See on väga meelevaldne et mitte öelda manipuleeriv tõlgendus või väide. Isegi kui töötajate puhul oleks tegu insideritega siis on targemad pead öelnud, et on lugematu arv põhjuseid miks insiderid võivad aktsiaid müüa kuid reeglina on olemas vaid 1 põhjus miks nad ostavad…
No insaideri ostmisel võib ikka olla erinevaid põhjuseid, heade uudiste valguses siseinfot teades on jah peamine, aga sama moodi võib insaider osta ka selleks, et avalikkust ja teisi isikuid meelitada samuti ostma, kuigi midagi head reaalset ei ole…
Ilmselgelt ei mõelnud siin mingile illegaalsele põhjusele, mis ajendab insiderit aktsiaid ostma
Ise olen isegi 7 pealt sees, küll natuke alla keskmistanud ja ausalt öeldes mingist ülevõtu pakkumisest ei tahaks küll kuulda. Minu poolest võiks rahus edasi tiksuda.
FN eripära üldiselt ongi, et 2 nädalaga võib 1.7 pealt lennata 17-ni.
Mulle tundub, et TextMagic erinevalt näiteks Tallinkist või Nordeconist on tegutsenud investorisõbralikult. Kui suhtuda startapilikust perspektiivist siis investeeritakse mitte tootesse vaid tiimi. Ja seda on nad küll tõestanud, et suudavad maailmas ettevõtet rannida.
Teisest küljest sellega ka nõus, et visioon tundub hõredavõitu.
//Oman
//Ei tunne sealt kedagi
Ärikahjumiks kujunes 611 tuhat eurot (2024. a: kasum 1 844 tuhat eurot). Kahjum tulenes peamiselt amortisatsioonikulu ja varade väärtuse languse suurenemisest 1 418 tuhande euro võrra 5 513 tuhande euroni (2024. a: 4 095 tuhat eurot), millel ei olnud aruandeperioodil rahalist mõju.
Juhtkond hindab Grupi tegevuse tulemuslikkust eelkõige EBITDA näitaja ja äritegevuse rahavoo genereerimise võimekuse alusel. EBITDA näitaja oli 4 902 tuhat eurot (2024. a: 5 939 tuhat eurot) ning EBITDA marginaal 36% (2024: 41%).
Äritegevuse rahavoog jätkuvatest ärivaldkondadest oli 4 085 tuhat eurot (2024. a: 5 761 tuhat eurot), mis kinnitab, et TextMagic Grupi äritegevus genereerib jätkuvalt tugevat rahavoogu, mis võimaldab nii investeeringuid kui ka väljamakseid investoritele.
Kuna Grupi äritegevus genereerib jätkuvalt tugevat rahavoogu, mis võimaldab … väljamakseid investoritele, siis praegu pigem midagi ei muudaks.
Peamistele huvigruppidele edu ja kannatlikkust!
Ma ei näe enam sellisel middlemannil mingit pointi, iga enesest lugupidav AI-agent suudab ise SMS-e saata.
Kuidas AI agent SMS’e saadab ilma midleman API teenusteta?
Keegi teab, kas vabatahtliku omakapitali reservi vähendamise pealt peab Textmagic tulumaksu ka maksma? 30-40 senti suudab vast ka järgnevatel aastatel maksta.
Minu esmane arvamus, TextMagicu vabatahtlik omakapitali reserv moodustati IPO ja täiendavate aktsiaemissioonide käigus ülekurssist ja aktsionäride sissemakstud kapitalist.
Eesti tulumaksuseaduse (§ 50 lg 2) kohaselt on omakapitali sissemaksete tagastamine ettevõtte jaoks tulumaksuvaba ulatuses, milles see ei ületa omakapitali tehtud sissemakseid.
Kuna TextMagic tagastab aktsionäridele varem sisse makstud kapitali, ei pea ettevõte selle 1,722 miljoni eurose väljamakse pealt senti tulumaksu maksma. Kogu raha läheb otse väljamakseks.
Minu ootus on FY2026 EBITDA osas 4,8 mln eurot. Kui ettevõte suudaks II poolaastal jõuda juba ka ärikasumini, oleks see minu jaoks positiivne üllatus.
Samas genereerib ettevõte väga tugevat puhast rahavoogu, mis akumuleerub sisuliselt aktsionäride kontodele. Ettevõtte poolt on see muidugi kaunis žest – kevadel maksti juba 0,14 € omanikutulu aktsia kohta, mis oli ka sel hetkel maksimaalselt lubatud määr.
.6. oktoobril avaldatakse 2026. aasta III kvartali esialgsed müügitulemused. Minu mõõdukalt optimistlik ootus on, et III kvartali käive ulatub 3,7 miljoni euroni ning keskmine müügitulu kasutaja kohta (ARPU) on kvartalis 195 eurot.
- hääletamiseks koostatud hääletussedeli vorm asub https://investor.textmagic.com/, kus on võimalik seda täita ning täidetud dokument allkirjastamiseks alla laadida;
Olen ma pime või, aga mina sealt küll mingit vormi ei leia
Hääletussedeli leiab uudiste alt.
Üldkoosolek kinnitas otsuse vähendada reservi 1 722 000 euro võrra ning teha aktsionäridele väljamakse 0,20 eurot aktsia kohta. Väljamakse saamise õigust omavate aktsionäride nimekiri fikseeritakse 08.10.2026 (record date). Aktsiatega seotud õiguste muutumise päev (ex-date) 07.10.2026. Aktsionäridele teostatakse väljamakse hiljemalt 14.10.2026.