USA aktsiad

Tahtsin küsida, et kas keegi selliste suurte börside nagu Läti, Leedu ja Rootsi kõrval keegi sellises pisikeses konnatiigis nagu USA ka kaupleb? Pole viimasel ajal üldse kohanud sellesuunalisi sõnavõtte.

No kus kohast sina nüüd välja ilmusid?
next
1. aprill on veel ees. :)
Esmapilgul tundub next'i küsimus tõepoolest naljakas. Aga kui natuke mõelda, siis kommenteeritakse USA turgu tõesti küllalt vähe igasuguste korteri hindade ja muu ninni-nänniga võrreldes. Tõenäoliselt on selle põhjuseks see, et USA turgudel käib nii kõva action, et kellelgi ei jää mahti kommenteerida.
Ketserlik spekulatsioon: LHVst on lahkunud 2 USA turgude kauplejat, kes varem tähelepanu USAl hoidsid ja ideid pakkusid.
Momentum kohe riidale! ;)
Viimases Fortune ajakirjas on toodud välja seaduspärasus, et presidendi võimuloleku 2. aasta on reeglina aktsiaturgudele vilets olnud (alates 1970 - Nixoni ajast). 2006. aasta seda parasjagu on (tagasivalimine loeb ka).
0 ja 5-ga lõppevad aastad on suhteliselt paremad olnud vvimasel ajal. Erandiks oli 2005. Ehk on ka 2006. aasta puhul erandiga tegemist.
loduga täitsa nõus.
Oojee, pole see olukord sugugi nii hull kui paistab. Balti turgude dominants foorumites lõpeb: LHV otsib USA turgude analüütikut :D
Ilmselt on ka tagumine aeg, sest kui vaadata pro analüüse, siis nii mõnedki on hetkel kordades oma kunagise hinnasihi ületanud või on need lihtsalt vanad. Ma pean siin silmas eelkõige Oliveri ja Arko ideid, mida pole peale nende lahkumist vist isegi ette võetud.
Nii palju punast värvi pole mina küll veel näinud
üsna masendav jah
ja mitte mingisugust loogikat.
Punases on kõik sektorid ja firmad olenemata sellest kus punktis nad maailma kaardil parasjagu asuvad.
Noooh..PRZ ehk Paincare holdings on radaril juba mõnda aega tänane 2.90 entry on igatahes viisakas risk 2-e nädala perspektiivis.
tundub, et see PRZ võib pöörde ehk 2,75 pealt teha, aga suht käibevaba aktsia nagu ...
Bottomfishing on ypris närvesööv tegevus.Tänane päev ja upcoming earnings annavad siiski lootust reboundiks 3.50 alla. 10 tradingday jooksul s.t.
PBT. Aktsia hind on odav ja dividende on juba aastaid makstud väga korralikult.
olen seda PRZi jälginud alates selle mainimisest siin. 2 pealt tundus juba ahvaltev. Täna juba 1.70, näis mis tulemused toovad
PRZ-tuleb ilus miinus.