Tegijad LHV Directis

Kindlasti huvitab paljusid algajaid, kes aktsiamängus LHV Direct’i sattusid (ja kes siit enam välja ei saa :slight_smile: ) pidevate kommenteerijate ja teemade alagatajate positsioon LHV Direct’is.
Kuidas Te siia sattusite ja millega muidu tegelete peale LHV Directi’s suhtlemise?
Kes Te olete?
Vist liiga pealetükkivad küsimused, aga natuke võiksite ju endast ka kirjutada?
Inimlik uudishimu…

Graafik, alusta siis ometi! Kes Sa oled ja kust sa tuled? :-)
1.toimetan LHV lugusid
2.enne LHVD-d tegin .ee investor'it www.eei.ee
3.hetkel olen pühendunud totaalselt USA turule
1. olen Kawe Kapital'i portfellihaldur ja partner. Veidi rohkem leiad siit
2. Hetkel vajutan kohe [LISA] buttonit...
Aitäh Graafik ja kristjan!
Raske uskuda, et tegijaid rohkem pole. Fit, GorillaG, kristjan.lepik, sander, scrooge, SPETS, teremere, viies, ...
Teil on vist lihtsalt muud tegemist hetkel. Mitte et ma järjekindel, uudishimulik ja tüütu oleksin, aga ikkagi...
Kas siin lapsepõlve stoorisid tohib rääkida?

Kunagi oli Saaremaal tordisöömine, üks pidi tordi kihlveo peale ära sööma ja teised vaatasid pealt. Kuna torti jäi üle, siis said kes-ees-see-mees ka torti. Fit istus juhtumisi esireas ja kui asjaks läks, siis krahmas tordityki rusikasse, niiet see tuli sõrmede vahelt välja. Näed nyyd, Fit on ka inimene :))
Seda, et fitil on kiire reaktsioon, usume me ilmselt kõik, kiirlugemise oskus ja trigger-happy finger veel takkapihta!
Mul on jäänud mulje ,et suure osa ööpäevast puurib Fit teda huvitavate börsifirmade majandusanalüüse

Aaresl, põhjamaine tagasihoidlikkus ei luba ilmselt paljudel (ka mina) lugeda ennast tegijateks. Aga peatselt lisandub võimalus kasutajatel enda kohta natuke rohkem infot avaldada.

1. Põhitegevusena tegelen LHV Direct'i kauplemispoolega, kuid meie väikeses ja töökas kollektiivis teevad kõik kõike :)
2. Kui kedagi huvitab inimlik pool, siis põhilised lemmikud on lumelaud ja hea muusika. Lisaks juba aastaid hobikorras US turgu jälginud.

Kui kellegil küsimusi, siis kristjan.lepik@lhv.ee alati abiks.