TextMagic (MAGIC)

"White Nigga"
hmh, jah korrektsem oleks olnud et parim bänd mängib KA seda lugu :)

No milline neist on siis maailma parim bänd, siin kirjas vähemalt 50 erinevat esitajat:
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Times_They_Are_a-Changin%27_(song)
Üle pika aja mõistlikult hinnastatud ja kasumlik kasvulugu. Ärge nüüd palun allokatsioonidega tala pange ning tehke ikka pro rata vastavalt märkimissummale. See 10 kontoga märkimine pudinate saamiseks ei ole päris orgaaniline IPO, tahaks ikka päriselt teie kasvuloost osa saada... :)
15000 investorit, 20x ülemärkimine, kuni 35 aktsiat garanteeritud, üle selle 2%.
ehk kui märkisid 5000€ eest, saad 49 aktsiat hetkevääringus 245€
tuleb tunnistada et jällegi ei saa sittagi aru

* ülejäänud 2% Pakkumise Aktsiatest jaotati ühtlaselt proportsionaalselt investori poolt märgitud Pakkumise Aktsiate arvuga.

2% pakkumise aktsiatest on 10 000 aktsiat
ja need jaotatakse üle 35 aktsia märkinute vahel?
"yanek"
tuleb tunnistada et jällegi ei saa sittagi aru

* ülejäänud 2% Pakkumise Aktsiatest jaotati ühtlaselt proportsionaalselt investori poolt märgitud Pakkumise Aktsiate arvuga.

2% pakkumise aktsiatest on 10 000 aktsiat
ja need jaotatakse üle 35 akstia märkinudte vahel?

Jah
nojah näedsasiis, võrdse kohtlemise terminist paistab, et on võimalik mitut moodi aru saada ... learning as long as I live
Võitjad on taas saja konto alt märkijad.
"flatuu"
nojah näedsasiis, võrdse kohtlemise terminist paistab, et on võimalik mitut moodi aru saada ... learning as long as I live

Võrdne kohtlemine ei ole kunagi tähendanud, et kõiki koheldatakse ühte moodi vaid seda, et kõiki koheldakse samadel asjaoludel samasuguselt. Nii näiteks on võrdse kohtlemise põhimõttega kooskõlas nii astmeline kui ka astmeteta tulumaks, kuna mõlemal juhul maksavad kaks isikut, kes teenivad sama palju, ka samas summas tulumaksu.
kõik said siis 36 aktsiat või?
arvestades, et mediaan oli 120, siis võiks üle 35 soovijaid ollagi ligi 10 000
kui pakkumise suurust ka arvesse võeti, siis pidid jällegi paljud lisaaktsiast ilma jääma
"flatuu"

Ega sa ei saagi enda isikliku konto alt märkida SEB, LHV ja Swedi alt. Küll aga saad sa märkida 1 enda konto alt, firmade alt ja ka naise ning mõne sugulase alt. Erinevad isikud või juriidilised kehad ju.
Miks ei olnud varem teada garanteeritud kogus ja jagamistingimused? Kas see ongi tavaline praktika hiljem tingimusi seada?
Tuleb lapsi juurde teha! Kaks on ilmselgelt vähe!
"invictus"
"flatuu"

Võrdne kohtlemine ei ole kunagi tähendanud, et kõiki koheldatakse ühte moodi vaid seda, et kõiki koheldakse samadel asjaoludel samasuguselt. Nii näiteks on võrdse kohtlemise põhimõttega kooskõlas nii astmeline kui ka astmeteta tulumaks, kuna mõlemal juhul maksavad kaks isikut, kes teenivad sama palju, ka samas summas tulumaksu.

täpselt! räägingi sama asja, et seda on võimalik mitut moodi mõista.

teine asi, mis pani mul täna lambikese põlema on see, et enam ma sellistes pakkumistes ei osale. hoian oma tehingute miinimumpiiri ca´ 2000€ peal. nüüd siis saan esimest korda portfelli 400€!! miks ma raiskasin aega prospekti lugemisele, teema jälgimisele?! miks ma raiskan aega isegi praegu sellele kirjutamisele? las need kribu-krabutavad, keda see kõnetab, mina kergitan kaabut, adios, hasta la vista baby 🚧
"Lenzer"
Võitjad on taas saja konto alt märkijad.

Ei, märkimise vahendajad
"flatuu"
"invictus"
"flatuu"

täpselt! räägingi sama asja, et seda on võimalik mitut moodi mõista.

teine asi, mis pani mul täna lambikese põlema on see, et enam ma sellistes pakkumistes ei osale. hoian oma tehingute miinimumpiiri ca´ 2000€ peal. nüüd siis saan esimest korda portfelli 400€!! miks ma raiskasin aega prospekti lugemisele, teema jälgimisele?! miks ma raiskan aega isegi praegu sellele kirjutamisele? las need kribu-krabutavad, keda see kõnetab, mina kergitan kaabut, adios, hasta la vista baby 🚧

Täpselt! Ma ei lugenud midagi ja ei arvutanud midagi! Tuimalt panin. Sain mitu korda rohkem aktsiad kui sina.
Ma räägin siin juba ammu, praegu osta kõike!
IPO netotulu oli 2 250 000 eurot, pank kütab vahelt 250 000€ + ca 3€ teenustasu summas 42 000€ ja meie saame kontole 250€ eest aktsiaid?

Päris hea huumor
keegi teab/oskab arvata palju IPO korraldamise kulud olid ?
Ostke börsilt juurde ja virisege vähem.
Ilma suure kampaaniata oleks vast 17 korda üle märgitud:)