Tehniline analüüs

Tere raffas,

Ons siin ka tehnilise analüüsi spetse. Võiksite endast märku anda. Ise tegelen asjaga juba pikemat aega. Vahetaks kogemusi, softi, raamatuid jne. jne.

YHOO ID on oliwerpeak

Ma huvituks tehnilise analüüsi puudutavast kirjandusest!
Kas keegi oskab soovitada?
Huvi täitsa olemas
Alustada võib kasvõi Michael Kahn'i Technical Analyse'ist.
Saadaval Amazon'is ja hästivarustatud Helsinki raamatukauplustes.
Professionaal sealt võibolla väga palju uut ei leia,
aga algajale tehakse asja olemus efektiivselt selgeks.
Keerulisi valemeid ei sisalda.
Tegemisel tehnilise analüüsi lehekülg.

Lehekülje loomisel ootan abi kõikidelt TA spetsialistidelt ja mittespetsialiste.

Lehe põhieesmärgiks propageerida TA-d ja ühendada selle pooldajaid.

www.zone.ee/aktsiad/
mnjahh...natuke lahja see lehekylg.
runnu, sinu leheküljel on jumet. Väga huvitav oli vaadata statistikat külastajate kohta. Uskumatu, et arvuti selle kohe välja loeb (brauser, Windows, jne)!
Ootaks, et sa viitsiksid neid inglise keelsed TA õpetusi ümber tõlkida. See on päris mahukas materjal. Kunagi Westmees vist kah hakkas õpetama, aga väsis vist ära - kui veel keegi ei maksa ka selle eest.
telli omale nt. pristine nädalakiri, tölgi sealt, kui on huvi vöin sulle veel paar urli kah anda ja anna minna... vastutasuks free accsess for lifetime 8)
to: Rene2
Teeksin rasvaseks sõna "tegemisel".

Ootaksin kõigilt soovitusi, milline peaks selle teemaline lehekülg olema.

aktsia@hot.ee või
www.zone.ee/aktsia - külalisteraamat.

Ootaks koostööd ka LHV meeskonnalt!
Rene2, see sait on vist täna esimest päeva avatud. Ära ole liiga kriitiline. Ma usun, et sinna hakkab ajapikku midagi tekkima - võibla jututuba, või jääb see kuhugi siia foorumisse abimaterjaliks.

Graafikute põhjal investeerimisotsuste tegemise kunst on mind alati paelunud. Allpool analüüsivad kolm tehnilise analüüsi fänni minu poolt valitud "rakettaktsiat" Invision, mis valmistab lõhkeainete detektoreid(hetkel kuum kaup)

https://www.lhvdirect.com/news/index.cfm?id=917028&show_body=1&show_comments=1

Täna oli siis LHV Tehnilise Analüüsi seminar, kuulajaid oli täissaal ja küsimused olid vägagi asjalikud. Aitäh kõigile tulemast!

Lisan ka presentatsiooni, ilma selle juurde kuuluva jututa jääb see ehk segaseks, kuid kes kohal käisid, neil aitab ehk juttu meenutada, lisaks on seal kõik graafikud.

TA ABC.ppt

muide, väga asjalik seminar oli imho
Väga hea seminar oli, kõik Tehnilise Analüüsi ABC peatükid on mul küll korduvalt loetud, aga kuulates kinnistuvad teadmised tunduvalt paremini.

Ja nüüd kohe hakkan tehniliseks, :)
mul tuli paar ideed..
eriti tasemete ning uudistega + optsioonid och t6enöosus..

teine m6te mis tuli et "kohtumine säralyytikutega :)" ehk lhv asjapulkadega kes kirjutavad turuylevaateid jne on tegelikult silmast silma kohtumisena väga m6nus. täna kahjuks ise ei saanud attendida aga tavaliselt on icing on the cake pärast kaasv6itlejate och lhv6itlehatega saab kysida ja uurida misvärk on. teadminemis inimene kirjutab v6imaldab ka tekstidesse suhtuda vajaliku angle alt.. sest saab aru inimese m6tteviisist och mallidest, kui riskialdis on, kuipalju toetub teiste arvamustele jne.
oli tõesti meeldivalt asjalik seminar ning kuulates on tõesti asjal kuidagi teine tera. peaks vist isegi hakkama asjale suhtega 90% TA-d ja 10% intuitsiooni, hetkel suhe vastupidine:)
Seminar oli hea. Selline kerge mugav kuulamine. ja mitte seepärast, et oleksin enne mingi 10 aastat TA-ga süvitsi tegelnud, vaid, et enne oli Kristjan LHV-s materjalid üllitanud (need 5 osa). Kellel kodutöö tehtud, oli seal kindlasti hea. Kellel tegemata, oli ilmselt korraga kogu infi sisseahmimine raske.

Siit moraal, kui tuleb ülejärgmine seminar, üllita, Kristjan, enne LHV-s materjalid, et saaks enne asjaga tutvuda. Usun, et siis on see kõigile meeldiv ja kasulik kuulamine.
Jään eriarvamuse juurde. Natuke liiiiga algajatele mõeldud. Ma arvan, et niisuguseid lihtsad tõed liikuvate keskmiste kohta on iga üks juba ise omale selgeks teinud.
Tegelikult on internetis sellest inglise keeles ikka päris põhjalikult kirjutatud.
Ah jaa, investor.ee andis ju vanasti eesti aktsiate kohta ka liikuvaid keskmisi. Ma ei tea, kuidas nüüd.
Oli küll algajatele mõeldud. Ega ma väidagi, et sealt suurt lisaväärtust tuli. Kuid kuulajaid oli seinast seina!

Pealegi, mina loodan, et järgmised seminarid tulevad ka ja seal on juba tõsisemad asjad. Aga ikka step-by-step...