proovige tele2.
klienditeenendus on way parem kui emtil - vastasid mu kysimusele pikalt ja pohjalikult.
emt on kuidagi yleolev.
ega levi yle ka ei kurda.
samas ma kunagi töötasin seal firmas niiet voibat biased opionions :)
kui palju siis neid nii ylirahvusvahelisi suhtlejaid eestis ikka on?
suveaja kehtestamine on just selliste lobby, kes üle piiri asju ajavad. Nii et neid on küllalt.
Seni, kuni EMT suudab teistest kohalikest operaatoritest tehniliste lahenduste poolest kaks sammu ees püsida (M-parkimine, GPRS jne), ei tohiks roaming eriti määrvaks osutuda. Poweruserid, kes uutest lahendustest huvitatud on ja ühtlasi kõige rohkem kasumit peaksid andma, jäävad EMT-ile ilmselt truuks.
riq, EMT üleolev? kust selline arvamus? minul pole EMT klienditeeniduse kohta küll ühtegi halba sõna, igatpidi vastutulelikud.
Mul on ka kogemus, et EMT on yleolev. Suhtlesin nendega v2ikefirmade segmendist. Firma 5 aastat stabiilselt arveid kasvatanud ja ca 5-6 KEEK kuus korrektselt maksnud. Kui teised operaatorid hindu langetasid, siis m6tlesin ka EMT-st esimest korda ajaloos nats alet kysida. Sain EMT poolt m6nuga tr22sa -> aga ses m6ttes nad ei eksinud, et ma siiski ei viitsind numbreid ymber kolida odavamatele operaatoritele.
Aga tunne on selline, et kui Eestis juhtub t6eline majanduslangus tulema, siis peab EMT midagi siiski ette v6tma.. v6i k6rbeb. Kuid niikaua kuni klientide hulgas kuluarvestus hinnas pole, ei juhtu vist midagi..
Aga tunne on selline, et kui Eestis juhtub t6eline majanduslangus tulema, siis peab EMT midagi siiski ette v6tma.. v6i k6rbeb. Kuid niikaua kuni klientide hulgas kuluarvestus hinnas pole, ei juhtu vist midagi..
Suhtumise küsimus on paraku probleemiks mitte ainult EMT-le vaid ka ET-le, aga see on rohkem juhtimise ja ennekõike motivatsiooni hoidmise viisi küsimus.
Tegelikult ei juhtu EMT-ga suurt midagi seni kuni Telekom suudab mõlemat tütart enam-vähem koos tegutsemas hoida ja säilivad EMT sidumishinnad selliste mahu allahindluse tingimustega, nagu need hetkel on.
Hetkel on küll fakt, et Telekom suudab fiksi ja mobla tandemit Eestis kõige paremini koos hoida. Tele2 on selles osas lihtsalt mõttetu, sest sisuliselt fiksvõrk neil puududb. RLE ja Uninet ei saa seda asja omavahel lihtsalt kuidagi käima ja ega siis Uninetil teab mis suurust telco turul ka ole.
Ja klient, kes kulusid arvestab, saab sellest üsna ruttu aru.
Tegelikult ei juhtu EMT-ga suurt midagi seni kuni Telekom suudab mõlemat tütart enam-vähem koos tegutsemas hoida ja säilivad EMT sidumishinnad selliste mahu allahindluse tingimustega, nagu need hetkel on.
Hetkel on küll fakt, et Telekom suudab fiksi ja mobla tandemit Eestis kõige paremini koos hoida. Tele2 on selles osas lihtsalt mõttetu, sest sisuliselt fiksvõrk neil puududb. RLE ja Uninet ei saa seda asja omavahel lihtsalt kuidagi käima ja ega siis Uninetil teab mis suurust telco turul ka ole.
Ja klient, kes kulusid arvestab, saab sellest üsna ruttu aru.
Mina vahetaks operaatorit siis, kui Orange Eesti turule tuleb.
The future is bright. The future is orange.
The future is bright. The future is orange.