Aga mis siis juhtub, kui ei leidu piisavalt kvalifitseeritud "alaesindatud soost" isikuid, kes sooviks töötada börsifirma juhatuses või nõukogus? Asendatakse pädev isik ebapädevaga või lihtsalt pereliikmega, peaasi, et nõue oleks täidetud? Järgmisena on ilmselt oodata nõudeid nahavärvi ja seksuaalsete eelistuse suhtes...
https://www.delfi.ee/artikkel/120329636/seaduseelnou-eesti-suurte-borsifirmade-juhtkonnas-peab-valitsema-sooline-tasakaal
see kõik on ebapiisav. Väga palju autosid on liikvel, millel pole isegi kepsu peal, kuidas sa neid kontrollid ? Siin pole muud kui ikka kiip otse inimkehasse kohustuslikuks, kus kõik isikuandmed, biomeetria andmed, kontoseis,võlad ja sissetulekud ja ka isiku asukohta signaliseeriv tehnika ja kui seda kiipi pole, siis ei saa osta ega müüa ega isegi ühest kohast teise liikuda.. Otse loomulikult pole mingit sularaha enam, sest seda on raske kontrollida
Midagi niisugust oli vist isegi piiblis kirjas, ma kunagi väga ammu lugesin lõike sellest raamatust metsalise / beast kohta . Otsisin selle nüüd üles :
Teda hakkasid kummardama kõik, kes ilmamaal elavad....
Ja ta tegi suuri tunnustähti, nõnda et ta lasi ka tule taevast maa peale maha tulla inimeste silme ees....
Ja temale anti meelevald anda metsalise kujule vaim, et ka metsalise kuju räägiks ja teeks, et need, kes iialgi ei kummarda metsalise kuju, ära tapetaks. Ja tema teeb, et kõik, nii pisukesed kui suured, nii rikkad kui vaesed, nii vabad kui orjad, võtavad märgi oma parema käe peale või oma otsaesisele, ja et ükski muu ei saa osta ega müüa kui aga see, kellel on see märk…“ Ilm 13,14-17.
Inimene, kes seda luges 50 aastat tagasi, võis arvata, et oh milline jampsimine on see kõik
Nüüd ma vaatan, et hakkab nagu täide minema. Tuumatuli on ammu maa peale toodud, mis varem oli vaid tähtedel, igast AI-d räägivad inimesega ja loomulikult kiip igaühele nagu lemmikloomale on projekti staadiumis.
Midagi niisugust oli vist isegi piiblis kirjas, ma kunagi väga ammu lugesin lõike sellest raamatust metsalise / beast kohta . Otsisin selle nüüd üles :
Teda hakkasid kummardama kõik, kes ilmamaal elavad....
Ja ta tegi suuri tunnustähti, nõnda et ta lasi ka tule taevast maa peale maha tulla inimeste silme ees....
Ja temale anti meelevald anda metsalise kujule vaim, et ka metsalise kuju räägiks ja teeks, et need, kes iialgi ei kummarda metsalise kuju, ära tapetaks. Ja tema teeb, et kõik, nii pisukesed kui suured, nii rikkad kui vaesed, nii vabad kui orjad, võtavad märgi oma parema käe peale või oma otsaesisele, ja et ükski muu ei saa osta ega müüa kui aga see, kellel on see märk…“ Ilm 13,14-17.
Inimene, kes seda luges 50 aastat tagasi, võis arvata, et oh milline jampsimine on see kõik
Nüüd ma vaatan, et hakkab nagu täide minema. Tuumatuli on ammu maa peale toodud, mis varem oli vaid tähtedel, igast AI-d räägivad inimesega ja loomulikult kiip igaühele nagu lemmikloomale on projekti staadiumis.
Ausal inimesel pole karta midagi.
See probleem on juba tükk aega tagasi lahendatud, mobiiltelefoni abiga.
ilma mobilltelefonita ei saa liikuda, osta ega müüa ?
Minu teada praegu veel saab.
Ma ise tean mõnda inimest, kellel moblat üldse polegi või on see nupuga hädaabi olukorra jaoks mõeldud ,mida ta ei kanna kogu aeg kaasas . Ilma pangakaardita on juba palju raskem, kuid kah hädapärast võimalik elada. Näiteks need, kes töötavad mustalt, sularaha eest ja kes ei saa ametlikku palka, pensioni või invaliidsustasu.
Kuid pmst ma olen seda meelt, et igasugune võimudele kontrollimatu (ise)tegevus , ja (ise)ütlemine lõpetatakse järk-järgult täiesti. Mitte ühe ropsuga, sest konna on vaja keeta aeglasel tulel. Kuid nende suur probleem on kuidas lõpetada isemõtlemine. Selles suunas pole peale meedia massiivse ajupesu neil ühtki ideed, kuid see kõigi peal ei tööta, annab hoopis vastupidise tulemuse .
Minu teada praegu veel saab.
Ma ise tean mõnda inimest, kellel moblat üldse polegi või on see nupuga hädaabi olukorra jaoks mõeldud ,mida ta ei kanna kogu aeg kaasas . Ilma pangakaardita on juba palju raskem, kuid kah hädapärast võimalik elada. Näiteks need, kes töötavad mustalt, sularaha eest ja kes ei saa ametlikku palka, pensioni või invaliidsustasu.
Kuid pmst ma olen seda meelt, et igasugune võimudele kontrollimatu (ise)tegevus , ja (ise)ütlemine lõpetatakse järk-järgult täiesti. Mitte ühe ropsuga, sest konna on vaja keeta aeglasel tulel. Kuid nende suur probleem on kuidas lõpetada isemõtlemine. Selles suunas pole peale meedia massiivse ajupesu neil ühtki ideed, kuid see kõigi peal ei tööta, annab hoopis vastupidise tulemuse .
Elektritõukeratastel võiks olla 15minuti piirang. Sõidab ainult ette antud 15 minuti raadiuses. Kui tahad kaugemale sõita kui 15 minutit, tuleb jalgsi edasi astuda järgmisesse 15-minuti raadiusega ringi ja seal uus elektritõukeratas endale püüda.
"Offf"
Vägev. Jälle targem. Ootame seda uuendust ka rendiautodele. Ja miks mitte ka kõigile muudele "tarkadele sõidukietele"???
Kuuldavasti pole Tesla uutel isejuhtivatel autodel rooli, pedaale ega isegi sisemisi ukselinke mitte.
"iiah"
Aga mis siis juhtub, kui ei leidu piisavalt kvalifitseeritud "alaesindatud soost" isikuid, kes sooviks töötada börsifirma juhatuses või nõukogus?
No problem. Everyone can be what they feel they are.
Totalitaarne Leedu.
https://www.youtube.com/watch?v=uFyk5UOyNqI
Vajadusel võib ka kurilkasse tõsta, aga sisu on selles, et FBI toimetas oma fake-anonüümsete telefonide pealtkuulamist läbi Leedus asuva sõlme.
https://www.youtube.com/watch?v=uFyk5UOyNqI
Vajadusel võib ka kurilkasse tõsta, aga sisu on selles, et FBI toimetas oma fake-anonüümsete telefonide pealtkuulamist läbi Leedus asuva sõlme.
"iiah"
Aga mis siis juhtub, kui ei leidu piisavalt kvalifitseeritud "alaesindatud soost" isikuid, kes sooviks töötada börsifirma juhatuses või nõukogus? Asendatakse pädev isik ebapädevaga või lihtsalt pereliikmega, peaasi, et nõue oleks täidetud? Järgmisena on ilmselt oodata nõudeid nahavärvi ja seksuaalsete eelistuse suhtes...
https://www.delfi.ee/artikkel/120329636/seaduseelnou-eesti-suurte-borsifirmade-juhtkonnas-peab-valitsema-sooline-tasakaal
Edaspidi hakkame lähtuma sellest põhimõttest: kuidagi alandav on, kui sind võetakse tööle su oskuste ja võimete järgi, arvestamata sinu sugu ja nahavärvi. :)))
Seda teemat on pikalt uuritud, üks hiliseim uuring Prantsusmaalt, mis käsitleb akadeemilisi töökohti, jõudis samuti järeldusele, et sookvoodid kahjustavad oluliselt naiste positsiooni. Esiteks juba seetõttu, et kõrgetel kohtadel naisi vaadatakse kui kvooditäidet, mitte oskustepõhiselt tööd saanud; teisalt seetõttu, et naisi jäetakse kvootide tõttu juba eos nö loomulikust karjäärist, suhetest, võrgustikest jne välja (sest kvoodid).
Esindatus on oluline selleks, et olulistes kohtades oleks esindatud nende hääled, kelle puhul seda vaja on. Selle jaoks ei ole vaja juhatuse sookvoote.
Esindatus on oluline selleks, et olulistes kohtades oleks esindatud nende hääled, kelle puhul seda vaja on. Selle jaoks ei ole vaja juhatuse sookvoote.
Lahendus:
1. Pannakse juhatus paika pädevuse järgi.
2. Kui juhatuse koosseis "ei vasta ootustele", siis tehakse juhatusse juurde koht/kohad kus "ei saa midagi suuremat pekki keerata".
3. Täidetakse need lisakohad "tasakaalustavate isikutega".
"Tasakaalustavate isikute" turul tekivad kindlasti omad tipptegijad: transsooline mittevalge kanepisõltlasest hipi kel kraad teoloogias täidaks üksi terve rea "nõudeid" ja oleks seega väärt oluliselt rohkem kui lihtsalt naisõiguslasest vegan.
1. Pannakse juhatus paika pädevuse järgi.
2. Kui juhatuse koosseis "ei vasta ootustele", siis tehakse juhatusse juurde koht/kohad kus "ei saa midagi suuremat pekki keerata".
3. Täidetakse need lisakohad "tasakaalustavate isikutega".
"Tasakaalustavate isikute" turul tekivad kindlasti omad tipptegijad: transsooline mittevalge kanepisõltlasest hipi kel kraad teoloogias täidaks üksi terve rea "nõudeid" ja oleks seega väärt oluliselt rohkem kui lihtsalt naisõiguslasest vegan.
Eeeee.......kas sookvoodid pole mitte täiesti puhtakujuline diskrimineerimine sootunnuste alusel, et ehk siis see mille vastu võideldakse?
"ttrust"
Elektritõukeratastel võiks olla 15minuti piirang. Sõidab ainult ette antud 15 minuti raadiuses. Kui tahad kaugemale sõita kui 15 minutit, tuleb jalgsi edasi astuda järgmisesse 15-minuti raadiusega ringi ja seal uus elektritõukeratas endale püüda.
Aga miks peatuda seal? Sõiduautodel võiks ju olla poole täituvuse nõue. Sõidab ainult siis, kui vähemalt pooled istekohad on hõivatud. Kui tahad kellelegi üksi järgi sõita, tuleb taksolitsents taotleda.
2 või enam inimest autos nõue olemas näit. USAs kui tahad ummikust HOV rida mööda mööduda. Üldse autosõidu alustamiseks vist pole keegi seda kriteeriumit tõesti seadnud, või kst.... hiinas ja kuskil vist veel on need paaris ja paaritu kuup. reg. nr-id.
"iffkillla"
Eeeee.......kas sookvoodid pole mitte täiesti puhtakujuline diskrimineerimine sootunnuste alusel, et ehk siis see mille vastu võideldakse?
Loomulikult pole see diskrimineerimine. Vt ka "ainult valge saab olla rassist" jms.
"iiah"
Seaduses tuleb kirjutada, et igas juhatuses tuleb moodustadada sookvoodi täitmise direktori ametid, ilma hääletusõiguseta kuid kohustusega esindada ettevõttet võrdõiguslikkuse konferentsidel, kuigi praegu neid konverentse liiga palju ei ole, siis peale seaduse vastuvõtmist vaba turg reguleerib asja ära.
Vähegi rahvusvahelisemates ettevõtetes on HR-üksuses DEI-valdkonna eest vastutavad asjapulgad ka täna olemas. Ma oleksin üsna imestunud, kui näiteks LHV-s ei oleks.
Ülivähe leidis kajastust siseministri kokkuvõte, et Lihula monumendi koopialt “natsimärke” “ei leitud” ja et “edaspidi toimib politsei vastavalt seadusele” (st kivi omanik tohib järgi tulla, ma ei tea kuhu — politsei monumentaalosakonda?
Selline “otsisime, mis me otsisime, no ei õnnestunud leida” on… Ma ei teagi, alguses oli natuke aega naljakas, aga tegelikult hakkas päris õudne varsti. Mõte sellest, kuidas relvastatud politseinikud peavad maanteel kinni kaubiku, mis veab Ühiskondlikult Ohtlikku Kivi ning natuke aega hiljem teavitab Siseminister, et otsingud ei kandnud vilja ning Ühiskondlikult Ohtlik Kivi osutus lihtsalt tavaliseks kiviks… natuke rõve.
Selline “otsisime, mis me otsisime, no ei õnnestunud leida” on… Ma ei teagi, alguses oli natuke aega naljakas, aga tegelikult hakkas päris õudne varsti. Mõte sellest, kuidas relvastatud politseinikud peavad maanteel kinni kaubiku, mis veab Ühiskondlikult Ohtlikku Kivi ning natuke aega hiljem teavitab Siseminister, et otsingud ei kandnud vilja ning Ühiskondlikult Ohtlik Kivi osutus lihtsalt tavaliseks kiviks… natuke rõve.
Ja samal ajal seisab siiani Filtri teel surnuaias see punatähtedega okupatsioonivõimu vormi kandev puuslik, Stockmanni vastas majakatusel kõrgub suur punatäht, samuti on sarnane punatäht mitmel majal vanalinnas. Huvitav, kas siseministeeriumil pole siiani andmeid nende objektide kohta? Või kui on, siis miks pole reageeritud? Või toimub siseministeeriumis / politseis mingi kummaline selektiivne reageerimine, kus reageeritakse ainult nendes asjades, mis ei ärrita sotside sihtvalijaid ehk siis kohalikku venemeelset (NB! ei ole sama, mis venekeelne) elanikkonda?