USA järgmine president 2

McCain on vägistaja ja Obama teine eesnimi on Hussein. Mis nüüd küll Ameerikast saab :-O
lauris71, näed venemaal on Putin, ja pole misket hullu saanud.
Putin for president ... of the United States
Putin for US president - more than ever
Speaking on BBC radio earlier, the deputy editor of USA Today said the paper's latest opinion poll, carried out by Gallup, showed the Republican McCain/Palin ticket enjoying a post-convention bounce. The poll shows Sen John McCain enjoying a 50/46 lead over the Democrats nominee Sen Barak Obama.
USAs teaduparast yldine populaarsuspoll suurt tahtsust ei oma, kuna voitja saab kogu osariigi haaled. Pole vahet, kas yhes osariigis on yhe poole toetusprotsent 51 voi 90, molemal juhul saab voitja koik osariigi haaled. Seega ei ole niivord tahtis mitte absoluutne toetus kandidaatidele, vaid toetus osariikides kus yks voi teine kandidaat ei oma kindlat enamust voi on seda enamust voimalik masiivse kampaaniaga mojutada. Neid votmeosariike ei ole eriti palju, Florida ja mis need seal ongi.
2000. aastal Bushi ja Goreiga oli situatsioon, kus Gore kogus riigi kokkuvõttes rohkem hääli, kuid Bush sai presidendiks.
Kes presidendiks saab selle otsustab Globaalne Eliit. Ajalooliselt on saanud USA presidendiks ikka see, kelle kehas on kõige rohkem siniverelisi geene. Sugupuude uurijad on avastanud, et enamus USA presidentide vereliine viivad kunagiste Euroopa kuningate ja aadlike suguvõsadesse välja. Seega valimiskampaaniad on lihtsalt lavastus ja mäng. Päritolu määrab.

Ja see on tõesti tõsi, et kes neist on üritanud FED-i näppida on maksnud selle eest enda eluga nt. J. F Kennedy ja Abraham Lincoln.
Äge, varsti hakkavad David Icke ja Jüri Lina lingid tulema.
Jüri Lina omapäraks on see, et ta loeb palju raamatuid kontsentreeib teiste raamatute teksti oma raamatutesse, ja siis paneb juurde sildi, mördinäpud on iivlid. Ma iseloomustaks seda kui kontekstsist välja rebimist. Ag Icke on nummi Sci-Fi kirjutaja, aga ilmselt Sci-Fi zaanris ta ei teeniks nii palju kui Esoteerika zaanris.
See mind väheke kummastab, et kui mul on vaja Coca-Colat müüa, siis olgu mul 1000 kõige paremat spetsi ja kvardriljon dollarit meediasse pann, aga ikka nad sindrinahad ei joo seda nii palju kui tahaks. Samas mingi "salaliit" pelgalt mõtleb asjale ja oplaa - 200 miljonit hääletavad nagu üks mees selle poolt kelle poolt vaja. Hämmastav, eks.

Aga selles ongi ju vahe:
Oleks vabamüürlased Coca Cola teenistus, joodaks seda ilma igasuguse reklaamita ja palju rohkem kui praegu ;-D
Street ja Tin huvitav, mis teid on sundinud selliseid autoreid lugema??
aviaator ma olen lugenud palju sodi millest nad oma raamatud kokku kirjutavad. Aga pigem mind huvitavad infokandjad info levi ja info mõju inimestele. Üldiselt Jüri teab pärispaju igasugu lahedaid ajsu mida saab niisama edasi uurida. Aga viimasel kümnendil on internetis ja igalpool levima hakanud doomsday terrorism. Y2k Superbug, NWO, Majestic 12, FEMA, LHC, 911, Vabamüürlus, 21.12.2012, UFO, NIBURU, John Titor, Chips, Reptiilid, Illuminati, Global Warming, Creationism, you name it. Kõik on selleks, et hävitada maailma, kontrollida mõttelagedaid tavakodanikke ning teostada õelaid ja pahasid rituaale.

Kogu mesage on see, et Goverment Controls you, and wants to destroy you !!!! Mis on oma loogikas meeletult veider, sest govermendi me ju ise valisime sinna selleks et ta meid konrtolliks, ja surprise surprise, "Goverment controls you!". Teine asi on see et igasugu salasepitsused inimeste hävitamiseks kes on 110 % kontrollitud niikuinii, sellele mõistlike põhjenduste leidmine on üpriski raske kõigile autoritele, kui nende käest küsida miks ? siis on tegemist üpriski karmi ja tigeda sõnavõtuga teemal et nad on evil! ja oma hinge saatanale müünud. Milleks selline Doomsday Terrorism selle kohta tsiteerin kedagi kelle tsitaati ma ei mäleta: "Vanasti juhiti inimesi lubadustega paremale elule, tänapäeval juhitakse inimesi hirmuga."

Noh eks igasugu salaorganisatsioone on olnud, on praegu ja tuleb läbi aegade olnud päris palju, isegi mingites aafrika suguharudes on isegi dokumenteeritud, ja puha. Kõige lahedam teemaga haakuv asi on aga Cargo Cult (http://en.wikipedia.org/wiki/Cargo_cult)

Minuarust on see päris lahe teema mida lugeda, igati etem kui mingi kriminull :)
Tin, Icke pole mitte sci-fi, vaid pesuehtne huumor. :-D
Karum6mm yeaps, sama nigu Pratchet ja Adams.
The General Accountability Office (GAO) avaldas globaalseks terrorismivastaseks voitluseks kulutatud summa. Septembri raporti kohaselt on kogukulu alates aastast 2001 yle 807 miljardi USD.
MBP?
mykoloog mi sellel MBP -ga pistmist on ?
Sa saad aru kyll ara nyyd mangi lolli seal
Eks see rahvusvaheline errorism vist üks suur MBP ole jah.
Link: Ülevaade avaliku arvamuse küsitlustest.