh eegu eest
see softimüüa võiks selle sulle võlgu myya, käibe kasvades maksad, kui ei maksa, keerab softimyyja kraani kinni
simple
igasugune vahendaja keerab hinna lakke ja blokib kõige väärtuslikuma info - mida su klient sinult tahab?
see softimüüa võiks selle sulle võlgu myya, käibe kasvades maksad, kui ei maksa, keerab softimyyja kraani kinni
simple
igasugune vahendaja keerab hinna lakke ja blokib kõige väärtuslikuma info - mida su klient sinult tahab?
Võid kirjutada aivo33@hotmail.com, ehk leiame mingi võimaluse veebipoe jaoks.
Tooted on tal ilusti netis olemas.
Veebipood ise ennast ei müü.
Veebipood ise ennast ei müü.
võid ka siia panna hinand ja toote pildid rainer@palmers.ee
Kui leidsin õige kodulehe, siis au ja kiitus nende mänguasjade valmistajale!
Pange palun siia see link, kus neid asju näha saab, kui on asjalikud tooted, siis võtan müüki.
Ainult weebileht ei müü, on vaja kliendipaasi ja veel ziljon pisiasja.
Ainult weebileht ei müü, on vaja kliendipaasi ja veel ziljon pisiasja.
Link kodulehele http://manguasjad.onepagefree.com
Tänan teid kõiki kes on proovinud aidata!
Tänan teid kõiki kes on proovinud aidata!
Pane link perekooli leheküljele. Liivakast on minu meelest parim toode neist.
Mulle ka väga meeldivad need tooted. Tahaks kiita valmistajat. Euroopas on need kindlasti tippkvaliteet, küsimus on ainult turustamises - soovitan kindlasti leida professionaalse turustaja!
kõiksugu asjadele on olemas spetsialiseerunud distribuutorid/hulgimüüjad/turustajad kes tarnivad ja pakuvad jaevõrku kaupu.
Pole ettekujutust mis mahus te neid jaksate toota, kuid võimalikest mahtudest olenevalt võite jala saada uksevahele näit. turistiträni, reklaamkingituse või mänguasja kaubanduses, neil kõigil oma jaotuskanalid ja messid mida vbl. tasuks külastada, selleks saab ka toetust küsida.
Pole ettekujutust mis mahus te neid jaksate toota, kuid võimalikest mahtudest olenevalt võite jala saada uksevahele näit. turistiträni, reklaamkingituse või mänguasja kaubanduses, neil kõigil oma jaotuskanalid ja messid mida vbl. tasuks külastada, selleks saab ka toetust küsida.
soovin ka edu ja nõustun Blondiega, ka minu meelest parim toode liivakast mhhh polegi sellist asja kuskil müügis näinud kui aus olla ...
Liivakaste müüakse muide K-rauta ja muudes ehituspoodides, kaanega ja ilma, erinevad suurused, hinnad küll jah, veidi kallimad. Toodetel iseenesest pole viga, küll aga on minu meelest liiga kõva kasumiosa sinna otsa keevitatud. Kas praegustel rasketel aegadel ikka keegi on nõus 200 eegu eest puuklotse ostma, olgugi et naturaalne kraam.
Mis õigupoolest on siis puittoodete kvaliteet? korralik puit, korralik lihv ja korralik lakk seal peal! Selle saavutamine ei nõua kallist tehnoloogiat ja suuri kulutusi.
Mis õigupoolest on siis puittoodete kvaliteet? korralik puit, korralik lihv ja korralik lakk seal peal! Selle saavutamine ei nõua kallist tehnoloogiat ja suuri kulutusi.
CharlieF, kui kursis sa selle turusegmendiga oled? Mina olen end pidanud kurssi viima, sest nõudlus sarnaste toodete järgi kasvab mul kodus üsna hoogsalt :) Ja minu hinnangul on Algaja huvilise pakutav kraam üsna atraktiivselt hinnatud võrreldes muu sarnase toodanguga.
käsitöö puhul on kõige suurem kulu ajakulu
Küsimus ei olegi selles, kui palju praegu turul küsitakse, vaid selles, mis on õiglane hind selle kraami eest. Niikaua, kui ollakse nõus küsitud hinda maksma, püsib ka bisnis. Nagu näha, kutil väga hästi ei lähe. Kle, siukese liivakasti tegemiseks kulub tund aega ja max 70 eegu eest materjali. Lisaks on isetegemise rõõm. Mina isiklikult poleks nõus 500 selle eest plekkima.
Aga võib-olla pole ma ka see tüüpiline inimene, kellele selliseid tooteid müüakse. Sest mul on olemas kõik vahendid ja võimalused selliseid asju ise teha. Ja teen ka, vajadusel isegi mööblit.
Aga võib-olla pole ma ka see tüüpiline inimene, kellele selliseid tooteid müüakse. Sest mul on olemas kõik vahendid ja võimalused selliseid asju ise teha. Ja teen ka, vajadusel isegi mööblit.
minule tundus küll 500 eek liivakasti eest hea diil. Selle eest saad mingi sauruse või legojupi.