teenisin 15 miljonit

jaa ma teenisin eile $15 000 000,ma ise küll ei usu seda

aga ma loodan,et teie usute

tegelikult ma kaotasin 75%,ma ei tea mis ma nüüd tegema pean,

see kõik oli laenuraha.

Olen meeleheiel,äkki keegi laenab mulle,ma tean,kuidas seda kiiresti

tagasi teenida,see on nii lihtne,kaotada ei ole uldse võimalik.

ärge eriti kommenteerige,mul on niigi paha olla.

loodan,et saite kõik aru

muide,kui keegi soovib professionaalset nõu,siis ei saa teid enam aidata,otsige parem ja tublim SPETS,kes ei kaotaks.

Ärge kommenteerige,mul on jama olla!

keegi teeb spetsi nimel lolli nalja?
kui tõesti mingi jama juhtus, siis give me a call...number peaks sul olema.
Päris kõva pauk . Kas tegid ühele aktsiale liiga suure panuse ? Võibolla on siit kellelegi palju õppida .
Paha nali.
Põhjus on vist aimatav: uskumatu ja üllatuslik NASDAQi-i äge tõus. Hullem lugu on kui häving on seotud mingi konkreetse firma kvartalitulemuste ennustamisega ja liiga palju sellele pannes. Arvan, et see jahutab neid, kes sooviksid Eestist hakata tegutsema USA turul (kui ei valda ka piisavalt keelt, et läbi lugeda kogu informatsiooni, mis erinevatel internetilehekülgedeln USA turu kohta on).
Ei saagi aru kumb siis juhtus, kas kaotus või võit?! Ise arvan, et Eestis asudes on ikkagi mõttekas kohalikus lombis kala püüda, kui ameerikast õnne otsida. Kui just pole meeletult aega analüüsimiseks ja infokogumiseks.
ni-nii. Muide ma kunagi proovisin küsida, et kuidas te seal usas investeerite - enda, ettevõtte või offi nimel???
lisaks arvan, et tegemist on aprilli naljaga
To Luarvik:Võta hakatuseks üks piisavalt volatiilne,aga seejuures positiivsete soovitustega aktsia ja mängi sellega.
Tervet turgu nagunii "üle käia" ei suuda.Eesti turul passida on mõttetu.
Igav ja tulutu.

täitsa õige jutt.
Praegusel ajahetkel on just mõttekam püsida siinsel turul, kuna Eesti on kasvufaasi alguses. USAs asub aga turg seisus, kus minu arvates on väga raske ennustada, mis saab edasi: kas saadakse langusraputustest üle või tuleb asi tõsiselt alla. Risky business. Iseasi on muidugi see, et Eestis on kahjuks mõttekas jälgida ainult 3-4 asja põhinimekirjast ja 2 asja lisanimekirjast.
Äkki tõesi aprillinali? Sest SPETS ju kirjeldas, et ei mängi korraga eriti suurte summadega ja positsioonid on lühiajalised ja optsioone ka ei tee. Nii, et vähe riskides väike võit või väike kaotus.
...ja provotseerinud on ta ennegi.
Nali võib see tõesti olla. Küll aga on see kirjutatud SPETSi enda poolt. Vaatasin tema varasemaid kirjutisi. Ka need on kirjutatud a)väikeste tähtedega, b)ilma tühikuteta pärast komasid.
Teeme spetsi jaoks fondi ja aitame ta välja!!!
To Webmaster:
Oleks aeg see paroolideplaan ellu viia. Muidu on liiga palju segadust.
Ühel inimesel võib olla mitu nime, kuid ühe nime taga ei tohi olla mitu inimest...
Jutukat päeva Teile!
Tundus ikkagi õige SPETS olevat. Kui ennast viinapudelist välja oled sikutanud võiksid ehk asja natuke kommenteerida.