Tõde!

Jah kallid riq ja abhi, demokraatia on hävinemas ja süüdi on selles rahvusvaheline imperialism, juudid, kevad, suvi, sügis ja talv. Tore, et mõned oma peaga mõtlejad meile tõde suudavad tuua.
to gurmanka: kas sa ei taha minna ja Iisraelis kuhugi sünagoogi peale haakristi joonistada, siis selgitada pollaritele, et see on vana tore semiiidi sümbol, mille natsid ära rikkusid.
Sellise teoga on võrreldav jutt, nagu: "Sieg Heil ei ole Hitleri haipimine!" Tead väga hästi, et see on maailmas tuntud kui natsitervitus, isegi kui päritolu võib tulla uSAst nagu Guardian hiljuti kirjutas.
Kulaklus kui klass tuli eksproprieerida, kui olla poliitiliselt korrektne!

Tubli, riq, nimi tuli tõesti õigesti välja!
Fit, kas sa mäletad (peaksid ikka mäletama!), millised olid sotsialistliku põllumajanduse viis peamist vaenlast :-)?
okei vana yks pilt ytleb rohkem kui..
kas midagi on muutunud?

EI OLE!

steinway, mul viisa olemas ja kehtib veel 6.aastat, aga Su mõtteavaldus tegi mind juba murelikuks. ausalt öeldes ei imestaks, kui põhiõiguste kaitsja nr. 1 selle juba kehtetuks on tunnistanud...aga Sinu võrdlus Hiina praegu = USA WW2 ajal on hea - mai rispekt. ise ei julgenud selle "teooriaga" lagedale tulla, sest mind juba niigi anti-inimeseks tembeldet...

Fit, ei taha Iisraeli minna - sellise teoga vahelejäämisel vaevalt seal maal võimalus avaneb kellelegi veel midagi seletada...tean jah, et Sieg Heil on t u n t u d kui natsitervitus. Aga Sinu järeldused sest faktist on kummalised: kõik sellisel viisil tervitajad on natsid, kõik natsid haibivad Hitlerit.

Kui järgmise postituse pealkirjastaks Salam Aleikum, kas siis oleksin terroristide haipija???

p.s. kirjutasin Sulle küll ju lepituseks Shalom ;-)
Meeldis iPiloti kirjutise lõpp:
Ja me oleme kõik selle suure protsessi mutrikesed iga kord kui me kirjutame: "Vihkan rahvusvahelist sionismi. Vihkan, araablasi, neegrid, venelasi, indiaanlasi, räpaseid hindusi ja türgi taskuvargaid. Vihkan narkareid ja politseinike ja sõjaväelasi ja pätte ja joodikuid ja metanoolipruulijaid ja investoreid ja vaeseid ja ...."

Ühesõnaga - ei äärmuslastele ja ärmuslikult reageerijatele (ka meie foorumis).
Vend GURMANKA! Ma ei tystnud su staatust vaid ma tegin vea. Sa ju tegid USA valitsuse kaasosaliseks WTC vastases terroriaktis oma lausega:
N.ö. ortodokssed vandenõu teoreetikud süüdistavad US valitsust asja organiseerimises, kuid kas on täiesti uskumatu, et sel lihtsalt lasti juhtuda? Teati, kuid ei takistatud...
Mina ei oska seda teisiti tylkida!

Minu arvamus on, et kui US valitsus oleks sellest rynnakust teadlik olnud, oleks ta selleks kyik teinud, et seda yrahoida. US Navy poolt alla tulistatud 4 reisilennuki tyit USA kodanikke koos terroristidega oleks olnud suur pyhjus, et alustada niinimetatud vyikest syda Afghanistani vastu.
Selle terroriaktiga tegelikult langes Bushi kui ka kogu vabariiklaste valitsuse reiting. Esiteks ei suudetud rahvale tagada julgeolekut, lisaks Bushi lonkav vylispoliitika, recession jne. Isegi kui sa vaatad syndmusi, siis kes sebib rohkem kas Blair vyi Bush? lisaks kyigele oleme me ylemaailmses recessionis mitte ainult USA-s. Muidugi on igalasjal omad head ja vead kuid see terroriakt oli siiski mitukorda rohkem kahjulikuma USA-le kui kasulik. Kyike ei saa ju kohe otseselt rahaks ymber panna.

Lisaks tyid sa minuarvates valevyrdluse Barbaruse valitsusega, sa oleksid pidanud tooma vyrdluse EKP ja NSVL vahel, sest tegelikult ju ikkagi vyitis EKP muidugi uue juhiga mitte Barbarusega. Samaasi toimub arvatavasti ka Pyhja Aljansiga Afghanistanis. Pyhja Aljans vyidab kuid kahjuks uute juhtide poolt juhitud. See on muidugi minu arvamus. SAmuti kui sina ja su myttekaaslased vaatate neid ajalehtedest kivionnidest ning kaltsuhunnikutest-inimvaresid, siis kysi eneselt kas need inimesed ei taha mitte paremat elu elada. Lisaks kyigele saad ka yldistava ettekujutuse milline oli Palestiina enne mu vendade JUUTIDE ymberasumist IISRAELI.

Mina isiklikult ei kujuta ette Hiinat valitsemas USA-s ja Euroopas. Vyimatu! Neil on omal pidevalt siseriiklikud rahutused! Lisaks kyigele ei poolda enamus Islam BL ja Afghanistani. Brysselis on Saksamaal koos Prantsusmaaga kindlasti hyylteenamused ning seega arvan ma, et Brysselis on Sakslane yks peamehi kes teeb seal otsuseid.

Lisaks kyigele vyibolla seletaksid sa kui nyed nyiteks EESTIS tynaval meie vendi, kes kyik tervitavad yksteist mitte emakeelse Sieg Heil-iga? Really -kas sa mytled, et Lasnamye gyng tervitab kesklinna omasid vyi on vennad nyiteks Tartust tulnud Tallinna ning Tartus tervitatakse niimoodi. Juhtuks see kusagil Berliinis ning tuleks see sakslaste suust vyiks seda kuidagi teisiti tylgendada kuid mitte kui ma kuulen seda natsi haipi praegusel juhul sinu anti semiitliku vaadetega inimese suust. samuti vytan ma sinu suust kuuldut Shalom-i pilkena ning Salam Aleikumi kui terroriste pooldava tervitusena. Mismoodi sina seda vytad kui kuuled samu hyydeid minu suust?

One fucking thing what pisses me off is: You are SCAMMING. Miks sa ei vyi yelda, et vennas jah ma mytlesin Saksa Natsi Haipi selle all. Jah ma arvan, et USA valitsus on kaasosaline terrorismis. Selles pole ju midagi halba, sest meil kyigil on omad arvamused ja mytted mida me avaldame. Ma vyin olla idioot kuid sellise asja ma hammustan lybi ning mitte mina yksinda vaid ka paljud teised mu vennad ja yed.

Selle teema all on sobiv teatada, et mu mõtted liiguvad selles suunas, et peaks hakkama foorumeid rohkem modereerima(s.t. tsenseerima).

Eesmärk on üks: hoida tekkinud kogukonda koos ja isegi pisut kasvatada.

Ma arvan, et ropendamine, kaaslaste solvamine ja lihtsalt tühjad tekstid ei aita seda mitte.
JJ,

"SAmuti kui sina ja su myttekaaslased vaatate neid ajalehtedest kivionnidest ning kaltsuhunnikutest-inimvaresid, siis kysi eneselt kas need inimesed ei taha mitte paremat elu elada. Lisaks kyigele saad ka yldistava ettekujutuse milline oli Palestiina enne mu vendade JUUTIDE ymberasumist IISRAELI."

Kas ma loen siit välja seda, et "meie teame, mis neile inimvaredele hea on, meie õpetame, kuidas tuleb elada, meie võtame nende maa ära, sest meie oskame seda paremini harida"
graafik, dont do that.
minuarust on huvitav lugeda mida inimesed arvavad ja kuidas pohjendavad.
iseasi kas sellised teemad on yldse asjakohased.. eriti kuna lopuosas laheb juba tahenarimiseks.
meenutab seepi? =)

minuarust ei tohiks ykski inteligentne inimene solvuda kui keegi arvab teistmoodi v6i isegi lahmib.
lahmimine annab inimese emotsioonide kohta infot. ja on just hea kui on teravad erimeelsused asjadest.
ka irvitamine on okei, kuna keegi ei v6ta t6siselt inimest kes ainult teiste arvamusi lahmib aga enda omasid ei käi välja ega isegi p6hjenda. inimesed kes omavahel vaidlevad on minuarust palju rohkem seotud kui kes yksteisega yldse ei räägi. vaidlus vaevalt paneb inimesi teistmoodi m6tlema aga annab targale inimesele laiema vaailmavaate.

teemad on lihtsalt väga keerulised ja tekitavad poleemikat mitte ainult siin.
ehki jah, palju huvitavam oleks vist lugeda t6esti mingeid investeerimis/spekuleerimise m6tteid kui m6tteid poliitikast. see jutt siin on nagu kokteiliklaasi taha sobiv peale i/s jutu :)

jokkerjossi tahaks kindlasti enamus inimesi oma silmaga naha, ehk isegi tantsup6ranadal koos gurmankaga ja ega see fit ka nii lootusetu 6elutseja ei ole :)
Väike laul kõigile lepituseks...
Toetan riq-i. Samas tõsi ta on, et kui asi lausa Delfi F1 rubriigi kommentaare meenutab, siis tueks ikka miskit ette võtta (vähemalt selles portaalis siin)
Mnjah, kui US Valitsuse käsul oleks 4 väidetavalt terroristide kaaperdatud reisilennukit lambist alla tulistatud, siis oleks rahvas raudselt oma valitsejate vastu pöördunud, mitte väidetavale terrorismiohule. Oleksid alanud spekulatsioonid, kas nii äärmuslike meetmete kasutamine oleks olnud õigustatud. Ja kindlasti ei oleks muu maailm nii üksmeelselt USA selja taha kogunenud. Massid ei arutle loogiliselt - nende jaoks oleks tegu olnud Texase timuka järjekordse hullumeelsusega.

No tõepoolest, ajalehtedest onnid, kaltsuhunnikust inimvared jne. Ja siis Iisrael - oaas kõrbes... uvitav küll, miks need kaltsuhunnikust inimvared (palestiinlased) rõõmust ei ruiga, et nende maad on võõrastele valitseda antud ja elu seal nyyd nii hea on?

Brüsselil (eurokraatidel) on omad huvid, mitte enam rahvusriikide huvid. Brüsseli inimeste heaolu sõltub sellest, kui palju õnnestub raha keskkassasse koguda, mitte sellest, palju see rahvusriikide maksumaksjatele maksma läheb. Mis puutub Hiinasse, siis tema tõus on aeglane, aga pikk...RAHVASTIK, RAHVASTIK, RAHVASTIK...

Scammimisest. Kinnitan veelkord, et ei kasutanud Sieg Heili millegi haipimiseks, aga aitab juba sest fraasist...pigem provotseerisin selle foorumi sallivust ja sain kohe ka pasunasse...Ma EI OLE öelnud, et MINU arvates on terroristide rünnak US Valitsuse kätetöö. Ma usun aga, et US Valitsus või vastavad organid teadsid terrorirünnakust. Kusjuures ma arvan, et tehti õigesti, et neid 4 lennukit kohe alla ei lastud (vt. eespool loetletud põhjused).

p.s. vabandan kõigi ees, kes on minu "roppudest" ja/või "tyhjadest" tekstidest end solvatuna on tundnud...
Vend GURMANKA! You are the biggest Scammer who I ever saw!
Sinu lause:
...........Ma EI OLE öelnud, et MINU arvates on terroristide rünnak US Valitsuse kätetöö. Ma usun aga, et US Valitsus või vastavad organid teadsid terrorirünnakust. ........So,sa ytled, et USA valitsus teadis sellest terrori aktist kuid ei teinud selle peatamiseks mitte midagi. Siin pole ju mingit muud vyimalust arusaamiseks. Seega kaasosaline! Sa tyestasid seda jylle! Vyi olen ma tyelik idioot.

Teine lause.........Ma usun aga, et US Valitsus või vastavad organid teadsid terrorirünnakust. Kusjuures ma arvan, et tehti õigesti, et neid 4 lennukit kohe alla ei lastud (vt. eespool loetletud põhjused)......Nyyd sa ytled, et see oli igati yige vahetada 300 surma vastu 7000 Highscore surma. Miinus 300 asemel miinus 7000, teistest hyvingutest ma ei hakka ryykima! Lisaks oleks valitsusel olnud ka vastav tyestusmaterjal olnud esitada kui need lennukid oleksid alla lastud.
Selline ohver tuua sellise syja eest on liiga SUUR!

Ja siis Iisrael - oaas kõrbes... Olen sellega tyesti nyus! ha-ha. Lisaks kui sa vaatad palestiinlasi, siis sa saad aru ,et praeguste Afghanistani elanike ning Palestiinlaste vahel on suur vahe. muidugi vyib nyyd hakata heietama igasugu teooriaid miks see on nii vyi teisiti.

kultuurses EL on vyitlus myykade, kalasnikovi automaatidega jne. lyinud yle tehnoloogia ja finants industrisse. kuid vyidujooks riikide, rahvuste vahel jne. jyyb kestma igaveseks. See on kestnud juba igavesti. ainult myngureeglid, vahendid ja plats on teised.

Sa ei pea vabandama, sest sa pole ju midagi teinud peale scammi! ha-ha. ainuke asi, mis sa peaks tegema -Ytlema: Hei JJ! Go f..... yourself. See on minu vaade ja nygemus asjadele ning kui tahate seda muuta, siis tyestage yra, et mul pole yigus! keegi ei hakka meie kyikide vaadete pyrast kellegile pasunasse syitma vyi viisat yra vytma. Lisaks pole selliste tyhiste asjade pyrast mytet ennast teiste jalgealla tampida lasta!

Vend RIQ! poliitika ja finance on lahutamatud. Poliitika loob vyi tapab finants industry. Mis iganes kindlustus, investeerimine, jne. Samas toetab nii retail kui ka corporate finance omakorda poliitikat. Poliitika omab enda kyes ka kyige suuremat rahakotti- Rahva rahakotti mille efektiivne kasutamine vyib anda uskumatult hea effekti kuid vale kasutamine vyib anda vastupidise effekti. Toon nyiteks USA valitsuse praeguse 75 billionilise corporatsioonide tax cuti.
mis paisati ekonoomikasse! On see hea vyi paha?

Vend ENZ! Arvan, et Afgaanid tahavad typselt seda mida ka meie ise tahame. Rahu, perekonda, tyyd, elamiskylblikke maju jne. olen surmkindel, et TB ei suutnud seda luua oma rahvale. Inimesed pole rumalad.

Vend GRAAFIK! Vennas -yra muuda midagi. See on originaalsus! Elagu LHV!
Viva la freedom of speech!

Jokkerjoss. Selgitad äkki oma suure vennastumise tagamaid. Ei tahaks igas foorumis Sind selle pärast norida, kuid kui ma aru ei saa, miks kuradi pärast Sa igaühe kohta misjonäri moodi vend ütled, siis tuleb.
Siin rääkitakse sellest sõjast küll kui sõjast rahvuskogukondade või isegi usutunnistuste vahel, aga kellegile pole veel pähe turgatanud, et tegemist on hoopis laiapõhjalisema põhjusega: ürgne võitlus "maaharijate" ja "karjakasvatajate" vahel. :-)
PeaLiK,
mõte originaalne,

moodsam vaade peab taoliste konfliktide allikaks rikkuse gradienti
Ei maksa unustada antud konflikti religioosset tagapõhja. Iisraeli territooriumil asub mitu moslemitele püha paika. Seetõttu ei ole mingit põhjust arvata, et tõsiusksed moslemid ei teeks kõik endast olenevat, et uskmatuid pühalt maalt välja ajada. Näiteks Jerusalem on püha nii moslemitele kui ka kristlastele. Nii nagu ristisõdijad on korduvalt proovinud uskmatuid välja lüüa, nõnda ka moslemid. Rahu antud piirkonda ei saa tulla enne, kui religioon antud kujul on kaotandu oma tähtsuse. Selleks võib minna tohutult aega. Ajutine rahu ei tähenda, et konflikti põhjus kaoks.
Väide, et tegemist on uue sõjaga, ei pea paika. Sissisõda on peetud juba väga pikka aega, kohati ka väga edukalt. Kui tavaliselt sisside tegevus on lokaalne, siis on see tingitud sellest, et konflitis osalejad on kohalikud. Seekord on osalejatel globaalne haare ja võimsamad vahendid, seetõttu on ka nn. "vabadusvõitlejate" valitud vahendid võimsamad. Mida tugevamat survet NATO ja sõbrad avaldavad, seda karmim tuleb terroristide järgmine löök. Loodame ainult, et see Maa ökoloogilist keskkonda liialt segi ei paiska. Mitte ei tahaks ise Siberi katku jääda, kuna moslemid ja kristalsed oma vahel madistavad.