Tradingview ja teised. Soovita

Mul tuleb igas kuus umbes 350 eurot püsikulu. Täpselt ei ole kokku löönud. See sisaldab Trading View-d, Premium. Sierra Chart, pakett 11, kauplen ainult CME turgu, mul on kaks süsteemi, üks lauaarvuti ja üks sülearvuti ja mobla. Veel on kaks andmesöötu, CQG saab live-s kaubelda ja Trading Views, Teton andmesööduga saab backtestida reaalaja andmetega simus aga lives kaubelda ei saa kahe süsteemiga. Moblas on Metatrader 5. Kui lülitan CQG pealt orderi siis moblas näen seda. Mul on AMP Future juures konto. Praegu jälgin ainult SP500, sest muud ei jõua jälgida. Journalit ei pea kuigi tellisin üheks aastaks TradesViz niisama uurimiseks. Olin enne G7FX liige, aga kulude kokkuhoiu mõttes loobusin, hoidsin kokku 50 naela. Acceleratorit ei ole tellinud G7FX juures kuigi pakuti. Ma arvan, et internetis saab soodsamalt sama asja kui otsida. Secret Mindset näiteks. Läbisin kõik G7FX koolitused mis maksis umbes 3000 või rohkem. Öeldi, et ma oleksin selle raha nagunii ära kaotanud börsil , vähemalt see pidi hoidma ära et raha ei kaota. Lemmikraamat on mul praegu Schwageri Tundmatud turuvõlurid. Ja muidugi Coursera kursused investeerimise teemal unustasin , see ka lisab püsikulu , 40 eurot kuus.

3 Likes