tühine tähelepanek

väikeaktsiad,mis ei ole suurtele tegijatele
mängumaaks,on lõpetanud oma lõputu kukkumise,
mil igale kukkumisele järgnes põrke asemel
uus kukkumine.
Kukkumised olid julmad,üle 90% enamus,kindlasti on nad mingiks indikaatoriks,sest nad kukkusid
ka siis edasi,kui nasdaq 2 languskuujooksul
vahepeal mõned päevad üles põrkas.
Nüüd on pilt muutunud,pead ei anna,et halvim on möödas.

Kuule SPETS ole kena lisa siia väike list oma lemmikaktsiatest. Kas ma mäletan õigesti - et sul on mingi oma teooria ja sa ostad nn. odavaid aktsiaid hinnaga kuni mingi 20 usd.
kõik,mis kukub on minu lemmik

kole lugu,liiga tihti on kuulda CNBCst sõnaühendit
SUMMERRALLY, seega..........väga raske arvata
To SPETS:Lugesin sinu põrketeooriat ja tekkis mõte,et sa kaotasid suure portsu pappi tänu sellele,et loodetud põrkeid ei tulnud ja ei tulnud.Iga madalam tase tundus sulle olevat õige hetk sisenemiseks,aga võta näpust.Toppisid raha aina juurde ,lootuses,et toimub põrge.Kas ma eksin?
loomulikult
kõik eksivad...............................
Tõusval turul toimid siis vastupidiselt või? Ausalt öeldes on see üks karmimaid actionplane mida eales olen kuulnud aga mingi loogika siin ilmselt on.
To: SPETS

Mis sa sellisest teooriast arvad:
Valin välja teatud aktsiad, mis on väga volatiivsed ja kõrge beetakordajaga. Tunnen neid aktsiaid läbi ja lõhki (max 10 aktsiat). Tean kuna, neid osta ja müüa, tippe ja põhju, jne. Keskendun ainult nendele ja püüan kasumit teenida NASDAQ-il.

NB! Milline oleks minimaalne algkapital (USD), et alustada karjääri NASDAQ-il? Ma mõtlen summat, mis on vaja tehingute sooritamiseks (mitte arvutite ja kuvarite ostmiseks). Summa peaks olema selline, et tehingutasud ei sööks suurt osa kasumist ära.

Milline on sinu keskmine deal?
to: Alvar
Oled sa arve kuskil avanud, et Nasdaqil otse tehinguid teha? Leidsin mingi lingi , kus rangitakse erinevaid online brokereid.
To: SPETS

Ma ei ole arvet avanud, kuid olen brokereid selle pilguga vaadanud. Kunagi külastasin ka sellealast edetabelit, eTrade oli vist esimene.

NB! Ole hea, vasta eelmistele küsimustele.

Ma arvan, et kui Tallinnas enam midagi teha ei ole, siis tuleb asja tõsiselt mõelda, sellepärast küsingi.
TO:Alvar

kunagi kujuneski välja mäng väikeste aktsiatega
kuna polnud piisavalt raha,et suurte ja kallite aktsiatega mängida,aktsiat,mis kukub tuleb osta pidavalt
alt poolt juurda 2-4*max ,kui sul on $30000
on rasku osta 100 taalast aksiat ja veel mitut erinevat,kogused jäävad nii KURADI väikesteks,et
tehingutasud teevad naksust 1-0.(pool aastat maksin tasudena a50 000 taala ja tõmblesin +-$5000
alg 30000taala juures,
et suurte turutegijatega mängida ja nende suht väikesi liikumisi rahaks teha oleks tarvis kuni
$200000-$300000,ma kahjuks ei ole nüüd ise praktikas oma toonast teooriat proovinud suurte peal,mul endal väikestega plõksides on korraga
400-1500 tükki käes,erandjuhtudel kuni 6000(need on
ka olnud alla 5 taalased aktsiad)
Kui palju abi on sul sellistest värkidest nagu SOES jne.?
paljude aktsiate puhul ei saa SOESi kasutada ja kuna tihti peale läheb nii kiireks et muutes
süsteemi, müüakse nina ees aktsiad ära,kasutan
ARCAt(reeglina on mul üle 1000 tüki niikuinii
korraga müüa)