Väärtpaberite maksustamisest Eestis

Kas keegi teab midagi Schedule K-1 -st?. Kuidas seda maksustatakse?
http://www.investopedia.com/ask/answers/09/k-1-tax-form.asp

Toon konkreetse näite. Investor ostab näiteks värpaberikontole usas tegutseva kkr financial holding LLC (nyse:kfn) aktsiaid mõneks ajaks. Kas siis tekib maksukohustus usa või eesti ees? Pean silmas just k-1 -st tulenevaid maksukohustusi.. mitte müügitehingut või dividendi.

Minu arusaama kohaselt peaks iga investor saama sellise llc puhul k-1 -e.. kus on siis ära märgitud tema aktsiate kogus ja hoidmise ajavahemik jne.. ning sellest tulenev maksekohustus. Selle peaks saama ka sellisel juhul kui hoiad aktsiaid ainult paar nädalat.

Oskab keegi midagi arvata või teab kustkohast võiks sellisele küsimusele üldse eestis vastust saada?
Tere,

Seoses sellega, et alustasin sel aastal börsitehingutega USA`s tekkis nüüd aastalõpus ka küsimus maksustamise kohta. Erinatest foorumiteemadest lugedest saan aru, et USA`sse ma ühtegi maksu maksma ei pea, küll aga pean oma tulud deklareerima Eestis.

Kuna tehinguid teen läbi Zecco maaklerfirma aga reaalselt ühtegi dollarit Eesti pangaarvetele tagasi kandnud ei ole, kuigi olen tulu teeninud selle aasta jooksul seal, lihtsalt kõik mis tuleb, läheb uuele ringile.. midagi välja ei võta. Kas pean selle siiski deklareerima? Jah, uus seadus jõustub alles jaanuarist aga mis seadused meil USA`s börsitehinguid tehes täna kehtivad?

Häid pühi kõigile!
Tuleb vana seadust vaadata veel ning teenitud kasumilt tulumaksu maksta, millelt saab maha arvata saadud kahjumi ja teenustasukulud.