Trader kliendid ühinegem!

Üksikisikutena LHV-ga sõdimine on raskem ja kulukam. Nii, et koondugem, et meie kõigi huvid saaksid kaitstud. Eelistaks asjalikumaid mõtteid.

Mind paneb imestama et selline teema tehakse lhv foorumis.
Loodan esialgu,et LHV üritab teha kõik,et ausaid kliente säästa kahjudest.
Rahunege maha keegi ei võta teie raha ära.See on mitmekordselt garanteeritud ,maakleritel on tagatisfond jne.Pole mõtet üldse polemiseerida, tuleb oodata kohtu otsus ära.Süüdlastele määratakse trahvid ja kui nad neid maksta ei jõua siis nõutakse neilt tsiviilkorras need sisse.Aga see ei puuduta kuidagi tavakliente
Viitsib keegi Tõnis Ojale Äripäeva selle foorumi lingi saata, ta vaeseke oksendab muidu äkki siiamaani selle peale kuidas LHV kliendid foorumites LHVd kaitsevad
mina ei ühine selliste idiootsete üleskutsetega

enne, kui üle mere asjad selgeks saavad, ei ole millestki rääkida
arwen,

see on väga tore kui see nii on!

Traderi kliendid vajavad ammandavat tõendust järgmise kohta:

1. Kontodel olevad rahad on garanteeritud mitmekordselt
2. LHV-l on olemas vara võimalike trahvide tasumiseks (nt. bilanss)
3. vaja on korraldada Traderi klientidele eraldi briifing antud asjaolude kohta.

Praegu olevaid ametlikke kommentaare ei saa kaine inimene uskuda. Olukord, kus fi ja lhv tegutsevad salamisi ühe jope all ei ole vastuvõetav.

P.S. mingil hetkel ei ole foorum enam õige koht kus asju arutada. siin võiks asjast huvitadud isikute ringi välja selgitada.
olen ka klient ja muret teevad paar asja:

esiteks oskas meie peaminister teema kohta eile õelda vaid mõmm-mõmm-kurjategijatele-karistus... mina siiski ootaks riigilt kaitset ja muret selle pärast et EESTI KODANIKE VARAD ON USAS KÜLMUTATUD. Kui asjad vastupidi oleks, siis oleks kõik konsulaadid ja ministeeriumid tagajalgadele aetud. Loomulikult ei saa Eesti USAle pähe astuda, aga et meie riigil päris po...i on, see paneb kurvastama.

Keegi refereeris Finantsinspektsiooni esindaja sõnavõttu raadios, kus ta olevat arendanud loogikat, et investorid on sellised loomad kes arvestavadki sellega et nende pangakontod võibolla ükspäev rekvireeritakse. SELLINE ISIK ON TÖÖL FI-s, kes ei tee vahet kodanikelt vara ära võtmisel ja vara vähenemisel läbi fin. instrumendi turuhinna muutuse??

kui meie riik jätab selles keissis tahaplaanile kodanike vara kaitse, siis seon enda finantsid küll kohalikust banaanikast niivõrd lahku, et isegi eesti kroone ei oma korraga üle kuu aja varu.
Noh LHV varad trahvide maksmiseks ei puhu pilli kuna LHV (või LHV'lt) ei saa niiehknaa seda raha võtta klientide kontodelt. LHV ei ole pank mis klientide hoiuseid mööda ilma laiali laenab.
see loogika et kliendi raha kasutatakse mis iganes lhv või lepiku või peegi nõuete rahuldamiseks et tööta.
säilitage rahu ja külma närvi.tropp kiidab meid investor loomadeks,olgem siis sellised.
mina küll ei karda et minu raha lhv s kaduma läheb.ma kardan et ma ise vahest vale otsuse teen ja selle kaotan.
Trader kontode omanike probleemist võib ju aru saada. Tegemist ju enamasti investeerimiskontost nö edasijõudnud investeerijatega, kellel suuremad panused mängus, kuid sellest hoolimata ei tasu siis kohe kõiki teisi ja võibolla ka vähemkogenud investor loomi oma appihüütega barrikaadidele ajada.
eelmise postituse lõppu jäi lisamata et tegelikult võtan pika positsiooni, kedagi kohtusse kaevata ei viitsi ja usun trader kontode peatet vabanemist. lihtsalt et ikka ja jälle suudetakse rumaluse ja vastutustundetusega üllatada kõige kõrgemalt tasandilt.
Antud olukorras ei saa tõesti LHV-d süüdistada(olemasoleva info põhjal),sest Treiderisse on see
kollektiivne vastutus sisse programmeeritud-konto meil kõigil ju ühine.Ükskõik,kes oleks neid
tehinguid teinud-tulemus oleks sama.
Ühineda võiks case'ist olenemata. Hea mõte ju paar korda aastas kokku saada. Kuigi arvan, et enamus ei taha oma isikut presenteerida. Isiklikult ilmselt ma päris sellesse seltskonda ei sobigi, sest mul ei ole isegi vara kokku miljonit, rahast rääkimata (imelik tunne kohe, et miks ma Traderit kasutan - endal pole milligi). Mulle lihtsalt meeldib jälgida aktsiate hindu reaalajas, näha kuidas tehingud teostuvad minu tahtest sõltuvalt ning saada sealjuures eestikeelset tuge ja nõuannet. See on minule hobi. Nii nagu paljud kummardavad jõusaale või diskoteeke, ostavad iga neljapäev lotopileti, koguvad marke, veeretavad kuule jne.jne. on minu jaoks hobi tegutseda börsil. Ja ma ei ole mingi teistmoodi loom, et peaksin sellepärast saama ekstra tähelepanu osaliseks või kellegi eksimuse pärast karistatud.
Samas ma arvan,et mõni konto oli kauplemismandaadiga ja kui ka seal tehti midagi keelatut,
siis see on tõeline jama.Siis ju ka konto omanik süüdi pole,sest maakler teeb keelatud tehingu.
Ja tänu maaklerile jääd kõigest ilma.See on küll juba otsene kohtuvärk.
Trader konto omanikel ei ole kollektiivne vastutus, igaüks vastutab oma kontol tehtud tehingute eest ikka ise, muuhulgas ka SEC ees.

Kuna 5 Trader kontol LHV kaudu avatud Trader kontode hulgas on SEC juba varasema uurimise põhjal tuvastanud väidetavalt ebaseaduslikke tehinguid, siis on külmutatud kõik Trader kontod kuni uurimine selgitab kas selliseid kontosid on veel.

Juhul kui LHV kannaks nüüd oma varade arvelt mõne Trader konto kliendi varad välja ja pärast osutuks seegi konto süüdiolevaks mõnes ebaseaduslikus tehingus ning toimub seal varade osaline või täielik konfiskeerimine, siis on LHV süüdlase asemel kahju kandnud.

Nagu korduvalt juba öeldud pole ebaseaduslikke tehinguid mitte sooritanud konto omanikel midagi karta.
Tekkis hoopis selline küsimus, et kas koos Trader kontode raha väljavõtu piirangu kadumisega kaob ka kauplemispiirang või võtab kontode kauplemiseks avamine kauem aega?

Ka ühinemise poolt. Esialgu veel LHV-d kohtusse ei kaebaks. Küll aga enne, kui traderiga taas pikaks lähen, sooviks LHV-lt kinnitust, kuidas tagatakse, et edaspidi ühe või teise kliendi/töötaja tegevus (mis on juhuslikult SEC-ile silma jäänud) ei ohustaks minu ja loomulikult ka teiste klientide varasid. Ülesanne LHV tootearendusosakonnale.
Mis puudutab selle foorumi eksisteerimist siin lehel, siis laseme paradoksil sündida.

Las LHV kliendid võitlevad soovi korral LHV vastu, kes on absoluutselt enim huvitatud nende varade vabastamisest ja võitleb kõigest jõust selle eest.

New Yorgis on päev alanud ja conference call LHV - SEC - juristid samuti
UTU

kauplemine ja rahade väljakandmine saab võimalikuks samaaegselt ...

muide, peale 28. oktoobrit avatud Trader kontod toimivad ja kauplemine on võimalik ... mis viitab sellele, pahalasi otsitakse "vanade" Trader konto omanike seast ...