BNS-st on lugeda, et Ühispank käivitab täna Baltimaade esimese ülekandeid teostava WAP-panga.
See Hansapanga ruulimine hakkab üldse juba vaikselt ära tüütama. Ma saan aru küll, et nad teevad suuri investeeringuid aga kasum on ju ka tõusutrendiga olnud. Võrdluseks võib tuua mobiilioperaatorid, kes teevad ka megainvesteeringuid aga hinnag kukuvad või jäävad samaks. Moblasektoris on tõsi tunda veidi tõsisemat konkurentsi.
kui HP on selline, pls nt erakapitali poolt loodud, tont nagu teda pidevalt kirjeldatakse siis kuna vqiks MSFT'i taolist aadri laskmist oodata...
Praegu ei ole erilist vahet, kas WAP tuleb mais vói juulis. Kui palju on neid, kes seda aktiivselt kasutavad? Arvan, et yldisest möödumisest on liiga vara rääkida.
Pooldan samuti Romett'i väidet, et põhimõttelist vahet pole, kas WAP tuleb kuu aega varem või hiljem. Võin eksida, kuid mu meelest on WAP-telefonide omanikke Eestis ca 1000. Ilmselt pole väga suurt põhjust pingutada nii väikese grupi esimese teenindaja tiitlile.
Samas: mingil moel on see näitaja küll, sest eks selliste tiitlitega saab ilmselt kõige paremini mõõta uuenduste sisseviimise kiirust, mis jällegi on märk möödumisest.
Samas: mingil moel on see näitaja küll, sest eks selliste tiitlitega saab ilmselt kõige paremini mõõta uuenduste sisseviimise kiirust, mis jällegi on märk möödumisest.
Hetkel müüakse umbes 300 WAP telefoni kuus.
Suurem müük on kinni hinna taga (hulgihind 5000, jaehind 7000). Samuti võiks huvi WAP telefonide vastu kasvatada WAP-teenuste arvu kasv.
Suurem müük on kinni hinna taga (hulgihind 5000, jaehind 7000). Samuti võiks huvi WAP telefonide vastu kasvatada WAP-teenuste arvu kasv.
Nokia 7110 miski 5400 poes maksab. Kuid WAP selgelt liigselt üles haibitud - a la mu ettevõttel on WAP, nüüd hakkab e(m)-commertsist pappi tulema :)
Ei saa ka aru sellest WAP-i vaimustusest - minu arust surnult sündinud üritus.
Ühelt poolt see, et neid telefone nii vähe ringvel on ja teiselt poolt kes see ikka viitsib läbi telefoni pisikese ekraani mingeid tehinguid teha (lihtsam variant ju arvuti taga oma toimingud ära teha).
Ühelt poolt see, et neid telefone nii vähe ringvel on ja teiselt poolt kes see ikka viitsib läbi telefoni pisikese ekraani mingeid tehinguid teha (lihtsam variant ju arvuti taga oma toimingud ära teha).